12.08.2020 Views

SaSa Katalog - Albanisch

  • No tags were found...

Create successful ePaper yourself

Turn your PDF publications into a flip-book with our unique Google optimized e-Paper software.

MIRESEVINI NE

SASA GROUP

Shites me shumice per mallrat e perditshmerise tuaj

Elektroshtepiake – Faqja 5

Mjete Pune – Faqja 8

Produkte te bardha – Faqja 9

GUSHT 2020


PERMBAJTJE

1 Hyrje

2 Tregjet SASA 1 - 4

3 Palete/ Vegla pune

4 Proukte te bardha

5 Vegla pune dore

6 Mobilje

7 Tekstile

8 Mallra pak te demtuar nga transporti ose paketimi9 9

9 Mallra te kthyer

10 Palete mallra mix

11 Karton 70cm ne oferte

12 Karton 60cm ne oferte

13 Mallra te rinj

AUGUST 2020

SASA GROUP - KATALOGU 2


DEPOT A + B

1

PARATHËNIE

• Nje Asortiment i

mallrave te reja, qe

ne kete dimension

eshte unik ne Evrope

Te nderuar zonja dhe zoterinj,

Ju falenderojme per interesimin tuaj ne emer te

kompanise tone.

Per shkak te pyetjeve te shumta, veçanerisht

ne hapesira nderkombetare, ne vendosem te

prezantojme portofolin tone.

Ketu ju merrni nje permbledhje te kategorive te

cilat ne kemi gjendje ne dyqanin tone, artikuj te

mbetur dhe artikuj te vecante . Gjithashtu do te

informoheni per kategorite e brendeshme dhe

termat specifike.

Ne jemi patneri juaj per mallrat e stokut.

Per shkak te maredhenieve nderkombetare qe

ne kemi krijuar per shume vite ,ne do te ju

ofrojme te pertofol te gjere produktesh.

Ne ofrojme keto kategori mallrash :

elektroshtepiake , vegla pune, multimedia ,

mobilje, tekstile dhe shume te tjera.

Ju mund te mendoni qe nese ne nuk jemi nje

kompani e specializuar per dicka, atehere nuk

do te ofrojme cmime te leverdisshme per ju?

DEPOT C + D

Mallra per eksport.

Mallra te rinj, mallrat

e perdorur dhe mallra

te kthyer.

Ju do te merni nje informacion te pasqyruar me

fotografi, video dhe linkun perkates

pavaresisht se ne cfare vendi ndodheni ju. Per

me shume ne kujdesemi qe te kemi nje

transparenc maksimale dhe do te ju

prezantojme personalishte kategorite.

Cmimet qe ne ofrojme jane dhe reputacioni

jone ne treg.

DEPOT E + F

Ju do te merni nje pasqyre te detajuar se si

arrijne mallrat tek ne ,si renditen si ruhen dhe si

perzgjidhen.

Transparenca eshte celesi i suksesit !

Artikuj te mbetur/special

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

3


2

TREGJET SASA 1

3

TEKSTILE (PRODUKTE TE REJA)

SIPAS PESHES

(KG)

1 2

PRODUKTE TE

REJA

KARTONE

PRODUKTE ME PAK DEMTIME

OSE TE KTHYERA

Veshje per femije

Veshje per gra

me paketim original

Veshje per meshkuj

pa paketim

Mallra te perzier (per femije, gra dhe Veshje per burra, te dyja ne

paketim original si dhe pa paketim)

Tigan, tenxhere , lodra per

femije. Produkte per larje

dyshemeje, mjete pune,

vegla pune per kopeshtin,

ambazhure e te tjera.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

4


Sipas

peshes

Tekstile perfshire artikuj marke

Paleta

2

TREGJET SASA 2

Artikuj marke

Mallra te reja

Te perdorura

Per femije , grad he burra Kepuce, xhupa,

triko, te brendeshme etj

Ky artikull eshte i disponueshem me nje liste dhe shitet I plote.

Jane te perfshire produkte te tilla si mikser dore,

blender dore, furre e vogel.

ene kuzhine, brisqe per burra, televizore, tava ne forme silikoni per

te bere embelsira.

Mbulesa per sediljet e makinave, jastekeve.

Produkte stervitje, kosha per plehra, produkte per pastrim.

Paleta mix me artikuj te markave

Gjithcka qe ju nevojitet ne shtepi!

