14.09.2013 Views

Fredag den 21. juni ÷25%på ALLE varer - Midtvendsyssel Avis

Fredag den 21. juni ÷25%på ALLE varer - Midtvendsyssel Avis

Fredag den 21. juni ÷25%på ALLE varer - Midtvendsyssel Avis

SHOW MORE
SHOW LESS

You also want an ePaper? Increase the reach of your titles

YUMPU automatically turns print PDFs into web optimized ePapers that Google loves.

Mid Midtvends ndsyssel ss l AvisNR. TIRSdag deN 18. juNI 2013 Til samtlige husstande ÅRg. 63 25

open by

night...

Fredag den 21. juni

Vi handler fra kl. 9 - 22

TiLbuddET gæLdER hELE dAgEn!

÷25%

ALLE varer

Rabatten fratrækkes v. kassen


2 Tirsdag den 18. juni 2013

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

Open Kom til Hjallerup

by Night fredag 21. juni

VI HANDLER TIL KL. 22.00!

Kom og

spil Fair Play

Fodbold.

Ved

Gl. Markedsvej

Kl. 19.30

Zumba

opvisning

Straffesparks

konkurrence

for hele familien

hos Dronninglund

Sparekasse

Gæt bolde

i bassin

hos

Nordjyske

Bank

Kl. 20.00

Live musik

med Purslane

Country og

pop duo

Kl. 17.00

Kom og spil

volley med

Hjallerup GF

Volleyball

Bag snobrød

og skumfiduser

med spejderne

hos Spar

Nord Bank

Spil

minigolf

hos

Nørresundby

Bank

Fra kl. 18.00

Hotel Hjallerup

Kro serverer

salatbar, kartofler,

barbecue stegt

svinekam...

– for kun

50 kr.

Salg af øl

og vand

®

www.HJALLERUPHANDEL.dk

Hjallerup Handels-

& Erhvervsforening


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 3

Open

by Night

RESTAURANTEN ER ÅBEN ALLE DAGE FRA KL. 12.00-20.00

»Mogens kom forbi«

stjerneskud

Kr. 95,-

Vi giver

10%

på Dit Livs Fest resten af året!

Søndergade 1 . 9320 Hjallerup . Tlf. 98 28 10 11 . info@hjallerupkro.dk . www.hjallerupkro.dk

Mød Bodil O på

Kom til Hjallerup

fredag 21. juni

– vi handler til 22.00

OPEN BY NIGHT KL. 9.00-22.00 GÆLDER HELE UGEN

*Gælder ikke

nedsatte

varer og

lingeri

N A T U R A L B A L A N C E

MARC LAUGE

J E A N S

HJALLERUP CENTRET 6 · TELEFON 98 28 14 71

Ung mode • Damemode • Lingeri • Baby- & børnemode

÷25% *

på ALT i

butikken...

6

MÆRKEVARESTEL

Før op til 3.250,-

Bl.a.

Ray-Ban • Munic

Oak • Strenesse • Dior

NU FRIT VALG

500,-

Mexx

solbriller

÷50%

BLUSER 3/4 ÆRMER

SOMMERFARVER

FRIT VALG

50,-

ALLE

KJOLER

÷40

÷50%

ALLE

BABY-/BØRNE-

SOMMERJAKKER

SPAR OP TIL

÷50%

Mød Bodil O på

Spurv

1. sortering 299,-

2. sortering 149,-

7 stk.

Alle

tilbud

gælder fra

onsdag!

HJALLERUP OPTIK

Hjallerup Centret 16 . 9320 Hjallerup

Telefon 98 28 23 23 . E-mail: hoptik@mail.dk

BABY KJOLER

FØR OP TIL 200;

NU FRIT VALG

50,-

DRENGE BUKSER

RESTSTR.

NU FRIT VALG

100,-

N A T U R A L B A L A N C E

MARC LAUGE

J E A N S

Bukser

reststr.

÷50%


4 Tirsdag den 18. juni 2013

Open

by Night

OPEN BY NIGHT...

Fredag den 21. juni

Vi handler

fra kl. 9 - 22

TILBUDDET GÆLDER

HELE DAGEN!

÷25%

ALLE varer

Rabatten

fratrækkes

v. kassen

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

Kom til Hjallerup

fredag 21. juni

– vi handler til 22.00

HvOr

læNGE Tør

du vENTE?

Onsdag d. 19. juni ÷10%

Torsdag d. 20. juni ÷15%

OPEN BY NIGHT

Fredag den 21. juni kl. 9.30 - 22.00

÷20%

by

night

på alle varer i butikken

– dog undtaget træsko, gummistøvler,

småting, bestillingsvarer og de i forvejen nedsatte varer.

by

night

v. Ellen Olsen

HJALLERUP CENTRET 14 . TLF. 98 28 19 35

TIME TILBUD

by

night

kl. 18-19

Puma

fodtøj

Str. 25-46

÷50%

kl. 19-20

Carite buks

Funktionel 2-way stretch.

Flere modeller

Pume lime

sports bh

testwinner. normalpris 499,-

299,-

FRit

VAlg

hummel

indoor strømpe

Udvalgte

farver og str.

by

night

kl. 20-21

40,-

FRit

299,-

VAlg

by

night

FRit

VAlg

kl. 21-22

Soft Shell

jakker

til børn

og voksne

by

night

Vi gentager succesen og

rafler om prisen, få op til

32% rabat. Min. 20%.

Gælder ikke i forvejen nedsatte varer

samt bestillingsvarer!

hjallerup Centret 10 . 9320 hjallerup

tlf. 96 46 70 00


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 5

Open

by Night

VI HOLDER OPEN BY NIGHT

FREDAG TIL KL. 22.00

Gælder hele dagen

Bland-selv-slik

Gælder hele dagen

Gælder hele dagen

Culottesteg

m. lille fedtkant

Gælder hele dagen.

595 100 G

PR. 1/2 KG

24 95

LAVPRISSUPERMARKED

Fra kl. 18.00-?

4 STK.

10.-

Romkugler

1000 stk.

SPAR 22.-

HJALLERUP

Tlf. 98 28 33 00

- Open by night - mød os ved Arkaden

Kom til Hjallerup

fredag 21. juni

– vi handler til 22.00

HVEM ER BEDST I FAMILIEN TIL STRAFFESPARK

TAG DIN MOR ELLER FAR MED OG SE HVEM DER ER BEDST

Straffesparkskonkurrencen

slutter kl 21.00 hvor vinderen

udtrækkes.

Vinderen skal være tilstede

– kom forbi

og se de mange

gode tilbud!

Konkurrence hvor familien kan vinde en

iPad mini

Vi byder velkommen til Open by night -

mød os ved Arkaden

FREDAG DEN 21. JUNI 2013 FRA KL. 18 - 22,

hvor vi er klar med straffesparkskonkurrence for hele

familien, lune snacks og forfriskninger.

Dronninglund Sparekasse i Hjallerup

Søndergade 10 A · 9320 Hjallerup · Tlf. 98 28 30 22

E-mail: hjallerup@dronspar.dk

w w w. d r o n s p a r. d k

®

www.HJALLERUPHANDEL.dk

Hjallerup Handels-

& Erhvervsforening


6 Tirsdag den 18. juni 2013

Open

by Night

Mød os ved

Hjallerup Centret

Casper Nødgaard Lene Christiansen Mia S. Nielsen

Marianne

Hansen

Lise-Lotte

Sørensen

Kom og test dit boldøje

- vær med i vores sjove konkurrence og vind

gavekort til byens forretninger.

SÅ SKER DET I

ARKADEN

Hjallerup Centret

Fredag den 21. juni

fra kl. 17 - 22

Mange nye varer

i butikken – altid

÷50%

Lone Aagesen

Også i Arkaden: Aloe Vera produkter

v. Gitte Sudergaard

- det sikre valg

Alt i butikken

÷25%

Gælder ikke

afskårne blomster!

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

Kom til Hjallerup

fredag 21. juni

– vi handler til 22.00

Der er gratis kaffe

og saft til alle og gratis

popcorn til børnene!

Vi inviterer

til aktiv

Open By Night

Alt i butikken

÷25%

®

www.HJALLERUPHANDEL.dk

Hjallerup Handels-

& Erhvervsforening

HJALLERUP BAGERI

er i Arkaden med

Kæmpe kage-/

snittemarked

FRIT VALG KUN 5,-


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 7

Regndækken

Justin - 0 gram

Str. 115-165 cm. Farve: Olivengrøn.

Lækkert, vandtæt og åndbart outdoor dækken

med høj hals, super pasform, tapede syninger

og kraftigt inderfoer i bomuld.

Åndbarhed: 3.000 mm.

Vandsøjletryk: 3.000 mm.

Varenr. 49661517

Normalpris 749,00

Nu kun

379 00

Løbegård til gnaver

6 elementer á 63x60 cm.

Varenr. 6250tx

Normalpris 350,00

Nu kun

249 00

Net til løbegård

Varenr. 6251tx

Nu kun

69 00

tilbud fra reservedelslageret

Dæktryksmåler

Camping - Landbrug - Entreprenørmaskiner osv.

Tyredog TD-2000 er en ny dæktryksmåler på det danske

marked. Den fås med op til 6 sensorer, der skrues direkte på

ventilen i stedet for ventilhætten. Virker i området op til 160

psi (11 bar). Nøjagtighed 2 psi (0,14 bar).

Displayet er transportabelt og kan nemt

monteres, hvor end det skulle være.

Varenr. Di250160

TD-2000 fås med 6 sensorer for

Excl. moms 1,596,00

iNcl. moms

1.99500 NYHED

tilbudsavisen til 2013

land og by

Salg og service til: Private, erhverv, landbrug og Fritid

se hele avisen på

www.hjallerupmaskinforretning.dk

Vandslange

25 meter 1/2’’

Incl. diverse koblinger og bruser.

Rigtig god hobbyslange.

Varenr. 6720xxx

Normalpris

239,00

Havetraktor lT 2217A

4165 B&S 1-cyl. motor.

Hydrostatisk

transmission.

107 cm.

sideudkast

aggregat.

Varenr. 954629

Nu kun

149 00

Alle priser er incl. moms

tilbudene er gældende 1. juni - 22. juni 2013

Børnesæt

Består af skovl og kost.

Kraftig kvalitet.

Varenr. 60223

Normalpris

159,00

Nu kun

129 00

Normalpris 14.995,00

Nu kun

13.495 00

Baythion mod myrer

100 ml. koncentreret

Meget effektivt vandemiddel med

langtidsvirkning mod myrer.

Anvendes udendørs på terrasser,

havegange og langs husmure.

Den bedste virkning opnås ved at

sprøjte med Baythion®D på myrernes

gange og i selve myreboet,

der som oftest ligger gemt i jorden

eller under sten og fliser. Må

ikke udvandes, hvor der i samme

sæson skal sås/plantes spiselige

afgrøder. Baythion®D skader ikke

prydplanter. Baythion® D kan

give matte pletter på lakerede

overflader.

