Brugervejledning - Hewlett Packard

h10032.www1.hp.com

Brugervejledning - Hewlett Packard

(fortsat)

Nulstil HP Instant

Share

Indstillinger HP Instant Share

Ved at vælge Nulstil HP Instant Share kan du nulstille din HP

Instant Share-enhed til standardindstillingerne. Det betyder, at

HP all-in-one ikke længere er registreret på HP Instant Share.

Bemærk! Hvis du nulstiller indstillingerne for din

HP Instant Share-enhed, kan HP all-in-one ikke

længere sende eller modtage billeder, før den igen

er tilmeldt HP Instant Share.

Vælg denne indstilling, hvis du vil give enheden til en anden

eller ønsker, at HP all-in-one skal være USB-tilsluttet i stedet

for netværkstilsluttet.

Brugervejledning 135

Brug af HP Instant Share (netværk)

More magazines by this user
Similar magazines