Paleta

Mallra me listen bashkangjitur

Produktet e meposhtme perfshijne :

fshesat me korrent, fshesa dore,

hekur me avull, ekspresi i kafese,

artikuj dekorative,tekstile, dysheke, perde,

Jasteke, shalle dhe me shume

Hekura per te hekurosur, ngrohese uji , blender,

Makine kuzhine, kepuce marke,

Ekspres kafeje, tenxhere, tigan,

Fshese me korrent, lodra, friteza, tava per te pjekur te gjithe llojet,

vegla pune, brisqe etj.

A

B

C

Mallra

te reja

te perdorura

te kthyera

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

5


Paleta

Paleta 2.5metra

Cope per cope

2

TREGJET SASA 3

Diversiteti eshte shume I rendesishem per ne.

Si gjenden

produktet e

disponueshme?

Mallra te reja / te perdorura/ te kthyera

Ju jeni duke kerkuar produkte me cmim te lire

dhe me cilesi te larte?

Produkte te cilat reklamohen ne TV ne mund tju a

rekomandojme!

Keto jane artikujt e perfshire:

Pajisjet e kuzhines

Vegla pune & vegla per mirmbajtjen e kopeshtit

Veshje dhe aksesore

Estetike dhe palester

Paleta me afersi

nje lartesi midis

1.6 metra dhe

1.8 metra.

Ashtu sic

mberrijne tek

ne ato do te

shiten perseri.

Paletat jane ne

te gjitha

kategorite ne

dispozicion

si pajisjet e

kuzhines, te

kopeshtit, te

shtepise etj.

Ketu

perfshihen

palete mixer

. sidoqofte

ne do te

shqyrtojme

me pare

kerkesen e

klientit nga

specialistet

tone. Ne do

te kujdesemi

qe te

perdoret

cdo

centimeter.

Mund te

ofrojme

gjithashtu

produkte te

vetme si

pershembull ,

friteza ,hekura

hekurosje,

Mixer, hekur i

vecante per

kemisha, toster,

paisje per

pjekje dhe

thekje

perimesh dhe

mishrash etj.

Produkte mixer dhe paleta me

lartesi 2.5metra

Paisje kuzhine qe kane nje kerkese

shume te larte dhe ideale per tregti.

Cfare kuptojme me keto produkte?

Blender, friteza

ngrohes uji , hekuri, ekspres kafeje,

tenxhere, tigane etj.

Kostot e transportit brenda perbrenda

Gjermanise jane te lira!

Kostot e transportit per dergesa

jashte vendit sipas sasise dhe vleres se mallit.

Ne i grumbullojme produktet tuaja ne menyre qe te

keni mundesi te perdorni gjysem kontenier ose nje te

tille.

Kjo realizohet me shume pune, profesionalizem dhe

siguri .

Ekipi yne kujdeset mire per kete proces.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

6


2

TREGJET SASA 4

Lire dhe mire

Ju gjithashtu perfitoni

produkte te nje zinxhiri te

madh supermarketesh.Tregu

eshte ne Gjermani.

Diversiteti eshte rendi i dites

Ofrojme 33 paleta per poste.

Gjithashtu paketa te pastra, artikuj te markave te

ndryshme dhe shumellojshmeri paisjesh.

Mikrovalë, fryer të thellë janë të përfshira

Keshtu qe ju merrni cilesi te

larte me nje çmim te

perballueshem.

Artikujt kalkulohen

individualisht sipas porosise

dhe nuk ka nje oferte

paraprake per to.

Avantazhi juaj per keto

paketa eshte se ne to nuk

gjenden vetem mallrat te

kthyer. Ne to gjenden

gjithashtu disa artikuj te

paketave me mallra stoku

(Restposten).

Per me shume do te mund

te merrni per keto paketa

nje liste. Ne kete menyre

mund te llogarisni nese

eshte e leverdisshme per

ju.

Një paletë shembulli

Per shembull 1 porosi

permban keto paisje :

tigan te thelle, furre,

shtrydhes frutash,

perzieres, makine

kuzhine, llamba, batanije

pikniku, kemisha,

mbathje, pantallona,

veshjet, playmobil, kuti,

preres letrash per zyre ,

mbulese tavoline, mjete

leximi dhe te tjera.

shtrydhëse frutash e

perimesh

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

7


3

PALETA ME VEGLA PUNE

Cilesia ka çmimin e saj!

