Odense SV - Dalum-Hjallese Avis

dalumhjallese.livebook.dk

Odense SV - Dalum-Hjallese Avis

DALUM • HJALLESE






























HER KØBER DU

DIT CYKELUDSTYR






Dalumvej 70, Odense SV, tlf. 66 17 74 00

www.hammsteenfeldt.dk · optik@hammsteenfeldt.dk

ONSDAG DEN 1. JULI 2009 . NR. 27 . 2. ÅRGANG

Ole Malmose skriver bog

om sit fængslende liv

Læs side 8

UGENS SUPER GODE TILBUD

Isvafler

1 pakke

10,-

Spar 6,95

Vi tager forbehold for trykfejl

Tilbuddene gælder fra ons. d. 1. juli til lør. d. 4. juli eller så længe lager haves.

Hjallese - Odensevej 12-15 - Tlf. 63 17 61 81

Bellinge - Elmegårdsvej7-Tlf.65961120

Hunderup parken - Skovsbovænget6-Tlf.66136085


2

Dalum - Fruens Bøge

Begravelsesforretning

Du kan altid ringe for at

træffe aftale; på vort kontor

eller i dit hjem - også aften,

weekend og helligdage.

Dalum-Fruens Bøge

Begravelsesforretning

Dalumvej 8

5250 Odense SV

66 13 26 04

FIND DIG IKKE I SMERTER!

Hvad passer på dig?

Hvad passer på dig?

❏ Kolde hænder og fødder

❏ Kolde

Smerter

hænder

/ krampe

og fødder

ved gang

❏ Smerter/krampe Ødemer / hævelser ved gang

❏ Ødemer/hævelser

Urolige / tunge / trætte ben

❏ Smerter i muskler og led

❏ Urolige/tunge/trætte

Forhøjet blodtryk / diabetiker

ben

❏ Smerter Hælspore i muskler / tennisalbue og led

❏ Knæ- og ankelproblemer mv. Sygeplejerske Gitte Bjørk

❏ Forhøjet blodtryk/diabetiker

❏ Iskias- og lændesmerter Actera Sygeplejeklinik

Sygeplejerske

❏ Piskesmæld / skuldersmerter Fiolgade 10 · 3000 Helsingør

Suzanne Henriksen

❏ Helvedesild / sår / eksem Telefon 3513 6625

Landbrugsvej 8 st. th, 5260 Odense S

Tlf email: 66 18 16 gittebjork@hotmail.com

00

www.acterafyn.dk

www.acterasygeplejeklinik.dk

www.acterasygeplejeklinik.dk

www.powermedic.dk

LASERTERAPI samt ELEKTROMAGNETISK TERAPI

Vi har fået nyt

menukort

og åbningstider

15.30 til 22.00

Prøv vores lækre

børnepizzaer

fra nr. 150-153

Ring og bestil på

65 90 50 40

eller klik dig ind på

www.firensepizza.just-eat.dk

og se flere lækre retter

FIRENZE PIZZA

Fåborgvej 257, 5250 Odense SV, Tlf. 65 90 50 40

Det er vovser som denne greyhound, at man kan spille på på Væddeløbsbanen.

(Foto: Pressefoto)

Spil på vovser

SANDERUM: Royal Canin

Arena - Fyens Væddeløbsbane

afvikler væddeløb med hunde

og heste den 1. juli.

Der er greyhoundløb klokken

15.30 til 16.30, mens

hestene løber klokken 18.30

til 21.30.

Entré koster 20 kroner for

voksne, mens der er gratis ad-

gang til væddeløbsbanen for

børn under 15 år.

Fart i poterne

Det tager en greyhound omkring

34-35 sekunder at løbe

460 meter . Banen på Royal

Canin Arena er på 260 meter,

og det vil tage hundene knap

20 sekunder at løbe en omgang.

Der er intens stemning,

store sportslige oplevelser,

mulighed for spil og store gevinster.

Der er gratis parkering,

udendørs legeplads og spisemuligheder

til favorable priser.

Medbragt mad må nydes

i det fri.

Isabella Troldeberg

Tlf. 66 11 42 00

Reception

for ny uddeler r

DALUM HJALLESE AVIS ONSDAG DEN 1. JULI 2009

Rugårdsvej 40 www.byensbegravelser.dk

Steen Juhl Pedersen i

Superbrugsen Bellinge

torsdag den 2. juli kl. 16-18

Butiksrådet vil stå med en

lille forfriskning i denne

anledning. Alle er velkomne.

Mvh.

Butiksrådet SuperBrugsen Bellinge

Andre tager skraldet

Genbrugsstationen i Lindved lukker på grund af ombygning

LINDVED: Genbrugsstationen

på Energivej i Lindved

skal bygges om.

Derfor lukker genbrugsstationen

fra i dag, onsdag

d. 1. juli. Det er planen,

at stationen skal åbne igen

omkring den 1. december.

Efter ombygningen kan

brugerne forvente en top

moderniseret genbrugsstation,

med tre kørebaner til

at afvikle færdslen.

Samtidig er stationen are-

Bellinge

Elmegårdsvej7-Tlf.65961120

almæssigt blevet udvidet,

så den kan modtage endnu

fl ere forskellige typer af affald.

Kørebanen hæves ved

blandt andet haveaffaldscontainerne,

så affaldet ikke

længere skal løftes op i containerne,

men blot skubbes

ud over kanten.

Medarbejderne får også

noget at glæde sig til, de

kan se frem til en ny mandskabsbygning.

Bøilerehauge

Begravelse

Dalum-Hjallese

Begravelse

Jernbane Allé 1

Odense SV

Kim Bøilerehauge Gunnar Bundgaard

Tlf. 66 13 24 55 www.afsked.dk

ALT I

TAGE...

Mens ombygningen fi nder

sted, anbefaler Odense

Renovation, at man benytter

genbrugsstationerne på Holkebjergvej

i Sanderum eller

Niels Bohrs Allé ved Bilka.

Når genåbningen nærmer

sig, vil det endelige tidspunkt

blive annonceret ud i

dagspressen.

På hjemmesiden www.

odenserenovation.dk vil

status for byggeriet løbende

kunne følges.

Tracy Chapman i

landsbyen

FRUENS BØGE: Politisk,

intens og med kant. Tracy

Chapman er midt i sin sommerturné

og nærmer sig

Odense, hvor hun i de idylliske

rammer omkring Den

Fynske Landsby vil bringe nye

oplevelser og gamle minder i

spil. Det sker den 3. juli klokken

20.

