CompTIA CySA+ Certification CS0-001 dumps

waltonharsy

Passcert is a leading source that provide most accurate and authentic CompTIA CySA+ Certification CS0-001 dumps. Passcert is famous worldwide because it also provides the self testing questions for the CS0-001 exam. Passcert provides all the facility that makes the candidate CS0-001 certified and also give the opportunity to establish the secure & great future.

CompTIA CySA+ CS0-001 Free dumps

CompTIA CySA+ Certification Exam


1. Creating an isolated environment in order to test

and observe the behavior of unknown software is

also known as:

A. sniffing

B. hardening

C. hashing

D. sandboxing

Answer: D


2. Policy allows scanning of vulnerabilities during production

hours, but production servers have been crashing lately due to

unauthorized scans performed by junior technicians.

Which of the following is the BEST Solution to avoid production

server downtime due to these types of scans?

A. Transition from centralized to agent-based scans

B. Require vulnerability scans be performed by trained personnel

C. Configure daily-automated detailed vulnerability reports

D. Scan only as required for regulatory compliance

E. Implement sandboxing to analyze the results of each scan

Answer: B


3. On which of the following organizational resources

is the lack of an enabled password or PIN a common

vulnerability?

A. VDI systems

B. Mobile devices

C. Enterprise server OSs

D. VPNs

E. VolP phones

Answer: E


4. Which of the following is a best practice with regard to interacting

with the media during an incident?

A. Allow any senior management level personnel with knowledge of

the incident to discuss it

B. Designate a single point of contact and at least one backup for

contact with the media

C. Stipulate that incidents are not to be discussed with the media at

any time during the incident.

D. Release financial information on the impact of damages caused by

the incident

Answer: C


5. An analyst reviews a recent report of vulnerabilities on a

company’s financial application server.

Which of the following should the analyst rate as being of the

HIGHEST importance to the company’s environment?

A. Banner grabbing

B. Remote code execution

C. SQL injection

D. Use of old encryption algorithms

E. Susceptibility to XSS

Answer: B


6. A computer at a company was used to commit a crime. The system

was seized and removed for further analysis.

Which of the following is the purpose of labeling cables and

connections when seizing the computer system?

A. To capture the system configuration as It was at the time it was

removed

B. To maintain the chain of custody

C. To block any communication with the computer system from attack

D. To document the model, manufacturer, and type of cables

connected

Answer: B


7. A security analyst discovers a network intrusion

and quickly solves the problem by closing an unused

port.

Which of the following should be completed?

A. Vulnerability report

B. Memorandum of agreement

C. Reverse-engineering incident report

D. Lessons learned report

Answer: D


8. A security analyst has just completed a vulnerability scan of servers

that support a business critical application that is managed by an

outside vendor. The results of the scan indicate the devices are missing

critical patches.

Which of the following factors can inhibit remediation of these

vulnerabilities? (Select Two)

A. Inappropriate data classifications

B. SLAs with the supporting vendor

C. Business process interruption

D. Required sandbox testing

E. Incomplete asset inventory

Answer: BC


Why Choose Passcert?

1. Real questions collected from real test

2. Enjoy one year free update

3. If fail, 100% money back guarantee

4. Files send in both pdf and software

https://www.passcert.com/CS0-001.html

More magazines by this user
Similar magazines