Varenr. 861658

Perfekt til

terrassen

og langs

huset

Åbningstider: Mandag-Fredag kl. 7.30-17.00 . Lørdag kl. 9.00-13.00

land og by

Nu kun

99 00


8 Tirsdag den 18. juni 2013

GUdSTJeneSTeR

SØndaG den 23. JUni

Hjallerup 9.30

Jeanette L. Geller

Hellevad _ Ingen

Ørum 9.30

Rune N. Christensen

Skæve 10.30 Mette Volsgaard

Voer

Agersted

Dronninglund 10.00

Hanne Dahl

Dorf – Ingen

Asaa – Ingen

Melholt 10.30 Jeanette Geller

Kirkekaffe

Toiletvogne udlejes

med bruser og varmtvandsforsyning.

Svend Nielsen, Voerså

Tlf. 98 46 01 41 / 21 14 25 21

Vi afhenter gerne møbler,

dødsboer m.m.

Røde Kors Butik

Søndergade 2 • Hjallerup • Tlf. 98 28 11 66

Hjallerup Antenneforening

Tilmelding, beTAling, pAkke og pAkkeskifT

Ring til: Kasserer Orla Olesen, tlf. 27 20 19 42.

Kontortid kl. 18-20 man.-torsdag, læg evt. besked.

problemer eller fejl – konTAkT:

Formand Gert Poulsen, tlf. 98 28 28 79

www.hjallerupantenneforening.dk

Hjallerup

Fjernvarme

Gravensgade 18 . Hjallerup . Telefon 98 28 13 92

Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis

Jernbanegade 3 . 9320 Hjallerup

Telefon 98 28 11 99*

E-mail: mvavis@mvavis.dk

Åben: Mandag kl. 7.30-14.00 . Tirsdag kl. 7.30-12.00

Onsdag kl. 7.30-15.00 . Torsdag kl. 7.30-15.00

Fredag kl. 7.30-15.00

Skribent Ella Simonsen, tlf. 98 28 14 61 / 25 37 55 90

Udgiver: Hjallerup Bogtryk & Offset.

Oplag: 8.710 eksemplarer.

Postnummerdækning:

9320 Hjallerup, 9330 Dronninglund, 9340 Asaa.

Dele af 9352 Dybvad, 9310 Vodskov.

Ansvarshavende: Bogtrykker Lisbet Gaaei.

Sats og repro: Hjallerup Bogtryk & Offset.

Tryk: Skive Folkeblad, 7800 Skive.

indleveRinGSTideR foR annonceR:

Korrekturannoncer, annoncer til andre aviser,

større annoncer samt farveannoncer .. torsdag kl. 12.00

Rubrikannoncer + “lopper” .......................fredag kl. 10.00

Erhvervsmæssig affotografering af bladets tekst, fotos og

annoncer uden forudgående aftaler er ikke tilladt. -

Avisen påtager sig intet ansvar for evt. trykfejl!

Hvis avisen udebliver – ring til:

Nordjysk Distribution, tlf. 98 92 89 00

FJERNVARME

www.hjallerupfjernvarme.dk . mail@hjallerupfjernvarme.dk

Kontortid: Mandag-torsdag kl. 8.00-14.00.

Fredag efter aftale. – Vagt-telefon 98 28 13 92.

Formand: Kaj Tranholm Olesen, tlf. 40 28 39 65.

din lokale

Loppeannoncer

i 4 ugeaviser kun

50 kr.

Salon

FEMINA

98 28 13 82

Østergade 1 . 9320 Hjallerup

Lukket ONSDAG!

Skrotningspræmie

Biler modtages eller

afhentes (Miljøbeh.)

DS/EN ISO 14001

Sæby

Produkthandel

Jupitervej 14 - Sæby

Tlf. 98 46 41 92

preben@saeby-produkthandel.dk

PS BEGRAVELSESFORRETNING

Bedemand Per Strøm

Beckersvej 6

9330 Dronninglund

Telefon 22 42 18 66

Fagligt uddannede

Frank Hejslet

Eksamineret

bedemand

Kontakt os hele døgnet på

tlf. 96 14 99 14

John Hejslet

Eksamineret

bedemand

Hjallerup Bedemandsforretning

Nørre Allé 2 · 9320 Hjallerup

en personlig afsked

et sidste farvel - en del af livet

Vi fremsender gerne dokumentet

‘min sidste vilje'

Træffes altid på tlf.:

98 28 17 00

www.bedemand-korsgaard.dk

Midtvendsyssel Avis

Hjallerup . 98 28 11 99

per.stroem@live.dk www.ps-begravelsesforretning.dk

Jesper Korsgaard Gitte Korsgaard Kent Sigsgaard

Plus Porte

Atletikvej 5, 9230 Svenstrup

www.plusporte.dk

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

Grundlovsmøde i dorf Møllegårds have

KOMPLET

STEMPEL

Kontakt

os for

nærmere

oplysninger

Grundlovs-taler Mogens Ove Madsen Foto: Frits Danielsen

Menighedsrådet ved dorf

og dronninglund kirker

arrangerede grundlovsmøde

på dorf Møllegård.

doRf: Det blev et velbesøgt

grundlovsmøde i Dorf Møllegårds

have den 5. juni, hvor

Mogens Ove Madsen holdt

grundlovstalen.

Arrangementet startede med

en kort gudstjeneste i Dorf Kirke.

Det var sognepræst Hanne

Dahl, der stod for gudstjenesten.

Derefter var der fælles-

DIN LOKALE FODERBUTIK

Få råd og den rigtige vejledning!

HESTEFODER

Navervej 1

Ny garagePort

-vi har Porte til ethvert formål

Åbningstider showroom:

Hver tirsdag

kl. 12.00 - 17.00

Er der et andet tidspunkt,

der passer dig bedre,

så ring på tlf.: 24 87 62 92

og lav en aftale

spisning i Jagt- og Skovbrugsmuseet

i Dorf Møllegård.

For de cirka 100 fremmødte

blev det et vellykket arrangement

i de hyggelige omgivelser

i haven på Dorf Møllegård.

Der blev sunget og hørt musik,

inden Mogens Ove Madsen

fortalte om Grundlovens betydning

for det danske samfund.

Bestil din

nye port inden

sommerferien og få

et kodetastatur

GRATIS!

9320 Hjallerup

Garageporte • Industriporte • Portautomatik

98 28 14 11

MASKINFORRETNING

ÅBNINGSTIDER: MANDAG-FREDAG 7.30-17.00 · LØRDAG 8.00-12.00

ES ■


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 9

Tidligere Hjallerup-pige Lise Bitsch har forsvaret sin

ph.d.-afhandling på et hollandsk universitet

Lise Bitsch med sit diplom

Den 24. maj forsvarede Lise

Bitsch sin ph.d.-afhandling på

et universitet i Holland.

Hun har nu bevis på, at

ph.d.-graden er nået.

Lises forældre fra Hjallerup

var taget til Holland for at

høre Lises forsvar og fejre

dagen sammen med hende.

HjALLERUP: ”Vi tog til Holland

for at høre Lise forsvare sin

ph.d.-afhandling. Der blev stillet

mange spørgsmål til hende

efterfølgende, som hun klarede

fint. Selve overrækkelsen

af diplomet foregik efter Lises

ønske på hollandsk, da hun

taler flydende hollandsk. Som

afslutning på den officielle

del holdt komitéens formand

en meget personlig tale. Efter

den officielle fotografering var

der reception på universitetet,

hvor der efter hollandsk skik

står både forældre og søskende

sammen med kandidaten og

modtager lykønskninger. Det

var en fantastisk oplevelse at

være med,” fortæller Lises mor

Jytte Bitsch fra Hjallerup.

Lise Bitsch fortæller:

”I sommeren 2006 pakkede

jeg mine kufferter og tog til

Holland. Jeg ville prøve noget

nyt med min kandidatgrad, og

valget faldt på en overbygning

i Holland. Før min beslutning

om at rejse til Holland studerende

jeg til civilingeniør på

Aalborg Universitet i retnin-

Kino Hjallerup

Billetbestilling 98 28 20 22 . www.hjallerup-kino.dk

Tirs. 18. - fre. 21. kl. 19.30

Tors. 20. + lør. 22. - ons. 26.

kl. 16.00

gen Medicinsk Bioteknologi.

Endnu længere tilbage var jeg

elev på Hjallerup skole årgang

1998. På Dronninglund Gymnasium

i årene 1999-2001 var

jeg matematisk student. Jeg

havde altid haft den idé, at jeg

skulle være noget med “tal

og teknik”. Den ide holdt jeg

fast i, indtil jeg nærmede mig

slutningen på min bachelor i

Aalborg. Jeg opdagede en interesse

for de komplekse sammenhænge

mellem tal, teknik

og vores samfund. Hvorfor er

det, at videnskab og forskning

har sådan en magtfuld position

i vores samfund? Hvorfor vender

politikkerne sig til videnskaben,

når de leder efter svar

på samfundets problemer?

Hvorfor er vi i stigende grad

skeptiske over for de svar, videnskaben

giver? Hvordan

påvirker teknologi vores forståelse

og verden og vores forhold

til hinanden? Hvad er videnskab,

og hvad er teknologi

egentlig?

Det var alle disse spørgsmål og

flere til, som kandidaten i Holland

lovede at give indsigt i.

Det var en kandidat i teknik og

videnskabsfilosofi, kombineret

med videnskabs og teknik sociologi.

Uden at være dramatisk

kan jeg vel godt sige, at

de to år i Holland forandrede

mit liv. Ud over at opdage hollandsk

og belgisk øl så opdagede

jeg en helt ny tankeverden.

Lørdag 22. kl. 19.30

Man. 24. - ons. 26. kl. 19.30

Selvfølgelig skrev jeg også

min kandidatopgave.

I min kandidat udforskede

jeg sammenhængen mellem

screeningsprogrammer for

sygdomme med en genetisk

komponent og vores samfunds

morale og etiske overbevisninger.

Jeg undersøgte, hvordan

moral og etik påvirker designet

af sådanne programmer,

men også hvordan de tekniske

muligheder for at screene forandrer

vores etiske og moralske

regelsæt.

Efter min kandidat ville jeg

egentlig tilbage til Danmark.

Det blev ikke til noget, for jeg

blev ansat som ph.d. ved Twente

Universitet (også i Holland).

I marts i år afleverede jeg min

ph.d., og den 24. maj forsvarede

jeg den. Min ph.d. handler

om de løfter og forventninger,

som nye muligheder i videnskaben

skaber, og om, hvordan

forskere selv reagerer på sådanne

løfter og forventninger.