I sidste uge spillede Tracy

Chapman i Roundhouse

London over to dage, hvoraf

der var udsolgt til den ene

koncert. Efter fi re koncerter i

Frankrig er det Danmarks tur

til at opleve en af verdens største

soulsangerinder.

Der er ingen tvivl om, at

Tracy Chapman og hendes

band vil levere en koncert, der

er tro mod de høje musikalske

værdier, som har holdt fans og

publikum til ilden gennem

mange år. Tracy Chapman har

fundet et svar på en ærlig og

kompromisløs tilgang til en

stemme, en guitar, en tromme

og det potentiale, der ligger

deri. Den politiske kurs

er uændret, således også i det

seneste album, Our Bright

Future fra 2008, hvor samfundet

bliver holdt i ørerne, både

på det politiske plan og på det

almenmenneskelige.

Koncerten bliver intim på

en helt anden måde end til

Midtfynsfestivallen i 1989,

hvor tusinder valfartede til

den fynske festival for at høre

Tracy Chapman - det år, hvor

Midtfyn overhalede Roskilde

Festivallen i besøgstal. Der er

lagt op til en anderledes intens

oplevelse i Den Fynske Landsby

med klassikere, som ”Fast

Car,” ”Talkin’ Bout A Revolution,”

der vil få publikum til

at rykke helt op foran og med

nye numre fra hendes seneste

album ”Our Bright Future.”

Marie Frank varmer publikum

op sammen med guitaristen

Anders Pedersen.

Det er stadig muligt at

købe billetter til koncerten på

www.danbillet.dk eller www.

billetnet.dk .

Tracy Chapman giver koncert i Den Fynske Landsby. (Foto: Pressefoto)

ODENSE


ONSDAG DEN 1. JULI 2009 DALUM HJALLESE AVIS

3

Større smil hos tandlægen

SANDERUM: Sammen med

tandlæger fra hele landet har

Tandlægerne Odense SV,

Bondovej 3 i Sanderum, taget

det første skridt mod at

blive ISO-certifi ceret. Målet

er blandt andet, at patienterne

kommer til at opleve en endnu

højere kvalitet og service i behandlingen.

Som medlem af kæden

dinTANDLÆGE har Nina

Drivsholm, Dorthe Raunkjær

og Kirsten Vendelbo fra

Tandlægerne Odense SV

påbegyndt en uddannelse i

kvalitetssikring. Det er nyt

og første gang, at en dansk

tandlægekæde vælger at stille

skrappe kvalitetskrav til sig

selv.

Tandlægerne på Bondovej vil ISO-certifi ceres. Det betyder fokus på højere kvalitet og service i behandlingen.

(Foto: Pressefoto)

Hjemmesider

med en god sag

BELLINGE: Gorm Byg har

netop startet it-fi rmaet Virgo

på Brændekildevej 3 i Bellinge.

-Man kan først og fremmest

forvente en superb ekspertise

inden for webdesign, hosting

og grafi k, siger Gorm Byg,

som er uddannet webdesigner.

Når man handler med

Virgo støtter man i øvrigt en

god sag:

-Vi støtter børnekræftafdelingen

på OUH med 100

kroner for hver hjemmeside, vi

laver, siger Gorm Byg.

Virgo har åbent mandag

til fredag fra klokken 8.30 til

15.30

Gorm Byg er uddannet webdesigner

og har netop startet it-fi rmaet

Virgo i Bellinge.

(Foto: Hasse Frimodt)

ferie og nye tænder

Min mand trængte forfærdelig til nye

tænder. Men vi ville også gerne på ferie.

Tandprotetikeren tilbød at finansiere

tænderne, så vi kunne få begge dele.

tandproteser holder i mange år. Hvorfor

så betale dem på én gang?

Tænderne koster os kun kr. 280,- om

måneden. Det er da til at overse.

tandproteser med livskvalitet

Odense: Vestergade 38, tlf. 66 13 64 66

Svendborg: Det Gule Pakhus

Havnepladsen 3 B, tlf. 62 21 54 03

5 års garanti på nye tandproteser og

finansiering af tandbehandlinger over op til 5 år.

www.tpt.dk

Formålet er at være på forkant

med udviklingen ved

at kunne dokumentere, at

dinTANDLÆGE lever op

til de højeste internationale

kvalitetskrav. Samtidig er det

et mål at høste de fordele for

både patienter, medarbejdere

og klinikker, som følger med

et kvalitetsstyringssystem.

-Fordelen ved en ISO-certifi

cering er, at der sker en

løbende sikring og dokumentation

af kvaliteten i behandlingen,

hygiejnen og servicen

på den enkelte klinik.

Der bliver udarbejdet faste

procedurer for alle arbejdsprocesser.

På den måde kommer

patienterne til at opleve

samme høje og forudsigelige

kvalitet, uanset hvor i landet

de bliver behandlet hos din-

TANDLÆGE, siger Dorthe

Raunkjær fra Tandlægerne

Odense SV.

Glæde af kvalitet

For den enkelte klinik er det

også en fordel, at medarbejderne

får et medansvar for,

hvordan procedurerne bliver

tilrettelagt. Det skaber engagement

og større ansvarsfølelse,

hvilket også bliver til gavn

for patienterne.

dinTANDLÆGE har valgt

en såkaldt ISO 9001, der er

det internationalt anerkendte

kvalitetsstyringssystem, som

har den højeste standard.

-Vi tror, at både vores patienter

og vi selv kan få glæde

af at arbejde systematisk med

kvalitet, siger Kisten Vendelbo.

Tandlægerne Odense SV

har derfor netop i disse dage

Kre-stoffer

SOMMERSALG

÷40%

PÅ DROPS GARN (udvalgte garner)

÷25%

PÅ ALT STOF

Sommerferie fra 9/7 - 26/7 begge dage incl.

Husk at vi allerede nu modtager tilmeldinger til syskole med start august 09.

K re-stoffer v/Betina Rosener

Fåborgvej 18, 5250 Odense SV,

tlf.20221909- www.kre-stoffer.dk

BOUTIQUE

JARKA

Bellingevej 98 . 5250 Odense SV . Tlf. 66 18 22 09

P-plads

ved bagindgangen

Sommer-

UDSALG

starter 1. juli

SPAR OP TIL

50%

Husk vi holder

ferielukket

uge 30+31

valgt at sende tre kvalitetsansvarlige

medarbejdere på kursus

sammen med 160 andre

medarbejdere fra dinTAND-

LÆGE.

Tandlægerne Odense SV

har været medlem af din-

TANDLÆGE siden 2008.