Nje shumellojshmeri mjetesh pune. Ju

keni mundesine te perfitoni nga marka

profesionale dhe nderkombetare.

Vendet qe mund te kthehen produktet

jane:

SPANJE

PORTUGALI

FRANCE

BRITANI E MADHE

Trapan me dhe pa bateri, sharre elektro

fresibel, mjete pune me shume funksione,

mjete per te prere dhe gdhendur ne dru,

sharrat, planeret elektrike, makinat

bluarese, sperkatesit e bojes,

pajisja matese

sharra te palevizshme, makina guri,

kompresoret, pajisje per saldim,

gjeneratore , makineri per prerjen e

pllakave, mulli dopio,

sharre per produkte argjendarie,

fshesa te lagura dhe te thata, produkte

pastrimi per rruge trotuare etj, pastrues

per grill dhe per oxhaqe, produkte qe

pastrojne me presjon te larte,

kompresoret e makinave, karikues baterish,

makina lustruese .

Gershere bari, makina elektrike per te korrur ,

preres kercellesh,

pompa per te ujitur barin, pompe per ujrat e

zeza, kosites.

Dhe shume mjete te tjera mund te gjenden ne

nje "pako me vegla". Kjo do te thote

shumellojshmeri per njeheresh.

GJERMANI

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

8


4

Proukte te bardha

Mallra te reja

(produkte te reja)

Te perdorura

(produkte te reja me

demtime estetike)

RAW RETURN

(sic jane kthyer, te pa

kontrolluar dhe te pa

ndare ne mallra te klasit A,

B & C)

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

9


Mjete profesionale

Artikujt e rinj

Vegla pune per çdo grup.

5

VEGLA PUNE-DORE

Ne deshirojme tju prezantojme me disa

artikuj per zgjedhje.

Ne marrim "marka vetjake" nga zinxhire te

medhenj te dyqaneve te veglave. Keto jane

pjeserisht per qellim eksporti. Prandaj

duhet ti permbahemi disa kufizimeve. Ky

nuk eshte problem per ne, sepse 80% te

biznesit e zhvillojme me vendet e treta.

Artikujt e rinj

Vegla pune-dore

Produkte nga supermarketet

me te medha dhe njohura ne

gjermani. Cilesi? Ate e tregon

„Made in Germany“.

Ne gjithashtu duam tju njohim edhe me

Outletet / artikujt e mbetur dhe te vecante -

Vegla oferte.

Vegla te pershtatshme per artizanet.

Mjete pune per pune specifike!

Ne keto artikuj perfshihen : artikujt e

mbetur, kthimet, prodhimi i tepert, mallrat

e stokut.

Ne gjithashtu kemi artikuj te markes.

Marka prestigjoze per nje cmim te

shkelqyeshem. Artikujt nga fabrika vijne

direkt dhe shiten neperjmet nesh. Keto

kane disa kufizime te caktuara. Vendet e

treta mund te perfitojne nga oferta te tilla.

Artikujt e rinj

artikull i markës

Ofrojme artikuj te markes qe

njihen ne te gjithe boten dhe

bindin cdo klient me cilesine qe

ofrojne.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

10


6

TEKSTILE

Te perziera – te perzgjedhura – te blera me mencuri

Dimerore apo verore?

Te ne nuk ka "pako fati". Ju

zgjidhni ate cfare deshironi

Perse duhet te blini tekstile

te ne? – Sepse ne i

plotesojme kerkesat tuaja!

Kemi shumellojshmeri

produktesh. Si e arrijme ne

kete? Degjojme klientet tane!

E paketuar apo jo? Ne

sigurohemi qe ju te merrni

ate qe dyqani juaj ka nevoje.

Ju e zgjidhni nese i doni

produktet te paketuara ose

jo.

Produkte te reja, te kthyera apo

te vecanta?

E doni produktin te perzgjedhur dhe

ashtu sic e kemi marre ne.

Edhe ky nuk eshte problem per stafin

tone, repartin e shitjeve. Ju mund te

merrni produkte te reja ,te perziera ose

te vecuara.

Nje permbledhje e ofertave

tona:

artikuj te paketuar ose jo

veshje dimerore ose verore

veshje per burra gra ose femije

produkte te reja te kthyera ose te

vecanta

E doni produktin te perzgjedhur dhe

ashtu sic e kemi marre ne. Edhe kjo

nuk eshte nje problem per ne.