Specifikt har jeg undersøgt,

hvordan genteknologiens løfter

om nye muligheder for

forebyggelse og behandling

af almindelige sygdomme er

blevet modtaget blandt astma-

og hjerteforskere. Jeg var interesseret

i, om sådanne løfter

påvirkede forskernes idéer og

definitioner af sygdommene

og deres ideer omkring forebyggelse

og behandling.

Jeg vil stadig gerne tilbage til

Tors. 27. - søn. 7. juli

Ny dansk komedie

Biografklub Danmark

Billetpris: 70 kr. T.o.11. Billetpris: 70 kr. T.o.11. Billetpris: 70 kr. T.o.7.

Ingen forestilling søndag den 23. juni – Skt. Hans aften

Danmark. Lige nu ser det dog

ud til at måtte vente. Jeg er lige

begyndt at arbejde på Det Frie

Universitet i Amsterdam. Her

skal jeg deltage i et projekt, der

handler om at identificere barrierer

for, at forskningsresultater

og teknologier bidrager til

samfundets udvikling. Vi ser

især på teknologier bestemt

for udviklingen af mere miljøvenlige

brændstoffer for industriel

bioteknologi. Ved siden

af det skal jeg også undervise.

Hvad fremtiden indeholder,

det ved ingen. Jeg håber, at jeg

finder hjem til Danmark igen.

En ting er at rejse ud, men ens

hjem rejser også med. Da jeg

boede i byen, var jeg næsten

altid at finde på HRV’s arealer.

Selvom hesten nu er hollandsk,

så gemmer pigen fra Hjallerup

sig stadig indeni.

MÆRKEDAGE...

GULDBRYLLUP

Lørdag den 22. juni kan Doris

og Jens Anton Andersen,

Ørum, fejre guldbryllup.

søLvBRYLLUP

ES ■

Da vores forældre Bente og

Jørgen Kollerup Jensen har

været gift i 25 år, kunne vi godt

tænke os lidt hjælp til at vække

dem tirsdag den 25. juni 2013

kl. 07.00 på Hallundkær 138,

Klokkerholm.

Mange hilsner

Trine, Lasse og Troels

Registreret Revisionsanpartsselskab

v/Bjarke Kjær

www.revisorhusethals.dk·Tværgade 3·9370 Hals·Tlf. 9875 0244·Fax 9875 0266

info@revisorhusethals.dk

Frivillige søges til at passe

”Pastor Laier-museet”

i juli måned.

Lønnen: Glæden ved at passe en

kulturhistorisk seværdighed.

Tlf. 40 54 80 53 · laier38@gmail.com

PS: Se i juni udstillingerne med værker af Pastor Laier:

”Konfrontation” i ”Den Frie”, København og

”Lige fra hjertet”, Svendborg Kunstforening.

Klokkerholm

Maskinstation

Efter generationsskiftet her i foråret vil det glæde os

at se kunder, forretningsforbindelser og samarbejdspartnere

(også forhenværende) til

ÅBENT HUS

på Brøndlundvej 4, Klokkerholm

onsdag d. 26. juni fra kl. 14.00-21.00

De nye lokaler og maskiner

vil blive vist frem på dagen.

Der bydes på en lettere anretning til de fremmødte.

Med venlig hilsen

Martin og Carsten Jespersgaard

Invitation til

reception

Mandag den 1. juli 2013 kl. 14 - 17.

i anledning af elses

40 års jubilæum, vil

Hørby afdeling,

markere dagen med

et uhøjtideligt

arrangement og er

vært ved et let

traktement for

venner, kunder og

forretningsforbindelser.

Hørby afdeling

Tlf. 88 22 92 33

www.sparv.dk

Else Simonsen


10 Tirsdag den 18. juni 2013

Hos os er der kun en pris

DEN BILLIGSTE!

danmarks billigste tilbud

Selvfølgelig i SuperBest Klokkerholm –

finder du varerne med Prisgarantimærket

billigere andre steder i denne

uge. Betaler vi differencen mod forevisning

af bon! Samt 1 stk. af varen

GRATIS, som tak for ulejligheden!

10,-

Malaco

slikposer

Før 19,95

Frit valg

Mars – Twix

Snickers – Bounty

Før 9,95

Børnemad i glas

Semper. 190 g.

Før 14,95

Frit valg

Dove

Frit valg

4,-

4,-

shower gel 750 ml.

Før 49,95

20,-

Frit valg

Frit valg

stort glas

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

Karen Volf

småkager

200 g. Før 24,95

10,-

Bugles

Original, Roasted Paprika

el. Nacho Cheese.

10,-

Før 21,95

Sunquick 700 ml.

Fersken & Appelsin

Før 24,95

8,-

Marmelade

fra Den Gamle Fabrik.

700 g. Før 29,95

15,-

Beauvais ketchup

1 kg

16,-


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 11

pr. poSe

900 Ml.

pr. kaSSe

Gøl pølser

450-540 g. Flere varianter

Max 4 poser

1995 PålægsMesteren

70-90 g. Flere varianter

10,-

Spar op til 6,85

Frit valg

Innocent æblejuice

Før 24,95

10,-

Squeezer vandis

8 stk. Før 19,95

10,-

Greatest Hits

Frisko is. 14 stk.

Før 149,95

pr. kaSSe

68,-

kæMpeFlaSke

Tuborg

30 flasker.

+ pant

Mokai /

Smirnoff Ice

75 / 70 cl.

Før op til 49,95

25,-

Max 2 kaSSer

98,-

FrUgt & grØNt

Danske

10,tomater

6 stk.

Danske

kartofler

½ kg

Danske

jordbær

½ kg

2 95

kUN Fredag

12,-

Max 6 bakker


12 Tirsdag den 18. juni 2013

TIRSDAG-OnSDAG

Svinekoteletter

uden ben. Ca. 100 g.

Pakket med 8 stk.

Pr. stk.

5,-

FRA kL. 10.00

Bakkedal

250 g.

695 mAx 3 PAkkER

LØRDAG

Grillbøffer

af supermør filet.

Super til Skt. Hans

4 stk. / ca. 600 g.

69,-

Marabou Symphony

Før 89,95

400 G.

25,-

FRA kL. 10.00

mAx 4 æSkER

kæmPE æSkE

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

TORSDAG-FREDAG

Svinemørbrad FRA kL. 10.00

Kæmpepakke.

Ca. 3 kg

5-6 stk.

199,-

Karat kaffe

400 g.

2195 mAx 4 POSER

Irsk

okseculotte

Pr. ½ kg

3995 Ota Solgryn

950 g.

895 mAx 4 PAkkER

SØnDAG

mAx 3 STk.


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 13

249,-

Kæmpe oksefilet

3-4 kg

Danmarks billigste!

PR. sTK.

Sandwich med

reje- eller

hønsesalat

Grillsæsonen er i gang...

Mange lækre slags grillkød i køleren

Entre côtes

Skåret af oksefilet.

Med fedtkant

350-375 g.

2 sTK.

Friskhakket oksekød

– flere gange dagligt

400 g. hakket magert oksekød 3-8%

500 g. hakket oksekød 8-14%

2995 7995 PR. BAKKE

15,-

DELIKATEssEN

5 sTK.

Grill

medister

SuperBest

14 95

KLOKKERHOLM

TLF. 98 28 40 11

Tilbudene gælder fra tirsdag til lørdag, hvor intet andet er anført.

Der tages forbehold for trykfejl.

kundevenlige

åbningstider

8.00-21.00

KÆMPE

BAKKEMARKED

Mange lækre

udskæringer til grill

og komfur

TA’ 3 PAKKER

100,-

fRIT vALG

Kartoffelsalat

Ca. 300 g.

ÅbenT aLLe ugens 7 Dage kL. 8.00-21.00

21 95

KloKKerholm

byen i landskabet

– scan


14 Tirsdag den 18. juni 2013

TA’

MED

Her er azurblåt hav, purpurrøde

solnedgange, støvede, arkæologiske

udgravningsområder og fine

barer, hvor man kan få slukket

tørsten. Og så er her, ikke mindst,

spændende spor og flotte mindesmærker

efter dem som har

regeret her - byzantinerne, venetianerne

og tyrkerne. Vestkretas

charmerende hovedby inviterer til

både kulturel stimulans og lækker

badeferie med gode madoplevelser.

Afgang

direkte fra

Aalborg Lufthavn

JASMIne VILLAge

REJSER

Hotel/lejlighed

1-værelses lejligheder med bad/toilet

samt balkon/terrasse

Pension muligt

Morgenmad tillæg pr. person kr. 515,-

Morgen- samt aftensmad tillæg pr. person kr. 1.100,-

Dobbeltværelse all inclusive

Morgenmadsbuffet kl. 7.00-10.00

Frokostbuffet kl. 13.00-15.00

Kaffe, kage og is til børn under 14 år kl. 16.00-17.00

Aftenmadsbuffet kl. 19.00-22.00

Drikkevarer: Lokale mærker i vin, øl, sodavand, juice,

mineralvand, spiritus, kaffe og te kl. 10.00-22.30

Faciliteter: Dart, bordtennis, volleyball og vandaerobic

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

MIDTVENDSYSSEL AVIS OG FALK LAURITSEN REJSER

TIL KRETA DEN 10., 24. ELLER 31. AUGUST 2013

VARIGhED

1 UGE

Vælg mellem ophold på hotel/lejlighed eller dobbeltværelse

med all inclusive på Jasmine Village i Platanias

Kreta er på størrelse med Sjælland og samtidig den største

af de græske øer med et areal på 8312 km 2 . Med sine

65.000 indbyggere er Chania øens næststørste by efter

Heraklion og den største på Vestkreta.

I den stemningsfulde gamle bydels smalle gader ligger

hyggelige restauranter og græske taverner, og i byens små

butikker og boder foregår den livlige handel både i dag-

og aftentimerne.

Platanias, der har sit navn efter platantræerne som

vokser langs Platanias flodbred var indtil for få år siden et

veludviklet landbrugsområde. I dag er Platanias et af de

mest kendte ferieområder på Kreta med dejlige hoteller

samt et stort udvalg af restauranter og souvenirbutikker.

Byens gamle bydel ligger øverst på en bakketop, mens

resten af byen er placeret ved vandet. Stranden kan bryste

sig af blå flag og består af sand med små sten. Der er

busforbindelse flere gange i timen mellem hotellerne i

området samt til Chania centrum.

Let anretning på flyturen tur/retur pr. person kr. 160,- Fly SAS.

Transport fra lufthavn til hotel/lejlighed tur/retur kr. 195,- Danske rejseledere.

Afrejse: Lørdag 10., 24 eller 31. august fra Aalborg Lufthavn. Sidste mødetid kl. 15.05.

Hjemkomst: Lørdag 17., 31. august eller 7. september til Aalborg Lufthavn kl. 15.20.

Ønskes afbestillingsforsikring kr. 220.- pr. person.

Ønskes udvidet sygeforsikring – tal med rejsekonsulenten.