Åbningstider

Mandag LUKKET

Tirs- fredag kl. 12-18

Lørdag kl. 12-16


4

KØREGLÆDE

Lars

Johansen

Jan

Larsen

Vi reparerer alle bilmærker

v/Lars Johansen

Svendborgvej 324

5260 Odense S

tlf. 65 95 81 56

www.hojbyauto.dk

6 STÆRKE TILBUD

07 Citroën Berlingo 1,6 HDi X-RAY 5d

Koksmetal,airc., fjb.

c.lås, el-ruder, elspejle

m/varme, isofix,

læderrat, 4 airbags,

abs, esp, servo

23.............. 189.900

06 Citroën C2 1,6 16V VTS 3d

Sølvmetal, 16” alu,

airc., fjb. c.lås, el-ruder,

el-spejle, isofix,

læderrat, 6 airbags,

abs, servo

16.............. 144.900

07 Citroën C4 Picasso 2,0 HDi 138 VTR+

E6G 5d Beigemetal,

fuldaut. klima, aut.

gear/tiptronic, ratgearskifte,

fartpilot, elspejle

m/varme,

68.............. 264.900

Hverdage kl. 9.00-17.30 · Lørdag og søndag kl. 13.00-17.00

Fyns Auto ApS

Vi servicerer også under garantien

Indehaver Johnny Nielsen har arbejdet hos

aut. værksteder som Peugeot, Mitsubishi, Citröen, Opel og Hyundai.

Vi kan reparere og servicere alle biler

uanset mærke og årgang.

08 Citroën C5 2,0 HDi 138 Comfort aut. 4d

Koksmetal, 19” alu,

2 zone klima,

fartpilot, el-ruder,

el-spejle m/varme,

multifunktionsrat,

20.............. 334.900

05 Citroën C5 2,0 HDi Elegance 6g 5d

Gråmetal, 16” alu, 2

zone klima, fartpilot,

el-ruder, el-indfoldelige

sidespejle m. varme,

multifunktionsrat, isofix

119............ 179.900

07 Hyundai Atos 1,1 GLS 5d

Sølvmetal, c.lås,

el-ruder, cd/radio,

airbags, abs, servo,

service ok

120...............74.900

Kontakt os næste gang din bil har brug

for professionel behandling.

Vi giver gerne et

uforpligtende tilbud.

Spar 50%

på olie

v/skift

Landbrugsvej 10R . 5260 Odense S

Tlf.: 6614 5525 - 2323 5525

www.fynsautoaps.dk

i dit lokalområde

EFTERSYN

Få et klima-anlæg eftersyn

Inden sommerferien

for KUN 998.alt

incl. uanset bilmærke.

SERVICEEFTERSYN

AUTOOPRETNING

REPARATION AF ALLE MÆRKER

BREMSE- OG SIKKERHEDSCENTER

Kratholmvej 39 . 5260 Odense S . Tlf. 65 92 02 54

www.njauto.dk

WWW.BYRGESENS-AUTO.DK

DIN LOKALE

VI HAR

EGET

SKADECENTER

GRATIS

LÅNEBIL!

DALUM HJALLESE AVIS ONSDAG DEN 1. JULI 2009

SPECIALIST

Thujavej 15 · 5250 Odense SV · Tlf. 66 17 37 11

KØREGLÆDE

i dit lokalområde l åde

Alt i salg og reparation

• Reparation og udskiftning af ruder

• Bremser- og koblingsservice

• Service eftersyn

- også i garantiperioden

• Fejludlæsning (diagnosetester)

• Reparation af alle bilmærker

• Airconservice

• Sporing

• Stenslag

• Dæk og fælge

Spar 25%

på airconservice

ALLE BILMÆRKERS VÆRKSTED

Odense’s specialister i Skoda og VW

med attraktive servicepriser.

Køb og salg af brugte biler.

Henrik Johan Martin Lars Martin Lars Frans

Stenløsevej 112 5260 Odense S Tlf. 66 15 01 88

Se vores klargjorte biler på www.svendsauto.dk

Service og reparation

AF ALLE BILMÆRKER

Har du husket et

eftersyn af dit klimaanlæg?

www.dyrupauto.dk

Fåborgvej 238 . 5250 Odense SV . Tlf. 66 17 03 38


ONSDAG DEN 1. JULI 2009 DALUM HJALLESE AVIS

5

KØREGLÆDE

Husk at motoren skal stå stille en rum tid, inden du tjekker motoroliestanden.

Det er ikke kun

chaufføren, der på

varme forårs- og

sommerdage skal passe

på ikke at komme

i væskeunderskud.

Bilens væskebalance

skal også være i orden.

Det er nemt selv at tjekke

væskestanden ”under

motorhjelmen”. Når du

kontrollerer oliestanden,

skal du huske, at moteren

skal stå stille en rum tid for-

inden, så olien får tid til at

bundfælde sig i bundkaret.

Herefter afslører oliepinden

tydeligt, om motoren trænger

til ekstra olie. Det er

også muligt at tjekke, om

der er tilstrækkeligt med

både køle- og bremsevæske

på bilen. Væskestanden

skal befinde sig mellem de

markerede streger for maksimum

og minimum.

Men, men, men… Hvis I

skal være helt sikre, er det

en god ide at få kontrolleret

bilens væsker ved et servicetjek

på værkstedet. Det

er nemlig ikke blot mængden

men også kvaliteten af

motorens væsker, der tæller.

For eksempel kan bremse-

i dit lokalområde

Har du tjek på bilens væskebalance?

væsken være ”slidt”. Bremsevæsken

optager fugt fra

luften, og det kan nedsætte

bremsevæskens kogepunkt,

hvilket kan føre til bremseproblemer.

Værkstedet kan

tjekke væsken og vurdere,

om den skal udskiftes.Værkstedet

kan også vurdere, om

kølevæsken skal udskiftes,

og om kølesystemet i det

hele taget er velfungerende.

Der kan for eksempel være

problemer med køleslanger,

der viser tegn på defekt, og

måske er der tæring i køleren,

som betyder, at det vil

være en god ide at udskifte

den nu.

Hos AutoMester hjælper vi dig med at holde din bil kørende!

Ferieklargøring af bilen

- få en tid på værkstedet

Er din bil klar til sommeren? Når du holder

ferie kommer bilen oftest på mere arbejde

end normalt. Lad os tjekke din bil, så den

bliver klar til feriens anstrengelser. Vi gennemgår

din bil, så du kan få en problemfri

ferie. Netop nu står vore mekanikere klar til

at give din bil en grundig ferieklargøring.

Er dit airconditionanlæg klar

til sommervarmen?

AutoMester anbefaler, at du får efterset dit

airconditionanlæg én gang om året - Hvornår

har du sidst fået dit anlæg efterset?

