flipbook hiresolution ok 22.5mb

esli05

Elektroshtëpiake të vogla

31

E vlefshme

deri në

Dhjetor

Fuqia:

1000W

Teknologji

Gjermane

Fuqia:

400W

Funksion

Pulse

Inox

Depozite

Qelqi

Depozite

Qelqi

4.200 L

2

490

L e k ë

Shtrydhëse

agrumesh MPZ 9

- Fuqia: 20 W - Start/Stop

automatik - Rregullim i nivelit

të shtrydhjes - Lehtësisht e lashm

- 2 Vjet Garanci

3.900 L

2 690

L e k ë

Grirëse K 716

- Fuqia: 400 W - Depozitë

qelqi 1 L - Grirje dhe përzierje

e shpejtë - Thika Inoksi

8.900 L

4 990

L e k ë

Blender ESB 2300

- Fuqia: 450 W - 2 Nivele

Shpejtësie - Funksion Pulse

- Depzitë qelqi - Thika inoksi

- I disponueshëm në

dy ngjyra - 2 Vjet Garanci

21.000 L

14 900

L e k ë

Shtrydhëse

Frutash J 700

- Fuqia: 1000 W - Materiali:

Inoks - Shtrydhje me

performancë të lartë

- Shtrydhje e nje fruti te plotë

- Sistem sigurie - Kundër pikimit

dhe spërkatjes - 2 Vjet Garanci

Qeramike

Fuqia:

2000 W

5 në 1

Filtrim

Cyclonic

Difuzor

2.300 L

1

790

L e k ë

Mashë CF2132F0

- Veshje Qeramike

- Temperaturë deri 180°C

- Nxehje për më pak se 60s

- Çelës On/Off

- 2 Vjet Garanci

2.990 L

1

990

L e k ë

Tharëse Flokesh K 031

- Fuqia: 2000 W

- 3 nivele temperature,

2 nivele shpejtësie - Funksion

Ionizimi - Difuzor & përqëndrues

ajëri - Funksion ftohje- Mbrojtje

nga mbinxehja

3.500 L

2 190

L e k ë

Makinë Qethje

SetK 661

- Aksesor për: Qethje,

shkurtim, mini kokë rroje,

pastrim hunde - veshësh

- Furcë pastrimi

11.900 L

7

990

L e k ë

Fshesë dore

Rapido ZB5112

- Fshesë me bateri 12 V

- Pastrim i shpejtë - Sistem

filtrimi Cyclonic - Depozitë

plastike 0.5 L - Dorezë

ergonomike - 2 Vjet Garanci

Fuqia:

2200W

Fuqia:

2000 W

Fuqia:

2000 W

9

Elemente

Kosh

Plastik

Ngrohje

60 m³

Auto

Temp

60 m³

5.900 L

3 290

L e k ë

Aeroterm HVK 1010

- Fuqia: 2000 W - Izolim i dyfishtë

- Termostat sigurie - Efekt ngrohje:

deri 60 m³ - 1 Vit Garanci

8.500 L

5 900

L e k ë

Ngrohëse HS20 F

- Fuqia: 2000 W - Sistem fryrje

i inkorporuar - Izolim i dyfishtë

- Rregullim automatik i

temperaturës- Termostat sigurie

- Sistem anti - frost- Efekt ngrohje:

deri 60 m³ - 1 Vit Garanci

14.900 L

9 900

L e k ë

Kalorifer KH 770920

- Fuqia: 2000 W - 9 Elementë

termalë - 3 nivele të n

dryshme pune- Termostat

temperature - Termostat

sigurie - Sistem anti - frost

- Efekt ngrohje: deri 60 m³

- 1 Vit Garanci

14.990 L

8 990

L e k ë

Fshesë ZTF 7610EL

- Performanca 2200 W

- 30% kursim Energjie - Kosh

Plastik- Mikrofiltër i lashëm

- Tub Teleskopik

- 2 Vjet Garanci

More magazines by this user
Similar magazines