Ophold på Hotel/lejlighed Jasmine Village:

Pris pr. person ved 2 personer

i samme lejlighed

KUN 2.798,-

Ønskes lejlighed (alene) – tillæg pr. person kr. 1.330,-

Vi beder vores læsere om at ringe til vores kontaktperson hos Falk Lauritsen Rejser, som

vil sidde klar ved telefonen mandag til fredag mellem kl. 09.30-16.00.

Ring på tlf. 70 10 26 88. Vigtigt: Opgiv LæS NR. 148 for at opnå denne pris!

Ophold på dobbeltværelse Jasmine Village:

All inclusive pr. person ved 2 personer

i samme værelse

KUN 3.998,-

Ønskes værelse (alene) – tillæg pr. person kr. 1.330,-


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 15

Fat musen og

ta’ et kig på

vores nye

hjemmeside!

midtvendsysselavis.dk

– Så »langt« som et klik væk...

• Læs lokale nyheder

• Se lokale annoncer

• Læs om, hvad

der sker i byen

• Tjek »Ugens bolig«

• Se ugens

loppeannoncer

• Se dagens vejr

• Bladr i ældre

udgivelser

• Tjek priser

• Læs nyt om navne


16 Tirsdag den 18. juni 2013

TIL LEJE

Nyere parcelhus på

177 m 2 . Overtagelse

straks. Udlejes for 2 år.

Mdl. leje kr. 3.950 excl. forbrug.

Fremvisning:

Stengade 2, Hjallerup

– adgang via Østergade 16

– over gården

onsdag den 19/6 kl. 19.00

Tlf. 4050 2222

”Købmandsgården

Klokkerholm

midtby

Nyt rækkehus til leje

på 103 m 2 .

Henvendelse

Tlf. 20 86 29 26

BILLIGT!!!

Lejlighed i Klokkerholm

på ca. 85 kvm er ledig.

Indeholder køkken, stue,

bad og 3 værelser.

Leje 2495,00 + forbrug

pr. måned.

Indskud 3 mdrs. husleje +

3 mdrs. acconto-forbrug.

Tlf. 52 38 09 03

Mail din

annonce til:

mvavis@

mvavis.dk

Ny aktivitet i

RØDE KORS

Er du kreativ, og har du lyst til at fremstille ting

af genbrugsmaterialer (f. eks. tasker, puder, duge

m.m.)? Så kom til orienteringsmøde

Torsdag 27. juni kl. 14.00

i RØDE KORS Butikken i Hjallerup

Støt op om dit

lokale SygehuS

Vi må ikke tabe Dronninglund Sygehus på gulvet, derfor har vi brug

for din støtte.

Støtteforeningen for Dronninglund Sygehus er en forening, der yder

donationer til sygehuset efter personalets ønsker – ønsker som tit

bunder i de indlagte patienters udsagn. Foreningen har som opgave

at søge at bevare det lokale sygehus og dermed de mange arbejdspladser

i Dronninglund.

Ønsker du at blive medlem og støtte op omkring dit lokale sygehus?

Send dit navn og adresse til: fritz.revisor@hotmail.com eller kontakt

et af bestyrelsens medlemmer.

Støtteforeningens bestyrelse

Frits Danielsen: frits@basistryk.dk · tlf. 40 73 64 73

Fritz Christensen: fritz.revisor@hotmail.com · tlf. 21 74 06 46

Birthe Jensen: birthe0201@gmail.com · tlf. 23 98 51 88

Praktiserende læge Flemming Sommerfeldt

Sognepræst Jeanette Geller: jege@km.dk · 98 85 10 18

Regionalpolitiker Asta Skaksen: asta.skaksen@rn.dk · 98 84 20 13

Nattergalen synger på sidste vers

... Sådan at forstå, at denne

mestersanger hen i juni holder

inde med sangen for i

år. Fuglen, der først kom til

landet i maj, har travlt med

at opfostre sine unger, og

når den holder kæft, er der

ikke mange, der ser noget

til denne i farvepragt meget

beskedne, brunlige sanger.

Nattergalen hører til de

sangere, der også synger

om natten. Flere andre arter

som blandt andet kærsanger

og græshoppesanger

synger også om natten. De

høres også om dagen, men

da er deres sang ikke nær

Lejligheder i Asaa

Lejlighed, 90 m2 . Nyrenoveret.

Kr. 3.995,-/md. + forbrug.

Indskud 3 mdrs. husleje.

HÅNDVÆRKERTILBUD

Gør-det-selv-projekt. 75 m2 .

Indskud 0 kr. Husleje 0 kr. de

første 12 mdr. derefter

kr. 2450,-/md.

Butik, 102 m2 .

Kr. 2.450,-/md. + forbrug.

Kom-i-gang-hjælp.

Ring for info.

Butik, 250 m2 .

Kr. 5.500,-/md. + forbrug.

Kom-i-gang-hjælp.

Ring for info.

Forretningsdomicil

kan eventuelt opdeles.

Består af: Fabrikshal 320 m 2

med højt loft og høj port, 4500

m 2 kørefast udenomsareal,

160 m 2 kontor/velfærd,

65 m 2 showroom.

Ring for info.

NIELSEN & SØLVKJÆR

hammer.bakker@

mail.tele.dk

Tlf. 27 52 73 40

Tlf. 40 34 02 68

så gennemtrængende. Da har

alle de andre fuglearter også

travlt med at synge, og i den

almindelige “larm” af biler,

mennesker og andre fugle

virker nattergalens dag-sang

meget mere neutral.

Nattergalen findes over det

meste af landet. Dog med en

tydelig østlig udbredelse, for

Danmark udgør vestgrænsen

for nattergalens udbredelse.

MASKINER

UDLEJES

Bobcat

uden fører 500 kr./dag

med fører 175 kr./time

Minigraver

uden fører 700 kr./dag

med fører 200 kr./time

m. hammer 250 kr./time

Savværk

200 kr./time

Brændekløver 25 t.

200 kr./dag

Lars Brøndum

40 55 21 06


KINO

UGENS FILM...

thE aNGELS’ SharE

For 117. gang står ballademageren

Robbie foran

en domstol. Men denne

gang skal være den sidste,

for hans kæreste er gravid,

og hun kræver, at Robbie

holder sin sti ren fremover.

I samfundstjeneste

opdager Robbie, at han har

usædvanligt god næse for

whisky. Og da han hører

om en fornem auktion, der

skal finde sted på et skotsk

distilleri, tager han derop

med tre kumpaner og en

snedig plan.

the angels’ Share vises

i Kino fra tirsdag 18.

– fredag 21. hver aften kl.

19.30. Der er eftermiddagsforestillinger

kl. 16.00

torsdag 20., lørdag 22.,

mandag 24., tirsdag 25.

og onsdag 26. Biografklub

Danmark. T.o.11.

thE FaSt & FUrIOUS 6

Blot måneder efter at være

sluppet væk med 100 mio.$

bliver Dominic Toretto og

Brian O’Connor opsøgt af

thE aNGELS’ SharE

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

FBI-agenten Luke Hobbs.

Han lod dem undslippe,

men uden mulighed for

nogensinde at vende hjem

til USA igen. Nu er det lige

præcis den mulighed han

lokker dem med: Mod at

hjælpe ham med at knalde

en international bande, der

med hurtige street racere

begår det ene kup efter det

andet, vil de få amnesti og

mulighed for a vende hjem.

Han har brug for nogen, der

kan slå banden, der ledes af

den hensynsløse lejesoldat

Owen Shaw, på dens egen

bane og med de samme

midler; hurtige biler med

kørere bag rattet, der har

gadeløb i blodet.

the Fast & Furious 6

kan ses i Kino lør 22., man.

24., tirs. 25. og ons. 26. kl.

19.30. T.o 11.

Sankt hans aften, søndag

23. juni, er kino lukket.


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 17

Nonner fra Voergård på studietur til Polen

Syv kvinder fra nonnekoret

”Voer Cantat” fra Middelalderdagene

på Voergård er

netop hjemkommet efter en

inspirerende og begivenhedsrig

studietur til Polen. Turen

er delvist finansieret af Middelalderdagene

på Voergård,

som i år finder sted fra den

13. til den 21. juli.

Voergård: Nonnekoret drog af

sted den 28. maj, kørte gennem

Sverige og besøgte undervejs

den store domkirke i Lund.

”Den store domkirke er

et fantastisk vidnesbyrd om,

hvad vi i middelalderen havde

af teknik og fantasi til at bygge.

De høje hvælvinger skaber

tryghed, og rummet emmer af

generationers brug af kirken

til gudstjenester, begravelser,

bryllupper og ikke mindst beskyttelse

i krigstid.

Efter dette første middelalderstop

gik turen til Gdansk,

via Karlskrona – Gdynia. Her

gør den smukke gamle bydel

stort indtryk. Den blev ødelagt

under 2. Verdenskrig og

er nu genopbygget. Gdansk

har været og er stadig en rig

by. Havets transportmulighed

har alle dage gjort denne by til

centrum for Østersøhandelen,

hvilket ses i dag i den kæmpestore

industrihavn og de store

værfter. Dagens højdepunkt

var besøget på Malbork, en

kæmpe korsridderborg bygget

i 1300-tallet. De imponerende

bygninger, som havde indlagt

rindende vand, kloaksystemer

og ”fjernvarme” fra kæmpe ovne

i kældrene, var en stor oplevelse

at se. Borgen var i sin tid

højborg og mødested for hele

Europas øverstbefalende inden

for ridderordner og munke. Tre

borge var bygget udenpå hinanden

og fuldstændigt umulig

at erobre.

Næste dag var en af turens

absolutte højdepunkter: Fejringen

af Kristi Legemsfest

med gudstjeneste og procession

i Lowicz. Det er i denne

by de første fejringer af den katolske

festdag, Kristi Legemsfest,

opstod i Europa. Kristus,

som er til stede i den indviede

oblat, bæres rundt i byen, velsigner

alle og giver byen fred

og blomstring. En storslået

procession. Masser af børn,

unge piger, kvinder og mænd i

nationaldragter bærer rundt på

store faner med religiøse motiver.

Derudover var der nonner,

munke, kardinaler og præster,

som fulgte en rute rundt i gaderne

med Jesu Kristi legeme

i et guldbelagt skrin under en

smuk baldakin. Undervejs på

ruten stoppede man ved smukke

altre, hvor processionen bad

- traditionen tro på fire forskellige

sprog. Gaderne var fyldt

til bristepunktet med polakker,

som var kommet langvejs fra

for at deltage i denne proces-

Hjallerup Bryggerlaug

Indkaldelse til stiftende generalforsamling

onsdag den 26. juni kl. 19.00

BEMÆRK NY DATO!

i Mekanisk Museum, Algade 42, Hjallerup

Dagsorden:

1. Orientering om projektet

2. Forslag til vedtægter

3. Forslag til bestyrelsen

4. Valg af suppleanter

5. Valg af revisor

6. Eventuelt

Der vil kun ske behandling af punkterne 3-6, hvis

Bryggerlauget bliver stiftet under punkt 2.