995

Trænger bilen til at få nye

sommerdæk?

Hos AutoMester hjælper vi dig med at

køre sommeren sikkert i møde, med nye

Viking sommerdæk. Du får mere end et

højkvalitetsdæk - der følger nemlig 3 års

garanti med dækket, hvilket betyder, at hvis

dækket ikke kan lappes indenfor garantien,

får du et splinternyt dæk.

Hvordan med garantien?

Hvisdutror,atduertvungettilatbenytteetautoriseretværksted,hvisduvilbeholdefabriksgarantienpådinbil,såtagerdufejl.

Dukannemligvælgefrit.AutoMestereruddannettilatservicerelangtdeflestebilmærker.Duopretholdernyvognsgarantien,

nårblotduoverholderserviceeftersyneneefterforskrifterne.

kr.

Automester Dyrup og Bellinge

v/ T. Olesen Automobiler

Fåborgvej 340-342, 5250 Odense SV

Tlf. 66 17 42 49

Bellingevej 92, 5250 Odense SV

Tlf. 65 96 17 07

www.to-automobiler.dk - E-mail: t.olesen@t-olesen-automobiler.dk

TEMA


6

DALUM HJALLESE AVIS ONSDAG DEN 1. JULI 2009

Rigtig god sommer

Ferske

oksemørbrad

Pr. 1/2 kg

84 95

super flotte

Ta’ Ta’6flasker 6 flasker

Alletilbuddenegældertorsdag,fredagoglørdag,hvorandetikkeernævnt

l d h d tikk

Købmænd Morten Brandt

og Morten Olsen

Mågebakken 4-6

DK-5250 Odense SV

Butik tlf: 6617 5066

300.-

SPAR 59 70

Friske

laksesteak

Pr. 1/2 kg

59 95

rigtig god til grillen

4 stjerner - excellent

Åbningstider

Man-Fre 09:00-20:00

Lør 08:00-17:00

Ta’ Ta’3flasker 3 flasker

Dertagesforbeholdforleveringssvigt,

afgiftsændringer, billed- og trykfejl. Danske Spil

2008

Château des Estanilles

Rosé

Rosé’en fra Château des Estanilles er lavet

på druerne Mourvèdre 50%, Grenache 20%

og Cincault 30%.

125.-

125.-SPAR 84

Straks efter høsten af Mourvèdre og

Grenache druerne presses disse druer.

Drueskallerne fjernes igen after få

timers udblødning, når juicen har

ekstraheret aromastoffer og opnået

elegante farve.

Cincault druerne høstes tidligt

om morgenen og perforeres ved

hjemkomsten til vinkælderen i

en fouleur, og den saft som løber

ud i løbet af dagen indgår i rosévinen.

Resten indgår ved fremstillingen

af rødvinen

Tradition Rouge.

Det er en dejlig, fed rosévin, hvor

bærduften rigtig kommer til

udtryk i næsen. Man fornemmer

et indtryk af kirsebær og vilde

krydderurter.

Den dominerende indflydelse fra

Mourvèdre druen betyder, at

rosévinen er bedst at drikke, når

den er mindst 18 måneder gammel.

Årgang 2008 er bedst fra nu og til

slutningen af 2009.

Bedste drikketemperatur: 10-12 o C.

På grund af vor direkte import

sælger vi nu denne fantastiske

Rosé til speciel pris

30 FLASKER

Odense Pilsner

Alm. eller Classic

33 cl - Afhentningspris

8995 +PANT

Fynsk øl når det er bedst

HUSK!

Søndagsåbent

5. juli

kl. 10-16

85


ONSDAG DEN 1. JULI 2009 DALUM HJALLESE AVIS

7

Esprit

Jackpot

Wearhouse

2-Biz

Fransa

B-Young

Vero Moda

Only

Marc Lauge

D.N.A. (42-52)

Easy Comfort

ISay

Kim Sørensen

Mapp

Maya

Pilgrim

Staff

Noa Noa

Vila

Zoulmate

Pelsnoer

Molltan

Nozomi

UDSALG

Supertilbud

på T-shirts

og toppe

Masser af

tunika og kjoler

SPAR

50% 30%

www.binau32.dk

Dalumcentret · Odense SV · Tlf. 65 91 49 00

Algade 32 · Ringe · Tlf. 62 62 18 13

Kongegade 10 · Nyborg · Tlf. 65 31 18 16

Sommerbukser

og 3/4 bukser

SPAR

50% 30%

Alt forårs- og

sommerovertøj

NU

11//22

PRIS


8

DALUM HJALLESE AVIS ONSDAG DEN 1. JULI 2009

Skriver bog om fængslende liv

Det var ikke meningen, at Ole Malmose ville udgive en bog, da han begyndte at skrive. Men folk omkring ham mente, at andre kunne lære noget af hans bog. (Foto: Hasse Frimodt)

Af Christina Frederiksen

HØJBY: Det meste af Ole

Malmose Jensens liv har været

brugt bag tremmer.

Ikke som kriminel - men

derimod som værkmester hos

statsfængslerne Søbysøgård og

Ringe.

Det har han nu skrevet bogen

“Et fængslende liv” om.

- Det har været en spændende

proces at skrive bogen.

Og når jeg ser tilbage, har

der da også været dage, hvor

jeg har bandet jobbet langt

væk. Nogen kan måske heller

ikke forstå, hvordan man kan

være 40 år det samme sted,

siger Ole Malmose Jensen fra

Højby.

I sine 40 år hos Statsfængslerne

har Ole Malmose Jensen,

67, været vidne til, hvordan

miljøet i fængslerne har ændret

sig.

Bedstemødre smuglede

stoffer

- I 1975 kom der stoffer til.

Det gav en ustabilitet i systemet.

Nogle af de indsatte

mente, at vi skulle være glade

for at de røg hash, for så var de

Tiden som pensioneret værktøjsmester bruges blandt andet i sommerhuset

i Hasmark. (Foto: Hasse Frimodt)

meget mere rolige. Men det

gav selvfølgelig andre problemer.

Magtbalancen blev

forskudt i forhold til, hvem

der handlede med stofferne,

og hvem der købte, siger Ole

Malmose Jensen, der har set,

hvor langt indsatte vil gå for at

få fat i stofferne.

- Jeg har oplevet bedstemødre,

som har smuglet stofferne

ind. De indsatte piger

derimod har enten stoppet det

op i skeden eller tarmen eller

slugt det, siger Ole Malmose

Jensen.

Men det er ikke kun stofferne,

der har ændret miljøet i

fængslerne. Det samme har de

mange indsatte med indvandrerbaggrund.

