Certified Ethical Hacker 312-50v10 pdf

waltonharsy

Passcert provide you Certified Ethical Hacker 312-50v10 pdf with high quality and reliability. You can free download online part of Passcert Certified Ethical Hacker 312-50v10 pdf as a try. After your trail I believe you will be very satisfied with our product. Such a good product which can help you pass your exam successfully.

https://www.passcert.com/312-50v10.html


312-50v10 Sample Questions

From Real Test

Back to

school

https://www.passcert.com/312-50v10.html


1. An unauthorized individual enters a building following an

employee through the employee entrance after the lunch rush. What

type of breach has the individual just performed?

A. Reverse Social Engineering

B. Tailgating

C. Piggybacking

D. Announced

Answer: B

https://www.passcert.com/312-50v10.html


2. Which of the following is the best countermeasure to encrypting

ransomwares?

A. Use multiple antivirus softwares

B. Keep some generation of off-line backup

C. Analyze the ransomware to get decryption key of encrypted data

D. Pay a ransom

Answer: B

https://www.passcert.com/312-50v10.html


3. If an attacker uses the command SELECT*FROM user WHERE

name = ‘x’ AND userid IS NULL; --‘; which type of SQL

injection attack is the attacker performing?

A. End of Line Comment

B. UNION SQL Injection

C. Illegal/Logically Incorrect Query

D. Tautology

Answer: D

https://www.passcert.com/312-50v10.html


4. Sophia travels a lot and worries that her laptop containing

confidential documents might be stolen. What is the best protection

that will work for her?

A. Disk encryption

B. BIOS password

C. Hidden folders

D. Password protected files

Answer: A

https://www.passcert.com/312-50v10.html


5. An attacker has installed a RAT on a host. The attacker wants to

ensure that when a user attempts to go to

"www.MyPersonalBank.com", that the user is directed to a phishing

site.

Which file does the attacker need to modify?

A. Boot.ini

B. Sudoers

C. Networks

D. Hosts

Answer: D

https://www.passcert.com/312-50v10.html


6. Which of the following options represents a conceptual

characteristic of an anomaly-based IDS over a signature-based IDS?

A. Produces less false positives

B. Can identify unknown attacks

C. Requires vendor updates for a new threat

D. Cannot deal with encrypted network traffic

Answer: B

https://www.passcert.com/312-50v10.html


7. You are logged in as a local admin on a Windows 7 system and

you need to launch the Computer Management Console from

command line.

Which command would you use?

A. c:gpedit

B. c:compmgmt.msc

C. c:ncpa.cp

D. c:services.msc

Answer: B

https://www.passcert.com/312-50v10.html


8. Which of the following act requires employer’s standard

national numbers to identify them on standard transactions?

A. SOX

B. HIPAA

C. DMCA

D. PCI-DSS

Answer: B

https://www.passcert.com/312-50v10.html


9. Identify the UDP port that Network Time Protocol (NTP) uses

as its primary means of communication?

A. 123

B. 161

C. 69

D. 113

Answer: A

https://www.passcert.com/312-50v10.html


10. It has been reported to you that someone has caused an

information spillage on their computer. You go to the computer,

disconnect it from the network, remove the keyboard and mouse,

and power it down. What step in incident handling did you just

complete?

A. Discovery

B. Recovery

C. Containment

D. Eradication

Answer: C

https://www.passcert.com/312-50v10.html


PPT 模 板 下 载 :www.1ppt.com/moban/ 行 业 PPT 模 板 :www.1ppt.com/hangye/

节 日 PPT 模 板 :www.1ppt.com/jieri/ PPT 素 材 下 载 :www.1ppt.com/sucai/

PPT 背 景 图 片 :www.1ppt.com/beijing/ PPT 图 表 下 载 :www.1ppt.com/tubiao/

优 秀 PPT 下 载 :www.1ppt.com/xiazai/ PPT 教 程 : www.1ppt.com/powerpoint/

Word 教 程 : www.1ppt.com/word/ Excel 教 程 :www.1ppt.com/excel/

资 料 下 载 :www.1ppt.com/ziliao/ PPT 课 件 下 载 :www.1ppt.com/kejian/

范 文 下 载 :www.1ppt.com/fanwen/ 试 卷 下 载 :www.1ppt.com/shiti /

教 案 下 载 :www.1ppt.com/jiaoan/

https://www.passcert.com/312-50v10.html

More magazines by this user
Similar magazines