Initiativtagere til indkaldelsen:

Erik Topp, Finn Thomsen og Henning Bitsch

sion og for at bede og synge

i gaderne. Det var virkelig en

højtidelig og traditionsbunden

festdag for katolikkerne, som

gjorde stort indtryk på os – de

”udsendte” nonner fra Voergård.

Processionsvejen var udsmykket

med bånd og blomster.

Grenene fra de udsmykkede

altre ”plyndres” efter

lokal skik, så man kan få lidt

med hjem af det, som har været

tæt på Kristus. Dagen sluttede

med et besøg på byens marked,

hvor der var masser af boder

med lokalt kunsthåndværk til

særdeles billige priser. Der var

alkoholudskænkning, men ingen

fulde folk. Denne festdag i

Lowicz er især for polakkerne,

så det var rigtig lokal stemning,

de udsendte nonner fik

lov til at opleve,” fortæller Birgitte

Kloster fra Nonnekoret.

Næste dag kørte koret videre

til Berlin og overværede

en vesper (aftensang) i et nonnekloster

lidt syd for Berlin.

Klosteret Alexanderdorfs benedictinernonner

delte deres

gudstjenestefejring med nonnekoret

fra Danmark. Der blev

sunget smukt på latin.

”Det gav ro på krop og sjæl

at høre disse smukke gregorianske

klange fra de ”rigtige”

SANKT HANS AFTEN

I TRY BORGER- OG KULTURHUS

Søndag den 23. juni.

Vi starter med fællesspisning

kl. 18.00.

Bålet tændes kl. 20.00.

Båltaler Anne Dorthe Holm

Tilmelding til spisning senest

21. juni, tlf. 27 19 30 09.

Efter båltalen kan der købes

kaffe og æbleskiver.

Annoncesponsor:

Bestyrelsen

nonners blide sang,” fortæller

en begejstret Birgitte Kloster.

Herefter overnattede Voergårds

nonner hos et tysk ægtepar

i en forstad til Berlin

– Hohen Neundorft. Dette

ægtepar har via Pandrup kirke

haft kontakt med en dansk

familie igennem 25 år, en udveksling

via menigheder. En

kontakt som har været meget

berigende for alle parter. Et

særdeles gæstfrit og hjerteligt

hjem, hvor der blev udvekslet

mange sange og ”lieder” under

besøget, og hvor nonnekoret

blev inviteret tilbage for at give

koncert til næste år.

Voer Cantat er blevet meget

inspireret af denne studietur og

har fået masser af idéer til at

udbygge dets optræden, både

på det musikalske plan og i

rollespilsdelen. Voer Cantat

kan til middelalderdagene i

år som noget nyt opleves til

en aftenkoncert sammen med

renæssancekoret The Mayors

Musicke tirsdag den 16. juli

om aftenen i Voergaards riddersal.

Koncerten bliver en

historisk rejse i ord og musik

gennem 900 år. Den afvikles

som en del af Vendsyssel Festivalen.

ES ■

Alle

er

velkomne

Skt. Hans aften

Vi holder Skt. Hans fest

ved Klokkerholm Møllesø

søndag den 23. juni 2013.

Fakkeloptog starter kl. 19.30 og

bålet tændes kl. ca. 20.00 – årets

båltaler er Runa Christensen

fra Flauenskjold.

Efter båltalen serveres der kaffe,

og der er is til børnene, sponseret af

Kærsgaard SuperBest.

dybvadopenair.dk

LØRDAG 3. AUGUST 2013

SØPARKEN I DYBVAD

H JAL L E RU P

- ID RÆ T SF O R EN IN G

Hjallerup Idrætsforenings fodboldafd.:

HJEMMEKAMPE UGE 25

19. juni 19.00 U15 Drenge

Team Østvendsyssel - Støvring IF

22. juni 13.30 Herrer Serie 2 HIF - Hjørring IF

22. juni 15.30 Herrer Serie 5 HIF - Tylstrup IF

Kampsponsor: Hovedsponsor:

EUROSPAR Hjallerup

HJALLERUP

Klokkerholm Borgerforening

Sankt Hans aften

på Ørum Stadium

Ørum Sportsforening

holder Sankt Hans

søndag den 23. juni 2013

Vi sørger for, at grillen er varm kl. 18.00

– medbring selv mad og service.

Der kan købes drikkevarer, kage,

is og slik i kiosken.

Børnene tænder

bålet kl. ca. 20.30.

Vi glæder os til at se jer!

BESTYRELSEN, ØRUM SPORTSFORENING

ROYAL BEER ROCK TOUR

DYBVAD

OPEN AIR

DANSER MED DRENGE

JOHNNY MADSEN I QUEEN MACHINE

STIG & VENNERNE I ØSTRE GASVÆRK

PUBTELTET: ROCKSTOP I RUNDT PÅ GULVET BAND

KONFERENCIER: SEBASTIAN DORSET

DJ I EVENTTELTET I ALLE PAUSER I AFTERPARTY: GRATIS ADGANG

Billetpris voksne 290,- +gebyr, ved indgangen: 375,- I De første 500 billetter: 240,- + gebyr

Børn: 100,- +gebyr, ved indgangen 100,- I VIP-billetter: 598,- +gebyr

Billetsalg: Dagli’Brugsen, Dybvad I Nordjyske Bank, Sæby I Spar Nord, Sæby/Østervrå I dybvadopenair.dk

98 18 22 55

®

Vognmand

Henrik Poulsen

Dybvad


18 Tirsdag den 18. juni 2013

LOPPER

LOPPESERVICE...

Annoncer, der er os i hænde SENEST FREDAG

KL. 10.00, kommer med efterfølgende uge.

1. Antallet af ord i en loppeannonce må være

MAX 15 ORD

2. Er annoncen over 15 ord, skal der indrykkes

en ekstra annonce, også med max 15 ord -

osv.

3. Prisen for en loppeannonce i ca. 40.000 aviser

er 50 kr. inkl. moms

Brug nedenstående kupon til teksten:

Udfyld venligst kuponen TYDELIGT.

Tlf.:

Navn:

Adr.:

SÆLGES KØBES BYTTES

KONTANT CHECK

Midtvends Mid ndsyssel ss l Avis

Jernbanegade 3 · 9320 Hjallerup

Købes: Tyskerhjelme/kikkerter,

1939-45, samt kasketter,

gasmasker, flag, bælter m.v.

Pris 1000 kr. Tlf. 61 85 26 98

Sælges: Træ-/plastikvinduer

og døre samt staldvinduer

og døre. Termoglas efter mål.

Montering af vinduer.

Tlf. 98 28 17 05/40 32 17 05

Sælges: www.computerværkstedet.dk.

Reparation og salg

af computere. Opsætning til

internet og mail. Fjernelse af

virus. Udkørende service.

Tlf. 30 26 95 05

Sælges: Omhyggelig beskæring

af heste tilbydes. Rimelige

priser. Ring eller sms til

Tlf. 31 95 49 09

Sælges: Ovntørret frasorteret

brændsel fra emballagefabrik,

ca. 24 m., længde ca. 10-30

cm, 4.000 kr. Leveret til fornuftig

pris. Tlf. 20 29 42 60

Sælges: Musik til privatfester

inkl. gratis ny 40-års jubilæums

CD. Ørevenlig musik –

keyboard/piano/harmonika og

sang. Tlf. 98 81 14 58

Sælges: Knallert, Digita, 30

km/t, 1 år, ½ pris. Honda motor

5,5 HK. Canal Digital HD PVR

tv-box, optager 240 timer, 3

mdr. gl., ½ pris.

Tlf. 22 45 61 49

Købes: Porcelæn, figurer,

sølv, teak møbler, solur, karlekammerskabe,

dødsboer.

Tlf. 40 28 50 55

Frimærker kan

IKKE benyttes til

betaling

»Lopperne« er for private og må ikke indeholde

firma navne (vil blive fjernet fra annoncen).

INDLEVERES TIL:

Sælges: Hø i små baller, sælges

fra mark.

Tlf. 98 85 14 95

Sælges: Loppemarked 22.

juni 10-16 i Gården ved Ørum

Lagerpark, Bjørnbækvej 33,

Hjallerup. Vi er nogle stykker,

som holder et bagagerums/

loppemarked. Bestil plads på

Tlf. 50 96 96 64

Købes: /Afhentes: Vi henter

skrot og du får vin, der smager

godt. Nye og gamle landbrugsmaskiner

og inventar.

Tlf. 21 22 95 64

Sælges: Minitraktor med

kost, skovvogn, dozerblad,

vejhøvl på hjul, benzin brændekløver,

lille bagskovl, 12 HK

plænetraktor.

Tlf. 21 22 95 64

Sælges: Klip ud og gem!

Super godt og tørt wraphø i

minibig eller rundballer, velegnet

til heste.

Tlf. 20 62 56 09

Sælges: Brug for hjælp?

Tekst udarbejdes, dansk/

engelsk. Breve, ansøgninger,

rapporter. Få et tilbud.

Tlf. 35 11 02 90 / 31 18 37 32

Sælges: Moskusænder, 6

stk. Tlf. 98 95 62 48

Sælges: 2 stk. damecykler,

en med 3 gear, 300 kr., en

med 7 gear, sølvgrå, meget

pæn, 600 kr. 2 stk. plæneklippere,

300 og 600 kr.

Tlf. 98 47 31 87

UGENS

SNAPSHOT

I besparelsernes tid...

NORDJYLLAND: Mange virksomheder og offentlige institutioner bliver i disse år ramt af besparelser. Samtidig er der også et

generelt udbredt ønske om, at medarbejderne gør noget aktivt for udvikling og forbedring af den fysiske og mentale styrke.

Hos Politiet går man tilsyneladende heller ikke ram forbi. Den fysiske form skal vedligeholdes. Hvorvidt de fire betjente –

som overvåges og supportes af en motorcykel ditto – er i gang med en fysisk konkurrence, der går ud på at finde ud af, hvor

hurtigt fire betjente er i stand til at skubbe en bil gennem Limfjordstunnelen fra Nørresundby til Aalborg – eller de simpelthen

har erstattet den kostbare fysiske træning i fitness centeret med øvelsen: skub en bil igennem røret i myldretiden og styrk såvel

det mentale som din fysik, vides ikke. Det er under alle omstændigheder en indsats, der skaber respekt.

Foto og tekst: Vagn Kraglund

Sælges: 2 yngre, kørevante,

nordbaggere, vogne, seletøj,

sadler, topkvalitet.

Tlf. 98 46 02 92

Sælges: Condor vitrineskab,

lakeret bøg, øverste del med

glaslåger og lys, 91 cm, 500

kr. Condor reol med overskabe,

182 cm, 1.000 kr. 2 svævehylder,

134 cm, pr. stk. 250

kr. Kommode, 5 skuffer, 500

kr. rundt køkkenbord Ø 150

cm med 4 stole 1.000 kr. Lille

firkantet sofabord med kakler,

bøg, 69 cm, 500 kr. PH lampe,

PH5, 1.000 kr.