- Dét at nydanskerne er

kommet har gjort, at sammenholdet

er blevet større.

På den måde, at de passer på

hinanden i fængslet. Danskerne

passer sig selv, så hvis

en dansker har lagt sig ud med

nydanskerne, så har han tabt

på forhånd, siger Ole Malmose

Jensen.

Kvinder

blev forulempet

40 år blandt kriminelle har

naturligvis også bragt Ole

Malmose Jensen i farlige situationer.

- Jeg har været ude for, at

en ville overfalde mig med en

kniv, fordi jeg bad ham genoptage

sit arbejde. En af de andre

indsatte kom bag fra og fi k

taget kniven fra ham, fortæller

Ole Malmose Jensen, der ikke

mener, at jobbet har påvirket

hans privatliv:

- Det har slet ikke præget

min hverdag. Jeg vil sige, at

jeg er sluppet fra de mest korporlige

ting. Man kan jo ikke

gå og være i forsvarsposition

hele tiden. Man spotter også,

hvis der er noget under optræk.

Lige inden Ole Malmose

Jensen gik på pension i 2007

blev der oprettet en arbejdsplads

kun for kvinder i Statsfængslet

i Ringe.

- Der gik nogle vedvarende

rygter om, at kvindelige

indsatte led overlast og blev

chikaneret seksuelt. For at

imødekomme det indrettede

man en pigearbejdsplads. Det

var hovedsageligt udenlandske

piger, som led overlast.

De danske piger er mere hårdhændede,

siger han.

Og det er specielt blandt de

kvindelige indsatte, at der er

sket en forandring i fængselsvæsenet.

- Kvinderne er blevet mere

kriminelle. Det er mest narko,

de sidder inde for. De har

slægtet drengene på - både på

godt og ondt. Det er vel på

grund af ligestillingen, siger

Ole Malmose Jensen.

Hvis man vil læse mere om

kvindelige indsatte, narko,

voldsprogrammer og andre

af Ole Malmose Jensens erfa-

ringer som værkmester kan

hans bog, “Et fængslende liv,”

købes hos blandt andet Arnold

Busck i Rosengårdcentret og

på www.saxo.com .

Ole Malmose har skrevet en bog om sit liv som værktøjsmester i det danske

fængselsvæsen. (Foto: Hasse Frimodt)


ONSDAG DEN 1. JULI 2009 DALUM HJALLESE AVIS

9

fra 1. juli

til 7. juli

Du befinder dig i en

situation, det kan være svært at

finde en vej ud af. Men det finder

du selvfølgelig. Vær forsigtig med

at nærme dig en bestemt person,

det vil ikke gavne dig, især ikke

hvis du viser tegn på svaghed.

Hold skansen.

Lad ikke bagatelagtige

spekulationer holde dig tilbage.

Du får uventet støtte og vinder

gehør for dine tanker, ideer og

planer. Faktisk behøver du ikke

anstrenge dig så meget som du

havde frygtet. I kærlighedslivet

kan du tillade dig optimisme.

Din lykke kan sættes i

forbindelse med fordums bedrifter

eller forbindelser. Tidligere

venner kan dukke op på arenaen,

og gøre dig sentimental eller

nostalgisk. Du har lyst til et sceneskift,

og fortsætter du i samme

spor, vil alt lykkes for dig.

Din begejstring er smittende

og du bør huske at

løfter skal overholdes. Både de

der gives, såvel som du må holde

andre op på deres tilsagn.

Selskabslivet kan blive hektisk og

eventyrligt. Tag livet og du vil se

alt vil lykkes til fulde.

Tiden er præget at udvikling

og optimisme. En åben indstilling

til tingene giver begunstigelse.

Vær ikke bange for at vise

dine følelser. Du er god til at kombinere

morskab og arbejde, og

partnerskabsmæssigt får du

megen opbakning.

Langsigtede foretagender

der kræver tålmodighed

og udholdenhed lykkes over al forventning,

selv om du selvfølgelig

kun kender begyndelsen indtil nu.

Godt begyndt er halvt fuldendt.

Din trang til at foretage noget

banebrydende lykkes.

Læs dit

ugehoroskop

hver uge

Kik en ekstra gang i bakspejlet,

hvis du finder situationen

kaotisk. Du bør stoppe op og

granske dig selv og dine gerninger.

Er du for sarkastisk kan du

sætte venskaber på spil. Giv

romantikken alle de vilkår den

behøver i weekenden.

Gør noget radikalt ved de

forhold du føler dig låst af. Du

bør ikke udsætte noget til fremtiden.

Det bliver det blot forværret

af. Tag økonomiske og personlige

initiativer for at komme videre.

Hold dig for god til at lytte til

negative rygter.

Gå langt uden om drastiske,

romantiske forhold. Søg ud

i naturen og ud i verden så der

kommer afveksling i dit liv.

Mennesker med anden kultur eller

meninger kan virke inspirerende

på dig. Økonomisk er der god

fremgang at spore.

Sæt loyaliteten i højsædet.

Den der gør det bliver sidst

fyret. I forhold til din partner skal

du også udvise rygrad, når vedkommende

har brug for dig. Vær

åben for nye indtryk, for ellers

opdager du at dine planer ikke

lykkes som ønsket.

Vær vågen og fleksibel.

Det går ikke at være for stivsindet.

Et for andre at se, umuligt

projekt lykkes det dig at søsætte.

Skulle indtægterne udeblive en tid,

så frygt ikke, for det er kun forbipasserende.

Efter weekenden er

der lykke i parforhold.

Du undgår alle frustrationer

hvis du får afviklet alle de

skriftlige opgaver der ligger foran

dig. Få frigjort noget tid til familien

og dem du holder af. Gør noget ud

af at leve det sunde liv og få dyrket

noget motion, og selskabelighed.

Det sker

Hver dag

Den Fynske Landsby,

Sejerskovvej 20 - Til 16.

august: Sommeraktiviteter.

Dagligt kl. 11-17.

Dyrup Kirke, Tranehøjen

1 - Til 30. august:

Lone Olesen og elever

udstiller patchwork.

Åbent tirsdag til fredag

kl. 9-13.

Dag for dag

Onsdag 1. juli - Royal

Canin Arena, Prins

Haralds Allé 51B - Kl.

15.30: Greyhoudløb.

Køreskoler

Kruse’s Køreskole

Sanderum - Dalum - Dyrup

Fåborgvej 33

www.kruseskøreskole.dk

Tlf. 2812 8074

HENRIKS

KØRESKOLE

BELLINGE

Tilmelding nødvendig

24 82 39 63

henrikskoereskole.dk

Diner Transportable

Se mere på www.enebaergryden.dk

Gourmetmad ud af huset

40 35 57 71

Kl. 18.30: Hestevæddeløb.