Ne arabine saudite nuk nevojiten

pulovra te trasha por rroba

verore. Ketu hyn stafi i mgazines

ne loje.

Ne ndajme veshjet verore nga

ato dimerore.

Deshironi veshje per femije,

per burra apo per gra?

Dhe kjo nuk eshte nje problem per

ne.

Pakot tone 60 cm jane te

perzgjedhura dhe gati per tu

derguar.

Me nje lartesi prej 350 cm inkluzive.

Ato mbushin cdo centimeter te

paletave ne kontenieret 40ft.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

11


Ngarkesa te plota kamionesh

POSTAT

Mund te zgjidhni pako te vecanta.

Merrni ne nje liste te cdo produkti

dhe perzgjidhni ate qe vlen per ju.

Furnizime te plota kamionesh.

Deshironi nga ne kushtet me te mira?

Mund tju bejme shume ulje ne lidhje

me sasine qe vendosni te porosisni.

Sasi te medhaja i shesim me cmim

minimal. Klientet e medhenj jane

gjithmone te mirepritur tek ne.

7

KATEGORITE

Produktet e kthyera- shumellojshmeri nga SaSa

PALETA MIKS

Jeni te interesuar per paleta mix?

Shume dergues i sjellin produktet ne

paleta mix. Ne mund tju dergojme ju

keto produkte ashtu sic i kemi marre.

Kjo eshte e deshiruar dhe vlen per ju.

Cmimi eshte shume i arsyeshem.

MODELE

Jemi shume fleksibel. Mund tju

ofrojme pajisje si hekur per rrobat,

frigorifer ose fshese me korente ne

sasi te madhaja. Shume modele qe

nuk gjenden te prodhuesit mund ti

gjeni tek ne. Keto modele

marketohen nga ne.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

12


Produkte me nje stampe cilesie

8

Perfitoni nga paletat tona mix

me artikuj firme.

Premtimi yne per klientin:
Garanton 10 artikuj te cilat

jane komplet te rinj

Keto 10 artikuj mund te

perfshijne Tenxhere,

friteza , blender,

mikrovale, artikuj

kozmetike, set thikash,

grill, hekura, ngrohes uji.

Cdo produkt eshte ne

paketimin e tij origjinal.

SASA PREMIUM

Paleta mikse me 10 produkte fikse per cdo palete

Paleta mix me artikuj firme

Ju jo vetem qe merrni cilesi, por

dhe diversitet.

Cdo produkt vjen direkt nga

zinxhire te medhenj te

supermarketeve nga te gjitha

anet e Europes.

Ne kemi kontrata me

supermarkete te medha qe na

dorezojne mallra çdo jave.

Kjo ju siguron qe ju te keni

shume artikuj te ndryshem ne

nje palete.

Keto artikuj kane nje maksimum

dite kthimi prej 28 ditesh.

Perpunimi i paletave:

• Staf i trajnuar posaçerisht

• Mallra nga 25 zinxhire te

supermarketeve nga e gjithe

Europa

• Kategorite per produktet e

shtepise, mjete pune, bukuri dhe

estetike ,multimedia

• Ne paketimin origjinal

• Numri eshte i dokumentuar dhe

miratuar nga Menaxhim i cilesise

Menaxhim i cilesiseKategorite: Shtepiake,

vegla, bukuri & estetike

dhe multimedia

Lartesia e paletave rreth

1.8 m

Numri i artikujve midis 80

dhe 100 cope


Artikuj firme nga Tefal,

Bosch,Siemens, Philips,

Siemens, AEG etj

nje zgare/thekese Tefal me

vlere 99 Euro,

nje friteze Philips ne vlere

229 Euro,

nje fshese me korrent Bosch

me vlere 249 Euro,

nje makine kuzhine Bosch qe

vlen 129 Euro

Ka shume ne keto paleta

qe permbajne sende me

cilesi te larte dhe klientet

jane shume te kenaqur

keshtu mund te perfitoni

dhe ju.

Fale menaxherit te cilesise dhe nje stafi

te kualifikuar ju perfitoni produkte te

nje cilesie shume te larte dhe ne

gjendje te shkelqyer.