Tlf. 50 92 09 80

Sælges: Gram skabsfryser,

2.000 kr. Tlf. 50 92 09 80

Sælges: Højtrykspresser,

To furet plov, sommerdæk:

Firestone 195/50 r: 15, k:

10,8. Michelin 195/60 r: 15,

krydsmål: 11.

Tlf. 98 55 84 15

Sælges: Fingerklipper til lift

og 1 stk. radsåer til lift m.m.

Tlf. 27 62 51 38

Sælges: Ballevogn Brenderup

m/ ekstra høje sider, ca.

100-110 baller. Stor opluk

bag, pris 1.300.-.

Tlf. 25 47 61 29

Sælges: Tagboks Spazio

580, 178x85, som ny. Nypris

2600.- Pris 1400.-.

Tlf. 50 28 92 86

Sælges: Originale tagbøjler

til Opel Astra, type H, som

nye. Pris 800.-.

Tlf. 50 28 92 86

Sælges: Festtelt i god kvalitet

– Rødt/Hvidt. Buede vinduer.

6 x 12 m. Sælges billigt.

Tlf. 28 58 49 62

Sælges: Campingvogn Hobby

540 1997 Enkeltsenge

– Isabella – Fortelt - Meget

udstyr. 30.000 kr.

Tlf. 20 95 39 06

Sælges: Flamingogranulat til

hulmursisolering. Sække a ¼

m3 (250 ltr) Pr. sæk 60,-. Indblæsningsmaskine

kan lejes.

Tlf. 40 76 51 17

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

FDF-lejr i bøgeskoven

Vejret var perfekt til en vandkamp under baghave-strandfesten

”Det er sommerferie, vi daser

derhjemme…” hvis du møder

et barn der går og synger

intro-sangen fra ”Phineas og

Ferb”, kendt fra Disney Sjov,

er det sikkert en af dem, der

har været med på Hjallerup

FDFs sommerlejr i Pinsen.

HJALLERUP: I tre dage var de

seks til ni-årige på eventyr i

skoven i Hammer Bakker. I

bedste ”Phineas og Ferb”-stil

blev der bygget inatorer, lavet

små søde næbdyr, holdt baghavestrandfest

med Hawaii-tema

og selvfølgelig kæmpet mod

Doktor Doofenschmirtz.

De 10-11-årige var også

med på lejren, men startede

en dag før, gik med oppakning

til Hammer Bakker og overnattede

undervejs i sheltere i

skoven. Under hele lejren sov

de i telt og lavede det meste af

deres mad selv.

Og vejret var jo rigtigt godt,

så børnene havde travlt med at

lege i den nyudsprungne bøgeskov,

afprøve klatretræer og

finde gode huler. Der var flere,

som var med på lejr for første

gang. En af dem (og vi har det

fra pålidelig kilde!) sagde til

sin mor på vej hjem:

”Mor, er det her en drøm

– jeg troede slet ikke, at det

kunne være så sjovt at være på

FDF-lejr!!!”


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 19

En fest ved midsommer er en

ældgammel skik

Det er en ældgammel skik at

holde fest ved midsommertid,

og når vi Sankt Hans aften

d. 23. juni ser bålene blusse

over landet, så er det et levn

fra old-tiden - dengang der var

trolddom, overtro, varsler og

andre hyggelige ting til...

Festen har altid været et

udtryk for glæde over, at sommeren

er på sit højeste, nætterne

er lyse, og at af-grøderne

gror til den store guldmedalje.

Men man ville også sikre

sig, og til det brugte man ild.

Ilden holder vilde dyr borte

fra husdyrene og fra hjemmet,

og ilden renser ud og fjerner

snavs og sygdom. Derfor

bålene.

Men navnet Sankt Hans?

Ja da kristendommen kom,

stod man over for et problem:

Skulle de gamle, hedenske

midsommerfester forbydes,

eller skulle man give festen

et kristent indhold? Man valgte

smart det sidste og gjorde

Sankt Hans dag d. 24. juli til

den kristne kirkes mindedag

for Johannes Døberen.

Man vidste fra Det Ny

Testamente, at Johannes

Døberen var et halvt år ældre

end Jesus, og da man allerede

havde fastsat Jesu fødsel

til december - ja så blev d.

24. juni altså Johannes’ dag -

Sankt Hans.

4

Fyldt med trolddom

Uanset det kristne islæt, så

regnes midsommer for et af

de mest trolddomsfyldte tids-

Kom godt videre

Vestergade 72, 9320 Hjallerup

Tennisskoven 5, 9320 Hjallerup

Åbent hus

med tilmelding

Fredag 21/06

16:30 - 17:00

D Sag 93300979

Sag 93300925

Villa m/store værelser belig. på stor grund med dejlig lukket gårdsterrasse.

Ny garage fra 2007 m isoleret værksted og en dob. carport. Stort bryggers,

gang, flot badeværelse, 6 3 store børneværelser, stort soveværelse, entre,

Gør det let - Huset fremstår overalt i rigtig god stand og klar til indflytning.

Utrolig god indr. uden spildplads med godt lyst bryggers med rigtig god

skabsplads, 2 gode 7 værelser, meget flot lyst badeværelse, stort

hyggeligt køkken/alrum med spisestue og brændeovn samt lys soveværelse, hyggelig lys vinkelstue med direkte adg til køkken/alrum.

opholdsstue.

Pris/Udb.

1.945.000/100.000 Bolig Grund Rum / Opført/ Pris/Udb.

1.675.000/85.000 Bolig Grund Rum / Opført

Brt./Nt.

10.071/8.943 m² m² Værelser Ombygget Brt./Nt.

8.420/7.702 m² m² Værelser

Alternativt finansieringsforslag:

159 1457 6/4 1959/08 Alternativt finansieringsforslag:

111 524 4/3 2008

Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 4.922/4.571

Kontakt tlf. 98844244

Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 3.853/3.843

Kontakt tlf. 98844244

Ingeborg Skeels Vej 56, Flauenskjold, 9330 Dronninglund

Sag 93300996

Har du altid ønsket dig en ejendom med plads til heste og egen ridehal!

Ejd. består af stor ridehal. Maskinhus. Lade med høj port, 6 h.bokse og

sadelrum. Ponystald med 9 bokse og badevær. Hø-hotel. Rødstensvilla

med udsigt til markerne. Have med en stor sø med bro. Gode ridebaner

Pris/Udb.

2.995.000/150.000

Brt./Nt.

15.011/12.961

Alternativt finansieringsforslag:

Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 7.123/6.257

Stationsvej 5

9330 Dronninglund

98 84 42 44

At brænde en heks på bålet Sankt Hans aften er blot en del af de mange skikke, der findes omkring

midsommer.

punkter på året. Der er blus på

over hele Europa, hvor skikkene

er temmelig ens fra nord

til syd. Der tændes de store

bål, som - hvis man tror på den

slags - holder det onde borte,

og som også styrker solens

magt, og nogle steder holdes

fakkeltog. Man kan også

opleve brændende skiver blive

kastet op i luften eller bræn-

Bolig


136

Grund


48840

Rum /

Værelser

4/3

Kontakt tlf. 98844244

Opført

1995

dende hjul blive rullet ned ad

bakker.

Og så er der heksen på

bålet. Den illustrerer, hvordan

man tidligere henrettede de

hekse - oftest kvinder - som

færdedes i hvert et sogn.

Her i Danmark var vi

2

efter heksene i perioden fra

omkring 1400 -1700. Heksene

måtte ofte gennem tortur,

Stenbakkevej 4, 9330 Dronninglund

Åbent hus

med tilmelding

Fredag 21/06

16:30 - 17:00

Sag 93301017

Mulighed for JAGT eller hestehold - 6,5 ha i kuperet terræn m/skov og sø

Nu får du muligheden for at købe denne ejendom med en unik belig i noget

af Danmarks flottest natur. Så vil du have ro omkring dig og rådyr i haven,

så er dette lige stedet for dig. Udhus fra 2002 på 162 kvm med høj port.

Pris/Udb.

2.650.000/135.000

Brt./Nt.

13.421/11.996

Alternativt finansieringsforslag:

Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 6.327/5.983

inden de indrømmede deres

ugerninger, og en smart måde

at afgøre heks-ens skyld på

var at bagbinde hende og dernæst

smide hende i et vandhul.

Sank hun til bunds, var hun

uskyldig. Flød hun ovenpå,

var hun en heks og skulle

henrettes...

Bolig


190


Grund Rum / Opført/

m² Værelser Ombygget

65031 7/4 1983/86

Kontakt tlf. 98844244

GRATIS NEDBRYDNING

– kan vi selvfølgelig ikke klare,

men det er måske ikke så dyrt,

som du tror!

RING DERFOR TIL OS PÅ

21 60 69 46 · 20 89 92 00 · 98 33 20 63

www.flauenskjoldpavacenter.dk

Undervognsbehandling

Effektiv rustbeskyttelse af din bil

med de bedste rustbeskyttelsesprodukter på det danske marked!

Bestil tid på 98 86 10 26

SPAR OP TIL 3000,-

På tilstandsrapport, energimærke og el-Tjek

Brug den lokale uafhængige bygningssagkyndige.

Kontakt Arkitekthuset Vodskov A/S

på tlf. 98 29 42 66

– inden du sætter dit hus til salg.

5

Blomstervænget 6, Klokkerholm, 9320 Hjallerup

edc.dk

Sag 93301106

Rummelig villa tæt ved skolen med 5 gode værelser.

Et plans gulstensvilla på en stor grund med stor græsplæne, tæt ved skolen

- frit udsyn bag grunden 6 mod marker - mange lækroge og overdækkede

terraser, stort udhus - skur - garage med isoleret værksted og depot.

Pris/Udb.

965.000/50.000

Brt./Nt.

5.323/5.072

Alternativt finansieringsforslag:

Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 2.763/2.902

Bolig


150

Grund Rum / Opført/

m² Værelser Ombygget

1258 6/5 1972/82

Kontakt tlf. 98844244

Flauenskjoldvej 52, Flauenskjold, 9330 Dronninglund

Åbent hus

med tilmelding

Fredag 21/06

16:30 - 17:00

www.ArKiteKthuSetVodSKoV.dK

Sag 93301048

Højt belig med flot natur, skov, søer og vid udsigt over landskabet

Gul ejendom med rødt tag og hvidevinduer og bolig i 1,5 plan, med god

velholdt indretning, gode værelser, lys stue, 2 badeværelser, værskted,

bryggers og entre/vindfang i buet glas med flot udsigt. Flot natur.

Pris/Udb.

2.195.000/110.000

Brt./Nt.