Fredag 3. juli, kl. 20

- Den Fynske Landsby,

Sejerskovvej 20: Koncert

med Tracy Chapman.

Support: Marie Frank

Duo.

Lørdag 4. juli - Odense

Åfart - Jazz på åen med

Summertime Jazzband.

Afg. Munke Mose kl. 13,

14, 16 & 17. Afg. Fruens

Bøge kl. 16.30 & 17.30.

Lørdag 4. juli, kl. 14-

17 - Restaurant Carlslund,

Fruens Bøge Skov 7:

Odense Sommerjazz. The

Old Jazzmen.

Forskelligt sælges

Fyns Hyggeligste Loppemarked.

Åben hver lørdag og søndag fra kl.

10-17 og efter aftale. Her prutter

vi om prisen. Tag familien og venner

mv med, så sørger vi for kaffen

og kagen. Stalden er opvarmet.

Nærågårdsvej 5, 5792 Årslev. Tlf.:

28771202 27593248

BESØG

SKERNINGGAARD

ANTIK- OG

KRÆMMERMARKED

Stort indendørs marked

hver lørdag–søndag kl. 12-17

Skerningegårdsvej 12

Vester Skerninge

Tlf.: 21 44 72 38

PENSIONISTMAD

God gammeldags mad

leveres lige ved døren

Tlf. 66 12 44 99

Dalumvej 30, 5250 Odense SV

Aut. gas-, vand- & sanitetsmester

Odensevej 100 . 5260 Odense S

Tlf.6616 6138/40314038

Fax66143847-www.bolbrovvs.dk

STADE-

PLADSER

UDLEJES

Aps

Marie Frank varmer op for Tracy

Chapman i Den Fynske Landsby.

Rejser og udfl ugter

Indkøbstur

til Tyskland

onsdag d. 8. juli

1 1 /2 times ophold hos Fleggaard. Afg. kl. 8.35 fra

Fangel v. den gl. skole, kl. 8.45 ved Stenløse Kirke,

Bellinge Brugs kl. 9.00, Brændekilde kl. 9.10

Kaffepause i Seggelund Kr.70.-

Tilmelding tlf. 65 96 10 61

Forlystelser

Festtilbud 2009

Forretter:

1 Rejecocktail m. asparges,

dressing, flutes.

2 Tarteletter m. høns i asparges.

3 Laksepaté m. rejer, asparges, flutes.

4 Kold skinke m. asparges, flødestuvet

spinat, flutes.

5 Tortillarulle m. spicy kylling,

salater.

Hovedretter:

1 Kalvvesteg m. grøntsager, rissoles og

rødvinssauce.

2 Kalvesteg eller svinekam m. surt/sødt,

waldorffsalat, hvide, brune og franske

kartofler, vildtsauce.

3 Farseret kalkunbryst m. urtekartofler,

grøntsag, portvinssauce.

4 Buffet m. barbequemarineret grillkølle,

kylling, oksefilet, ovnbagte kartofler,

salatbar m. pastasalat og dressing.

Ryslinge

Forsamlingshus

Vælg mellem:

- midt på Fyn

Desserter:

1 Isbombe m. nødder & chokolade.

2 Appelsinfromage m. flødeskum.

3 Chokoladekage m. vanilleis.

4 Kirsebærtrifili m. flødeskum.

5 Pandekager m. is og chokoladesauce.

Natmad:

1 Lasagne m. salat & flutes.

2 1/4 kylling m. salat og flutes.

3 Frikadeller m. kold kartoffelsalat.

4 Klar suppe el. aspargessuppe m. flutes.

5 2 stk. hotdog m tilbehør.

Pris v. 2 retter 125,-

Pris v. 3 retter 148,-

Pris v. 4 retter 165,-

Min. 10 kuverter.

Stege leveres i varmkasser klar til brug -

300 gram kød pr. person.

Graabjergvej 16 · 5856 Ryslinge · 62 67 13 32

www.ryslingeforsamlingshus.dk

JELS VIKINGESPIL 2009

GORM DEN GAMLE

Hver aften

kl. 20

Kun

eftermiddagsforestilling

søndag 5.7.

kl. 16

Ingen

forestilling

søndag 12.7.

Det

sker

lokalt

3.7.-19.7.2009

Oplysninger om arrangementer,

der ønskes omtalt,

skal være Dalum-Hjallese

Avis i hænde senest fredag

kl. 10. Send tekst og

evt. billeder til Dalum-

Hjallese Avis, Banegårdspladsen,

5100 Odense

C. Mærk kuverten: UK.

E-mail sendes til: chfr@

ugeavisen-odense.dk. Vi

påtager os intet ansvar for

Musik og dans

hver aften i Valhal

Vikingebuffet

hver aften

fra kl. 18.30

Søndag 5.7.

dog kl. 19.00

Skal bestilles

dagen før

senest kl. 16 på

Jels Turistbureau

tlf. 74 55 21 10

Jels Friluftsscene

info@jelsvikingespil.dk - www.jelsvikingespil.dk

Jels Turistbureau - Tlf. 74 55 21 10


10

Blikkenslagere

Bellinge VVS Blikkenslagerarbejde udføres

M. Laulund-Pedersen

Byghøjvej 6 - Odense SV - Tlf. 65 96 17 91 - Bil: 40 16 59 91

HAR DU DRØMMEN??

SÅ LAVER VI BADEVÆRELSET

Vi sørger for VVS, murer, tømrer, el og maler.

Håndværkere

Kloakmestre

Malermestre

Murermestre

ÆBLEBAKKEN 5 • 5250 ODENSE SV

TELEFON 66 17 47 05 • MOBIL 40 25 47 05

www.skovhavens-vvs.dk

Blikkenslagerarbejde

udføres

Volderslevvej 9, 5260 Odense S

Leverer kvalitetsarbejde til tiden

til både virksomheder og private.

