Landing Page-optimering v/Michael Aagaard - it-forum midtjylland

itforum.dk

Landing Page-optimering v/Michael Aagaard - it-forum midtjylland

Landing page-optimering

Digital Markedsføring 2011


A: B:

Vs.


A: B:

Vs.


A: B:

Vs.

304% forbedring


Regler & best practice vs. principper og test

Regel / best practice:

Placér altid CTA øverst på siden…

Princip:

Placér CTA, hvor det passer til dine potentielle kunders beslutningsproces…

Test:

Via tests kan vi få svaret på spørgsmålet:

“Hvad er den bedste placering af CTA på denne specifikke side?”

Regel: Bestemmelse om hvordan noget skal foregå, el. hvordan man skal forholde sig i en bestemt situation…

Best practice: Bestemt fremgangsmåde der er officielt anerkendt som den bedste…

Princip: Hovedtanke der ligger til grund for noget…


PPC-landing page


Behandling A:

Get your free, no risk, no obligation $100,000 Forex Trading Demo

Account

Forextrading.com is powered by Saxo Bank’s award-winning platform. Get

a free 21-day trial account with $100,000 simulation funding and

experience the impact of leveraged trading with the most liquid currency

pairs.


Kontrol: Behandling A:

99,4% forbedring


Kontrol: Behandling A:

99,4% forbedring

,24% pris pr. konv.


PPC-landing page

Træbriketter fra OK er ikke billige, de kan ikke konkurrere på prisen.

Målgruppen prisbevist og miljøbevist, måske folk, der tidligere har købt

brænde.


Anden vinkel - fokuserer på at pitche værdien af kvalitetstræbriketter med

høj brændværdi...


Kontrol: Behandling A:

112% forbedring


Slide Missing!

PPC-landing page

50% rabat til børn under 16 år

24 timers alarmcentral - hele året rundt

Inkludering af børn under 3 år i prisen

“Køb rejseforsikring”


Slide Missing!

Få 100% tryghed på rejsen med en rejseforsikring fra Gouda

Lægebehandling, medicin, hospitalsophold og hjemtransport

HJælp fra dansktalende læger, sygeplejersker og krisepsykologer

24 timers lægevagt med vejledning om medicin og behandling

hjemkaldelse til DK i tilfælde af akut sygdom, etc.

3-trinsraket

Få den bedste pris på din rejseforsikring


Slide Missing!


PPC-landing page: Førstehjælpskursus for virksomheder

Value proposition/tilbud


Kontrol: Behandling A:

111% forbedring


SEO-landing page: søgninger på penny stocks


Discover profitable penny stocks - buy them at bargain prices

Avoid the dangers og penny stocks with picks from the Peter Leeds Analysis Team

Get full access to the absolute best peny stock picks - risk free!

get full access to the hottest penny stock picks with a free 14-day trial subscription o the Peter Leeds Penny Stocks

newsletter.

95% of all penny stocks are unsafe and unattractive investments. But the remaining 5% can easily turn $500 into

$5.000. the secret is discovering the right penny stocks before the rest of the world. The Peter Leed analysis team

analyzes hundreds of penny stocks , eliminates the unattractive 95%, and gives you the absolute best penny stock

picks with target prices and daily updates.


Kontrol: Behandling A:

-6,24% i CTR


Kontrol: Behandling A:

,11% i tilmeldinger


12 ting du skal tage stilling til for at få prøveabonnement...


PPC-landing page


Avoid loosing rankings, traffic and money!

The world’s first software to pinpoint and eliminate duplicate content on your website or ecommerce platform - even

before launch!

Duplicate content means: your pages will be filtered out by Google, Bing, Yahoo!, etc. your site will lse vital link value,

your site will lose rankings, you will lose money!


Kontrol: Behandling A:

9.94% forbedring


Kontrol: Behandling A:

-68% i CTR


-25% i CTR


Kontrol: Behandling A:

% forbedring i gennemførte køb


Kontrol: Behandling A: Behandling B:

131%

173%

Akkumuleret 304%


Et trin:

To trin:

% forbedring i salg


Landing page-optimering er en proces, der skal bygges på

videnskab - ikke gætværk...


Online-Tekstforfatter.dk

twitter.com/MichaelWebtekst

More magazines by this user
Similar magazines