Numri, cilesia si dhe permasat

trajtohen personalisht nga menaxheri

yne i cilesise.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

13


9

SASA – JUMBO KARTON

Paleta miks me mallra A,B C

A,B,C Mallra

A mallra (te reja/paketim

origjinal)

B mallra (te reja me pak

demtime estetike, dora e dyte)

C mallra/kthime (mallra te pa

kontrolluara/klasifikuara, kthyer

direkt nga klienti brenda 28

diteve POR ne paketim origjinal!

Artikujt per kuti

per shkak te madhesise se paketimit,

eshte e veshtire te jepet nje numer

fiks,

por mesatarisht gjende 40-60 artikuj

per karton.

Hapsirat boshe mbushen sa te jete e

mundur me artikuj te vegjel. Cdo

centimeter ka ndikim mbi kostot e

transportit.

Permbajtja ne

kuti

Ne kryesisht levizim brenda

ketyre kategorive:

produkte shtepiake, vegla

pune, estetike gjithashtu

dhe produkte elektronike.

Nje palete per shembull

mund te permbajne artikujt

e meposhtem:

tenxhere, friteze, blender,

mikrovale, kozmetike, gril,

vegla pune, fshesa me

korrent, produktet e

fitnesit, llampat, robote

pastrues, peshore, fshese

dore, kuti, tigane,

shtrydhese frutash dhe

shume te tjera.

Specifikat e

permbajtjes:

Ne menyre te permbledhur ju

perfitoni prej nesh:

- Mallra te kategorive A, B si dhe

mallra te kthyer

- Numri i artikujve ne nje Karton

70 cm eshte midis 40 dhe 60 cope

(ne varesi te dimensionit te

paketimit)

- Perfshijme ketu kategorite e

pajisjeve te kuzhines, vegla pune,

estetike , multimedia, pajisje

palestre-

- Perfshihen 72 kuti ne Paleta 220

cm. Ne 72 kuti gjenden

mesatarisht 3600 artikuj

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

14


10

SASA – SMALL KARTON

Permbajtja ne

kuti

Specifikat e

permbajtjes:

Paleta miks me mallra A,B C

Ne kryesisht levizim brenda

ketyre kategorive:

Ne menyre te permbledhur

perfitoni prej nesh:

A,B,C Mallra

A mallra (te reja/paketim

origjinal)

B mallra (te reja me pak

demtime estetike, dora e dyte)

C mallra/kthime (mallra te pa

kontrolluara/klasifikuara, kthyer

Artikujt per kuti

Per shkak te madhesise se paketimit,

eshte e veshtire te permendet nje

numer fiks,

por mesatarisht gjenden 30-45

artikuj per karton.

Hapesirat behen aq me kujdes qe te

shfrytezohet cdo centimeter, pasi

kjo ndikon ne kostot e transportit.

produkte shtepiake, vegla

pune, estetike gjithashtu dhe

produkte elektronike.

Nje palete per shembull mund

te permbajne artikujt e

meposhtem:

tenxhere, friteze, blender,

mikrovale, kozmetike, gril,

vegla pune, fshesa me

korrent, produktet e fitnesit,

llampat, robote pastrues,

peshore, fshese dore, kuti,

tigane, shtrydhese frutash

dhe shume te tjera.

Gjendja e produkteve A-/B si dhe

mallra kthimi

Numri i artikujve ne nje kuti 60 cm

varijon midis 35 dhe 50 cope (ne

varesi te dimensionit te paketimit)

Kategorite e produkteve variojne:

guzhine, mjete pune, produkte

estetike, multimedia, produkte

fitnesi etj.

Perfshihen 96 kuti ne paleta 250

cm. Ne 96 kuti perfshihen

mesatarisht 3840 artikuj.

direkt nga klienti brenda 28

diteve POR ne paketim origjinal!

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

15


11

SASA – SMALL PREMIUM KARTON

Paleta mikse me produkte te klasit A-,B-C duke perfshire te

garanturara 12,5 % produkte te reja

A,B,C Mallra

A mallra (te reja/paketim

origjinal)

B mallra (te reja me pak

demtime estetike, dora e dyte)

C mallra/kthime (mallra te pa

kontrolluara/klasifikuara, kthyer

direkt nga klienti brenda 28

diteve POR ne paketim origjinal!

Artikujt per kuti

Per shkak te madhesise se

paketimit, eshte e veshtire te

permendet nje numer fiks,

por mesatarisht gjenden 30-45

artikuj per karton nga te cilat 5

produkte jane komplet te reja.