Ring 31 21 21 22

ALT INDENFOR MURERARBEJDE UDFØRES

Om og tilbygning · Renovering

Flisearbejde · Tagarbejde · Total entreprise

Grønvej 80 · 5260 Odense S · Tlf. 65 92 06 03 · Mobil 40 16 86 04

Smedemestre

Vinduespolering

Vognmænd

Tømrermestre

Tømrermester Ingolf Bay

66128654-21431472

★ Udskiftning af tage

★ Udskiftning af døre

og vinduer

★ Rådgivning

v/ Ole Jensen

Vossevangen 3 • 5260 Odense S

Tlf. 66 15 34 54

Mob. 27 11 34 54

www.oj-toemreren.dk


Tømrermester

Ulf Skov Hansen

40 37 20 02

RAVNEBJERGGYDEN 195 . 5250 ODENSE SV . . FAX 66 17 10 1063 63

ulf@ulf-skov-hansen.dk info@ulf-skov-hansen.dk- - www.ulf-skov-hansen.dk www.ulft-skov-hansen.dk66 66 17 18 61

TS Tømrer & Montage

• Ny-/ombygning

• Tagrenovering

• Vinduer/døre

• Gulve/Lofter

Tømrermester Tom Secher

Løkkevej 1 · 5250 Odense SV

Tlf. 21 77 80 89

www.ts-toemrer.dk

DALUM HJALLESE AVIS ONSDAG DEN 1. JULI 2009

E. CHRISTIANSEN & Søn ApS

ALT I TØMRER, MURER- OG TAGARBEJDE

SAMT TAGRENOVERING

TIL- OG OMBYGNING I TOTALENTREPRICE

Byghøjvej 1, 5250 Odense SV

Tlf. 66 17 64 64

• Køkkener

• Thermoruder

• Carporte

• Udestuer

Alt i tømrerarbejde

TS

TØMRER &

MONTAGE

Fåborgvej 272 . 5250 Odense SV

Tlf.66171226

DYRUP TØMRERFORRETNING ApS

Glarmestre

VVS-installatører

DALUM

HJALLESE

SMEDIE & VVS FIRMAET

Lars Bracht A /S

Tlf. 64 75 22 10 · Fax 64 75 27 00

INDUSTRIVEJ 4·BRYLLE · 5690 TOMMERUP

VVS

City Blikkenslager

AUT. INSTALLATØR

ERIK LAUGESEN

Lucernemarken 4 · 5260 Odense S · Telefon 66 15 13 99

Fax 66 15 13 89 · Biltelefon 30 69 73 36

Torben Gandrup ApS . Aut. VVS installatør

Din specialist indenfor

• Nyt bad

• Vand, varme og sanitet

• Blikkenslagerarbejde

• Smedejern

• Altaner og gelendere

• Nybyggeri/renov.

• Totalentrepriser

Hjallesegade 3 · 5260 Odense S

Tlf. 66 15 06 85/40 16 25 83 · Værksted 66 15 01 85

Odense VVS

Kvalitetssikringsordning

LAUST VVS & BLIK

Rosenvænget 25 . 5250 Odense SV

Tlf. 65 91 08 19/20 47 65 48

www.laustvvs.dk

Blikarbejde

Skiferarbejde

Kobberarbejde

Inddækninger

Taghætter . Tagrender

Nedløbsrør . Karnapper

Kviste . Facader

Telefon: 42429933 - www.City-Blikkenslager.dk

EL-installatører

- det bedste bad

Bjarne Lambæk aut. GVS Mester

Tlf. 66 12 27 23 · Mobil 21 64 53 78 · Mail: odense.vvs@ofir.dk

ONSDAG DE


ONSDAG DEN 1. JULI 2009 DALUM HJALLESE AVIS

11

Lokal profi l

Leif Tingkær på 63 har været aktiv inden

for kunstverdenen, siden han som otte-årig

startede på Kunstakademiet i Odense. Malertalentet

har ført til, at Leif Tingkær blev

kunstmaler, kunsthandler, gallerist, taksator

og i 2002 direktør for Odense-afdelingen af

auktionshuset Lauritz.com. Desuden har han

ved specielle lejligheder optrådt i diverse TVudsendelser

som vurderingsmand. Han er gift

med Lilian, med hvem han har tre børn og tre

børnebørn.

Af Kurt Rasmussen

BELLINGE:

Hvad optager dig i øjeblikket?

–Jeg er i gang med at forberede

en udstilling. Vi har et

hus på Bogø, hvor jeg er ved

at færdiggøre mine billeder,

og jeg regner med at kunne

udstille på Filosofgangen til

efteråret.

Hvad er dit forhold til det område,

du bor i?

–Jeg kan godt lide at bo i Bellinge.

Vi har boet her i 36 år,

så vi er jo nogle af veteranerne.

Jeg er vokset op inde i Odense,

men jeg synes, der er dejligt

herude.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

–Jeg møder en masse mennesker,

og der er ikke to dage,

der er ens. Der er nye udfordringer

hver dag, og jeg har et

kanon godt personale.

Hvilken bog ligger på dit natbord?

–Jeg får næsten ikke læst

mere; Det har jeg ikke tid til.

Jeg læser kun kunstbøger, og

det bliver for det meste kun til

at studere billeder.

Hvis du skulle skifte erhverv,

hvad ville du så være i stedet?

–Pensionist! Nej – det ville

være at komme tilbage til at

Mogens Balle Jørgensen Jane Dam

Salgsleder

Salgssekretær

mogens@ugeavisen-odense.dkjane@ugeavisen-odense.dk

Banegårdspladsen . 5100 Odense C.

Tlf. 66 14 14 10 . Fax 66 15 47 54 . Fax redaktion 66 12 22 00

Annonce-mail: annoncer@dh-avis.dk

Redaktion-mail: red@dh-avis.dk

Kontortid: Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

male igen.

Vi lever jo i en spændende

tidsalder, men med min alder

er der nok kun maleriet at

falde tilbage til.

Hvad laver du i din fritid?

–Jeg har ingen fritid. Ikke ret

meget i hvert fald. Men jo, jeg

maler en del, og så har vi rejst

lidt de sidste par år. Desuden

har jeg mit atelier på Bogø,

hvor jeg maler, når tiden tillader

det.

Hvad er din værste vane?

–Det er nok rygningen. Jeg

har tænkt på at gøre noget

ved det, men jeg må lige tabe

mig et par kilo først, og det er

jeg på vej til. Min kone går til

gymnastik og motion, og jeg

taber mig.

Hvad frygter du mest?

–Jeg synes, at der sker så mange

ting i verden med krige og

naturkatastrofer, så min største

frygt er, hvordan der ser ud

her om 50 år. Og der tænker

jeg mere på, hvordan mine

børn og børnebørn vil have det

i fremtiden.

Hvilken person kunne du allermest

tænke dig at møde?

–Den må jeg lige tygge lidt

på. Der er jo masser af interessante

mennesker, så jeg tænker

ikke på nogen speciel.

Mange vil måske sige Bill

Dorte Hansen

Salgskonsulent

dorte@ugeavisen-odense.dk

Birgitte Axelsen

Salgskonsulent

biax@fynskemedier.dk

Leif Tingkær har selv malet billedet, der pryder væggen på kontoret.