11.578/10.354

Alternativt finansieringsforslag:

Brt./Nt. Afdragsfrit RTL1 5.816/5.451

Bolig


194

GRATIS

RUSTKONTROL

Ring og

bestil tid!

Flauenskjold PAVA Center · Aalborgvej 622 · 9330 Dronninglund

Grund Rum / Opført/

m² Værelser Ombygget

51400 8/5 1880/90

Kontakt tlf. 98844244

KOM GODT VIDERE


20 Tirsdag den 18. juni 2013

Borgergade 15

Klokkerholm

9320 Hjallerup

Tlf. 98284555

Fax 98284696

POUL

HANSEN s

Eftf. ApS

Benyt den lokale

EL-installatør

Lyskilder til

engros priser

Hele pakninger

- lysstofrør 25 stk., pærer 10 stk.

N.C. Nielsen

J.S. Alarm

v/ Jacob Barslev . Nørre Allé 10

9320 Hjallerup . Tlf. 98 28 32 22 . Tlf. 98 28 32 00

COMPUTER

God service

Lang erfaring

Rimelig pris

• El-installationer

• Hårde hvidevarer

• Belysninger

• Reparationer

af hårde hvidevarer

• Datainstallationer

• Liftudlejning

Ørum maskinsTaTion

Erfaring, Ekspertise og Kvalitet

• Kloakrensning, slamsugning og spuling

• Entreprenørarbejde

• Landdbrugsarbejde

Ørum/Hjallerup

Telefon 98 28 15 00 • www.oems.dk

Hjallerup VVS

BMK Oliefyrservice

Ørum maskinstation - 2 sp.indd 2 08-07-2010 08:00:11

Aut. kvalitetssikret

VVS-installatør

Carsten Kjærup / Roland Skindbjerg

Gørtlervej 11 . 9320 Hjallerup

Tlf. 98 28 15 16

www.hjallerupvvs.dk

• VAND

• VARME

• RØRSKADER

• BLIKKEN-

SLAGER

ARBEJDE

• VAGT-

ORDNING

- Deres faste

forbindelse til sikker el...

Impuls\data

98 28 22 11

Otto Nygaard - Østermarken 69 - Hjallerup

din lokale

Hvad med et løb omkring Møllesøen?

Sådan lød spørgsmålet

fra maratonløberen Jesper

eegholm fra Hjallerup til

klokkerholm idrætsforening

omkring nytårstid.

og idrætsforeningen takkede

pænt ja. det med at løbe

bliver mere og mere populært

– sikkert på grund af fleksibiliteten.

Her er en sportsgren,

man kan dyrke, når man har

lyst, og stort set, hvor man

har lyst, og distancen vælger

man også selv.

klokkerHolM: ”Idéen bag

Klokkerholm Møllesøløb er

at kombinere maratonløb med

fritidsløb og familieløb og at

give alle en fælles oplevelse

uanset distancen og antallet

af år med træning. At det hele

så samtidig kan finde sted i

Klokkerholm, hvis Møllesø er

Vendsyssels største, beliggende

lige ved grænsen til Jyske

Ås. Den danner jo de smukkeste

rammer på en dag, som

Prøv Nordjyllands

bedste

LOPPE-

SERVICE!

Køb, sælg eller

byt igennem

4 ugeaviser - kun

50 kr.

ALT MALERARBEJDE

UDFØRES! SALG AF MALING!

MANDEN

I

CENTRUM

Sanitet

Vand

Varme

MALERFORRETNING

DRONNINGLUND

meDlem af:

Skolegade 8 · 9320 Hjallerup

Værksted: Ø. Ringgade 4, Dronninglund

Tlf. 24 94 45 95

Blikkenslager

Ventilation

Naturgas

Gunnar Larsen

Aut. VVS-installatør

BLIK- & VVS-MONTØREN

v/ Gunnar Larsen . Aut. Blik- & VVS-installatør

v. Hassingvej 22 . 9320 Hjallerup . Tlf. 98282999

Idémand Jesper Eegholm sammen med en repræsentant fra arbejdsgruppen

arrangørerne håber bliver en

succes. Gerne så stor en succes,

at løbet kan blive en fast

årlig begivenhed,” udtaler arbejdsgruppen

bag løbet.

Jesper Eegholm fra Hjallerup

fortæller, at netop det kuperede

terræn med de mange

højder vil give løberne nye udfordringer,

men beroliger samtidig

med, at der skam også

er flade strækninger omkring

søen. Løbet starter fra Idrætsforeningens

nye klubhus, og

det giver løberne mulighed for

omklædningsfaciliteter.

”Vi har i den grad været taknemmelig

for Jespers deltagelse

i planlægningen, hvor vi har

gjort brug af hans erfaringer

fra andre løb som for eksempel

Vallentinsløbet i Hjallerup,

Øster Møllesøløb i Dronninglund

og Voergaard Slot-løbet.

De mange forskellige energi-

og proteinkilder, der skal tilbydes

ved depoterne, løbenumre,

medaljer, diplomer med mere

havde vi nok ikke kunnet overskue

på egen hånd,” udtaler

Aase Maribo fra Idrætsforeningen

og fortsætter:

”Netop det med at få fyldt

depoterne op undervejs er af

stor vigtighed for alle løbere

uanset distancen, men halv- og

METALLER

OG JERN

købes og afhentes.

Udlån af containere.

Sæby

Produkthandel

Jupitervej 14 - Sæby

Tlf. 98 46 41 92

preben@saeby-produkthandel.dk

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

Din lokale El-partner...

i Hjallerup

Foto

maratonløberne skal selvfølgelig

være mere opmærksomme

herpå, og derfor tilbydes

der også et varmt måltid mad

i klubhuset til netop disse løbere,

efter at målstregen er passeret.”

At skulle starte et nyt initiativ

indebærer altid en vis økonomisk

risiko, og da Idrætsforeningen

for nylig har haft en

lidt kedelig sag, vil dette løb

få støtte fra flere lokale virksomheder

og fra Sparekassen

Vendsyssels fond.

”Denne store lokale opbakning

betyder meget for Idrætsforeningen

og bevirker, at vi

tør satse på nye initiativer, udtaler

Merete Rathleff.

Arbejdsgruppen, som består

af Marianne Vestergaard, Aase

Maribo og Merete Rathleff fra

Klokkerholm Idrætsforening

og desuden maratonløber Jesper

Eegholm fra Hjallerup,

håber på, at vejret denne dag

holder tørt, så løbet bliver en

god oplevelse for alle deltagerne.

Yderligere oplysninger

kan ses på KIF’s hjemmeside.

El-installatør Jan Schunck

Kontakt: 40 34 90 27 eller

jas@ktelektric.dk

• Totalløsninger

Service - energioptimering • Automation • Solcelleanlæg

• Alarm- Sikkerhed og adgangskontrol

og • Entrepriser • Industriservice

• Villa-ventilationsanlæg

miljø

• Fuldautomatiske

• Entrepriser

• Varmepumper Industriservice-

køl krananlæg • Totalløsninger

KT Elektric Aalborg A/S

Porsvej 6 · 9000 Aalborg

Tlf. 98 18 22 55 · kt@ktelektric.dk

24 timers døgnvagt tlf. 22 69 14 70

www.ktelektric.dk

ES ■


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 21

Vi søger villaer i

Hjallerup og omegn...

Ring til os for en GRATIS slagsvurdering....

så er du godt på vej til et eff ektivt salgsarbejde

og et hurtigt salg

Naturperle på 7,5 ha i sammenhæng med Storskoven

Scan koden med

din smartphone

og se en spændende

video af

boligen.

God familievilla i centrum af byen

Scan koden med

din smartphone

og se en spændende

video af

boligen.

Dronninglund | Kirkevej 13

Liebhaverejendom udbydes som home

BedsteBud med budfrist den 26. juni

2013 kl. 12.00. En tilbagetrukket villa,

højt beliggende i et fl ot kuperet terræn

den sydlige side af Jyske Ås.

Sag: 824-00244 Telefon: 96 38 38 00

Se mere på home.dk

Hjallerup | Algade 7

Denne familievilla ligger helt tæt på skole

og fi ne idrætsfaciliteter. En lidt anderledes

villa, som henvender sig til en større

familie, idet der er 4 gode vær. og to

store disponible rum i kælderen.

Sag: 824-00251 Telefon: 96 38 38 00

Se mere på home.dk

Drømmebolig for familien der ønsker god plads

Dronninglund | Mejerivej 9 Rørholt

Den gamle købmandsgård i Rørholt med

mange gode værelser, to stuer, spisekøkken

og en dejlig lukket have med skøn

terrasse og svimmingpool. Solvarme og

pillefyr opvarmer hus og pool billigt.

Sag: 824-0761 Telefon: 96 38 38 00

Se mere på home.dk

Kontakt home

for fremvisning

NYHED

Skønnet kontant- 1.995.000

Udb.:

100.000

Brutto/Netto:

11.364/9.850

Alternativt fi nansieringsforslag:

Afdragsfrit F3

6.123/5.385

d f K g n

1979 74925 164 50 5 Energi

Kontantpris 1.075.000

Udb.:

55.000

Brutto/Netto:

6.683/6.006

Alternativt fi nansieringsforslag:

Afdragsfrit F3

3.753/3.532

d f K n i

1905 566 151 5 250 Energi

NEDSAT

Kontantpris 795.000

Udb.:

40.000

Brutto/Netto:

4.928/4.713

Alternativt fi nansieringsforslag:

Afdragsfrit F3

2.774/2.893

d f K n k

1898 1756 270 7 12

Kan købes med mindre jord til lavere pris.

Asaa | Dammensvej 8

En skøn ejendom i umiddelbar nærhed

af Asaa by, hvor der både er skole, børnehave

og gode idrætsfaciliteter. Der er

desuden købmand, en hyggelig lystbådehavn

og en dejlig badestrand.

Sag: 824-1110 Telefon: 96 38 38 00

Se mere på home.dk

Pæn og velholdt villa i børnevenligt kvarter

Scan koden med

din smartphone

og se en spændende

video af

boligen.

Hyggeligt hus med skøn have

Hjallerup | Hegely 18

Villaen er indbegrebet af orden og perfektionisme,

så hvis man ønsker en indfl

ytningsklar villa, er det nu man skal slå

til. Praktisk indr. med børneafd. i den ene

ende og voksenafd. i den anden ende.

Sag: 824-00224 Telefon: 96 38 38 00

Se mere på home.dk

Asaa | Snørholtvej 7, Melholt

Et hyggeligt hus med stor og velanlagt

have samt en rigtig hyggelig gård imellem

huset og garagen/udhuset. Huset

har et stort fi nt køkken/alrum fra 1990,

med bøgetræslåger og pæn bordplade.

Sag: 824-1195 Telefon: 96 38 38 00

Se mere på home.dk

NEDSAT

KR. 300.000

Kontantpris 2.095.000

Udb.:

105.000

Brutto/Netto: 12.310/10.357

Alternativt fi nansieringsforslag:

Afdragsfrit FlexLån® F1K 8.270/6.548

d f e K E

1924 62273 100 170 1997 Energi

Kontantpris 1.898.000

Udb.:

95.000

Brutto/Netto: 10.665/9.590

Alternativt fi nansieringsforslag:

Afdragsfrit F3

5.666/5.334

d f K n j

1998 750 136 5 1800 Energi

NEDSAT

Kontantpris 398.000

Udb.:

25.000

Brutto/Netto:

2.659/2.488

Alternativt fi nansieringsforslag:

Afdragsfrit F3

1.625/1.608

d f K n i

1958 893 126 5 5800 Energi

SÆBY - LÆSØ

v/Henrik Thomsen

Statsaut. ejendomsmægler, MDE

Vestergade 35, 9300 Sæby

saeby@home.dk

facebook.com/homesaebylaesoe

Tlf. 98 46 29 22

Jørn Juul Jensen Charlotte Skræm Henrik Thomsen

home.dk Ejendomsmæglerkæde for Danske Bank koncernen


22 Tirsdag den 18. juni 2013

UgenS Bolig

PRÆSenTeReS AF

nyhed

åBenT hUS SøndAg 23. jUni

kl. 14.15 - 14.45

klokkeRholm

Velindrettet familievilla i børnevenlige omgivelser

søparken 29: OMrÅDeT: Denne velindrettede familievilla er attraktivt

beliggende i et lukket villakvarter tæt på klokkerholm Møllesø. Området er

perfekt til børnefamilien, som ønsker hyggelige omgivelser til hele familien.

klokkerholm byder bl.a. på skole, idrætsklub, rekreative arealer mv. nem

adgang til motorvejsnettet og Jyske Ås.

eJenDOMMen: Villaen er opført i 1991, og i 2007 er der bygget til, så huset

i dag er på hele 157 m 2 . I forbindelse med tilbygningen er der kommet træ/

alu vinduer i hele huset. Haven er orienteret mod syd, så der er god mulighed

for at nyde solen på terrassen. Carport med redskabsskur.

VelkOMMen InDenfOr: stort bryggers med praktisk klinkegulv og gulvvarme.

Husets hjerte er det skønne køkken/alrum, hvor der er udgang til terrassen.

lys opholdsstue med brændeovn. I den ene ende af huset finder du en

værelsesafdeling med 3 gode værelser og et lyst badeværelse. I den anden

ende finder du endnu en værelsesafdeling med soveværelse (oprindeligt 2

værelser), kontor, entré og endnu et badeværelse. perfekt til den pladskrævende

familie. sagsnr. nV7128

Bolig ............................................ 157 m 2

Grund ................................. 774 m²

Opført .........................1991 / 2007

Rum/vær. ................................1/5

Udbetaling .......................... 55.000

Kontantpris .................... 1.095.000

Brutto ..................................... 6.564

Netto ............................................... 6.367

Energiklasse ........................................... E

Boligen

Nybolig Palle Ørtoft

Nørresundby

Vesterbrogade 2 . 9400 Nørresundby

Tlf. 9819 4466 nybolig.dk

Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis

mange nye emner præsenteres af lokale mæglere...


Mid Midtvends ndsyssel ss l Avis Tirsdag den 18. juni 2013 23

Bedst i Test

Ekstra Bladet testede den 28. maj 2013 landets ejendomsmæglere

på: kortest salgstid & mindst prisnedslag.

Villaer og rækkehuse

Kæde/mægler Salgstid Totalt prisnedslag

Nybolig 159 dage 8,10%

Thorkild Kristensen 155 dage 8,80%

John Frandsen 188 dage 9,10%

EDC 183 dage 9,30%

Danbolig 175 dage 9,50%

home 162 dage 10,10%

Ejerlejligheder

Kæde/mægler Salgstid Totalt prisnedslag

Nybolig 122 dage 6,20%

EDC 156 dage 6,70%

Danbolig 160 dage 7,00%

home 134 dage 7,50%

Thorkild Kristensen 152 dage 7,90%

DRONNINGLUND - Irisvej 21

Evt. bytte med større hus!

Huset er centralt beliggende i Dronninglund. Her er

der gåafstand til alle butikkerne i bymidten. Villaen

er opført i 1984 og fremstår med gulstens facade,

Kontant/udb: 1.150.000/60.000

Brutto/Netto: 6.573/6.003

Alternativ finansiering:

Delvist afdragsfrit 4.135/3.945

DRONNINGLUND - Rørholtvej 19

Den charmerende villa en gennemgribende moderniseret

i 2003/2004 og fremstår med malet facade,

mahognivinduer og tegltag. Hele stueetagen er flot

Kontant/udb: 1.495.000/75.000

Brutto/Netto: 8.306/7.361

Alternativ finansiering:

Delvist afdragsfrit 5.271/4.825

Nybolig

Palle Ørtoft

eternittag og rødmalede trævinduer. Huset byder

bl.a. på super flot Svane køkken fra 2011. Lys opholdsstue

og 3 værelser. Sag: NV7055

Bolig m² 118 Grund 817

Stue/vær 1/3 Opført 1984

moderniseret, bl.a. med gulvarme. Sag: NV6884

Vesterbrogade 2A · 9400 Nørresundby

Tlf. 9819 4466

Bolig m² 130 Grund 788

Stue/vær 1/3 Opført 1946

C

C

HJALLERUP - Østermarken 125

Åbent Hus

Søndag 23.06 kl. 15:00-15:30

På bedste beliggenhed i Hjallerup, finder du denne

charmerende kvalitetsvilla. Huset ligger for enden af

en stikvej og grænser op til et grønt fællesareal. Vil-

Kontant/udb: 2.445.000/125.000

Brutto/Netto: 12.840/11.673

Alternativ finansiering:

Delvist afdragsfrit 7.629/7.354

HJALLERUP - Jakobsgade 3

Dejlig 1-plans villa med stor garage på 60 m2. Ugeneret

have som støder direkte op til et mindre skovområde.

Velholdt villa der bl.a. byder på nyt ba-

Kontant/udb: 1.195.000/60.000

Brutto/Netto: 6.957/6.319

Alternativ finansiering:

Delvist afdragsfrit 4.530/4.286

Du finder os også her:

Hasseris, Hals, Vesterbro,

Lejligheder, Vejgaard, Gug

laen er opført i gode kvalitetsmaterialer og fremstår

bl.a. med rosa facadesten, røde vingetegl, arkitekttagrender

og mahogni vinduer. Sag: NV6891

Bolig m² 193 Grund 836

Stue/vær 1/5 Opført 1997

NYHED

devær. fra 2012. God planløsning der byder på entre,

fordelingsgang, 3 børnevær. samt sovevær., bryggers,

spisekøkken, stue med brændeovn. Sag: NV7164

Bolig m² 144 Grund 866

Stue/vær 1/4 Opført 1971

D


Mid Midtvends ndsyssel ss l AvisNR. tiRsdag deN 18. juNi 2013 til samtlige husstande ÅRg. 63 25

Op og ned for

HIF Fodbold

Førsteholdet rykker ud af

Serie 2, mens andetholdet

nærmer sig oprykning.

HJALLERUP: Hjallerup If’s bedste

seniorhold i Serie 2 har siden

marked måtte indstille sig

på, at holdet næste år er tilbage

i Serie 3. Holdet er endnu uden

sejr, har et enkelt point og kan

ikke nå på den rigtige side af

nedrykningsstregen.

Den seneste uge har budt på

3-2 nederlag til Dronninglund i

onsdags og 3-0 nederlag hjemme

til Sindal søndag.

For træner Rasmus Kyvsgaard

handler det således om at

få fastholdt noget humør i den

unge trup, for i første omgang

at sikre point i forårets sidste

kampe, men også med henblik

på efteråret i Serie 3.

”Vi scorer ikke på vores

chancer, og det koster. Mod

Sindal har vi 7-8 store muligheder

og rammer både stolpen

og overliggeren, men gutterne

viser høj moral, og spillet er

godt og fremadrettet, så der er

mange positive takter at tage

med,” siger træneren.

AIRCONDITION / KLIMAANLÆG

Serviceeftersyn af

aircondition og

klimaanlæg

Priser fra

600,-

Gælder både

person- og varebiler!

Vi udfører

serviceeftersyn på

alle bilmærker til

den rigtige pris!

Kortur til Gøteborg

Hjallerup Kirkes nystartede børne- og ungdomskor har været på deres føraste korrejse. Turen gik

Grundlovsdag til Gøteborg, og det var en rigtig ryste-sammen-tur. Undervejs blev der lejlighed til

at boltre sig i Lisaberg.

®

H J A L L E R U P - I D R Æ T S F O R E N I N G

Hos andetholdet i Serie 5 er

der for alvor bud efter en oprykning.

Holdet topper rækken

efter blot et enkelt nederlag.

Afstanden til nummer to er

med to runder igen seks point,

så et enkelt point vil endegyldigt

sikre pladsen.

Lørdag vandt HIF 5-1 i Thorup.

Første halvleg var meget

lige på den varme, skæve

og ualmindeligt langhårede

kampbane, men Hjallerup fik

efter pausen lagt et solidt tryk

på lokalrivalerne, og da først

bolden kom i mål, gik det

stærkt med at score flere. Thomas

Pedersen stod for anden

uge i træk bag tre mål, mens

sæsondebutanterne Casper

Thomsen og Uffe Overgaard

lavede et hver. HIF kan rykke

op på søndag, hvor det gælder

udekamp mod nærmester forfølger

fra Grindsted.

Kristian Pedersen ■

v/ Leif Jensen · Tolstrupvej 19, Thorup · 9330 Dronninglund

Tlf. 98 85 71 72 · Mobil 21 70 58 08 · www.thorup-auto.dk

BLIV

SOMMERKLAR

Puma

fl ips

Herre/dame.

Frit valg

FRIT VALG

2 PAR

250,-

16356 - M5 Kuvert.indd 1 8/5/11 1:41:45 PM

Hjallerup Centret 10

9320 Hjallerup

Tlf. 96 46 70 00

HJALLERUP BORGERFORENING FEJRER

Sankt Hans

i Anlægget

SØNDAG 23. JUNI 2013

PROGRAMMET FOR AFTENEN

VIL VÆRE FØLGENDE:

• Kl. 19.00: Åbning af Sankt Hans med hoppeborg

for børnene og åbning af boder

• Kl. 19.30: Ponyridning v. Hjallerup Rideklub.

• Kl. 20.30: Båltale ved Claus Kongsgaard,

hvorefter bålet tændes.

Hele aftenen vil der være mulighed

for at købe øl og vand, pølser, kaffe,

vafl er, popcorn m.m. fra diverse boder,

som opstilles i Anlægget.

Hooray! Your file is uploaded and ready to be published.

Saved successfully!

Ooh no, something went wrong!