Gates, fordi han er en af de

største genier i øjeblikket.

Men Picasso var jo også meget

interessant.

Hvilke egenskaber sætter du højest

pris på hos et menneske?

–Ærlighed og troværdighed.

Hvad er den største chance, du nogensinde

har taget?

–Det må være, da jeg startede

fi rmaet her. Jeg betragter

det ikke som at have taget en

chance, men det var dyrt at

starte op, og der var mange

penge på spil. Vi var ude på et

tidligt tidspunkt uden at vide,

om det kunne bære.

Hvad ville du gøre, hvis du vandt

en masse penge?

–Min drøm er jo at komme

til at bo ved vandet og få et

rigtig lækkert hus. Ellers tror

jeg, at jeg ville forære mange

af pengene væk til forskellige

Bo Frimodt

Ansv. chefredaktør

bo@ugeavisen-odense.dk

Annie Langæble Pedersen

Sekretær

annie@ugeavisen-odense.dk

Annonce indleveringstider:

Korrektur: torsdag inden kl. 12.00

Tekst og rubrikannoncer: fredag inden kl. 12.00

formål, som jeg syntes, der var

behov for.

Du kan sørge for dine unger

og dine børnebørn, hvad vi

også har gjort, men du kan

ikke tage pengene med i graven.

Hvad gør du for at holde dig i

form?

–Jeg gør egentlig ikke noget,

og det kan nok også ses på min

krop. Men jeg render frem og

tilbage på mit arbejde, og der

var faktisk en af mine medarbejdere,

der havde målt på sin

skridttæller, at han tog 50.000

skridt om dagen, så det bliver

alligevel til noget.

Hvad er den mest pinlige situation,

du nogensinde har været i?

–Jeg havde en varevogn med

nyfangede fi sk i varerummet.

Syd for Odense kom jeg til at

køre på den del af motorvejen,

der endnu ikke var færdigbyg-

Christina Frederiksen

Journalist

chfr@ugeavisen-odense.dk

get, og jeg kørte galt.

Fiskene var blevet presset

gennem gitteret bag sædet, og

videre ud gennem frontruden,

så falckredderne troede, at det

var min hjernemasse, der lå

foran bilen. Den ene fortalte

mig efterfølgende, at jeg var

heldig med at overleve, og at

dronningen nok ville blive sur,

når hun hørte, at hun alligevel

ikke ville være den første til at

indvi motorvejen.

Hvad gør dig virkelig rasende?

–Der er ikke ret meget, der

kan hidse mig op, men jeg må

sige, at jeg gider snart ikke at

se TV mere, for jeg bliver så

gal over de irriterende ting, de

sender.

Hvis du kunne ændre en ting ved

dig selv, hvad skulle det så være?

–Jeg ville da godt ændre min

alder til 30 eller 25 år, men ellers

er der ikke noget, jeg kan

Hanne Kaarsted Hasse F.

Journalist

Fotograf

hannek@ugeavisen-odense.dk hasse@ugeavisen-odense.dk

komme i tanke om.

Man er jo som man er, og

jeg har fået udlevet alle de interesser,

jeg har haft.

Hvis du går til koncert, hvem er

det så med?

–Jeg er til rock. Tidligere gik

jeg til alle koncerter med de

store navne, og jeg manglede

kun Pink Floyd. Dem så jeg så

sidste år, og det var fantastisk.

Jeg ville også gerne have været

ovre at se AC/DC, men en nyere

en som Tina Dickow er jo

også en, jeg godt kunne tænke

mig at se.

Hvis du skulle beskrive dig selv,

hvem er du så?

–Det er svært, men jeg er vel

et multimenneske. Jeg har

masser af interesser, og jeg får

stadigvæk nye ideer.

Det er ikke sikkert, at jeg

får alle gennemført, men de er

sjove at tænke på.

Udgiver: Fynske Medier P/S

Direktion:

Poul Erik Andersen, Adm. direktør

Bo Frimodt, Ansvarsh. Chefredaktør

Tryk: Fynske Mediers Trykkeri

Distribution:

Udebliver avisen – ring til

Tryksagsomdelingen Fyn

på tlf. 6222 2222 mellem kl. 9.00-16.00

mail: reklamation@tof.dk

Dalum Hjallese Avis udgives af Fynske Medier P/S der bl.a. også udgiver Kerteminde Ugeavis, LokalAvisen

Nyborg, Melfart Posten, Midtfyns Posten, Områdeavisen Nordfyn, Ugeavisen Faaborg, Ugeavisen Odense,

Ugeavisen Svendborg, Ugeavisen Øboen, Lokalavisen NV og Skibhus Avisen.

Medlem af De Lokale Ugeaviser.

Dalum Hjallese Avis udsendes gratis hver onsdag til samtlige husstande i i Odense S og Odense SV.

Distribueret oplag: 19.145 ekspl.

Erhvervsmæssig affotografering af bladets redaktionelle tekst og annoncer er ikke tilladt.

Bladet påtage sig intet ansvar som følge af fejl i tekst og annoncer.


12

Flotte okse

cuvettestege

SUPER KØD TIL GRILLEN

Pr. 1/2 kg

34 95

COOP Luxury Papir

Toiletpapir

el. Køkkenrulle

6 pakker

100,-

Spar 55,70

Lammeculotter

alm./marinerede

LIDT AT DRIKKE I SOMMERVARMEN...

4 flasker

60,-

+ pant

Spar 23,80

Coca Cola Sodavand

Ved køb af mere end 8 flasker er prisen 20,95

pr. flaske eksl. pant

Kammerjunkere

Karen Volf

AP Rosso el. Bianco

www.superbrugsen.dk

Lidt ud over det sædvanlige

DALUM HJALLESE AVIS ONSDAG DEN 1. JULI 2009

1 pk./2 stk.

59 95

2 poser

35,-

Spar ???

3 flasker

119,-

Spar 120,85

Flankesteaks

alm/marinerede

Ferskner eller

Nektariner

Pr. 1/2 kg

39 95

10 for

20,-

Spar 19,50

Koldskål 1 L.

med tykmælk og æg

2 liter for

25,-

Spar 4,90

Bellinge - Elmegårdsvej7-Tlf.65961120

Hjallese - Odensevej 10 - Tlf. 63 17 61 81

Hunderup parken - Skovsbovænget6-Tlf.66136085

Tilbuddene gælder fra ons. d. 1. juli til lør. d. 4. juli så længe lager haves (hvor andet ikke er anført) Se vores tilbud i den omdelte tilbudsavis og hele tilbudsavisen på www.superbrugsen.dk Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte situationer.

More magazines by this user
Similar magazines