Hapesirat mbushen sa te jete e

mundur me artikuj te vegjel. Cdo

centimeter ndikon ne kostot e

transportit.

produkte te

reja

Permbajtja ne

kuti

Ne kryesisht levizim brenda

ketyre kategorive: produkte

shtepiake, vegla pune,

estetike gjithashtu dhe

produkte elektronike.

Nje palete per shembull

mund te permbajne artikujt e

meposhtem:

tenxhere, friteze, blender,

mikrovale, gril me kontakt

(produkte te reja) hekur per

rroba, vegla pune, fshesa me

korrent, produktet e fitnesit,

llampat, robote pastrues,

peshore, fshese dore, kuti,

tigane etj.

Specifikat e

permbajtjes:

Ne menyre te permbledhur

perfitoni prej nesh:

Gjendja e produkteve A-/B si dhe

mallra kthimi nga keto 5 artikuj

jane komplet te rinj

Numri i artikujve ne nje kuti 60 cm

varijon midis 35 dhe 50 cope (ne

varesi te dimensionit te paketimit)

Ktegorite e produkteve verijone:

pajisje guzhine, mjete pune,

produkte estetike, multimedia,

produkte fitnesi etj.

Perfshihen 96 kuti ne paleta 250

cm. Ne 96 kuti perfshihen

mesatarisht 3840 artikuj.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

16


Produkte me stampe cilesie

12

SASA SMALL HW

Produkte fizike me kile, reth 200 artikuj te ndryshem

Produktet jane te

shumellojshme.

Ne nuk kemi gjithnje te njejten

firme apo te njejtet artikuj ne nje

karton.

Perpunimi i paletave:

• Nga staf i trajnuar dhe i mbikqyrur

• Kategorite: shtepiake, mjete pune,

dekorim dhe shume te tjera

Ju mund te shijoni

shumellojshmerine dhe mund

t’ju ofroni per testim klienteve

tuaj cdo marke e cdo produkt.

• Produkte te kategorive A dhe B

• Per cdo kuti 100-300 artikuj

Ne ofrojme gjithashtu

produkte te vogla te

kategorive te ndryshme.

Ata jane te nje cilesie te

larte dhe me certifikim

europian CE, te cilat

prodhohen vetem per

tregtare/firma gjermane.

Cilesi per nje cmim te

leverdisshem ofruar nga

kompani te medha te

dores se pare.

Te disponueshme jane gjithashtu artikuj firme

Nje shembull i permbajtjes

se nje palete:

Syze, lecka cimentoje, vegla

pune, tenxhere, tigane, kuti

ambalazhimi, priza, lodra, sete

thikash, poeer-banks, kufje,

brisk elektrik rroje, koka dushi,

instrumente te ndryshme,

canta shpine, llampa, grirese

mishi manuale, prerese

barerash, tasa termik, mbulesa

tavoline, preres vetullash,

peshore guzhine dhe shume te

tjera

Nese atyre ju pelqen nje produkt

i caktuar dhe ju deshironi nje

kontenier atehere mund te na

kontaktoni ne.

Per shembull nese nje tigan

ofron nje kualitet te larte

atehere pas kontaktimit te stafit

tone ne mund t’ju bejme nje

oferte spezifike per produktin e

deshiruar.

Menaxhimi i cilesise

Nje kontenier 40 ft (rreth 12 m)

nxe 96 kuti ose 132 kuti ne nje

maune (transporti)

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

17


Nje mori produktesh te reja

13

Produkte te reja

Deri tani jeni njohur me produkte

speciale ose te kthyera ose pak te

demtuara. Keto mund ti ofrojne dhe

shume tregtare te tjere.

Cfare na dallon ne nga te tjeret ne

treg?

Ne tregtojme po me ate

profesionalizem dhe nje shkalle

te gjere te produkteve te reja.

Produktet stok dhe ato te

kthyera jane padyshim shume

te leverdisshme, ato te rejat

kane ne menyre te

vetekuptueshme nje cmim qe ju

pershtatet.

Produkte te reja me cilesi te larte

Produktet e reja ne magazinen e SaSa

Group

Ne ofrojme produkte qe tek ne

mund te porositen ne sasi te

medha.

Ne magazinat tona gjenden me

te vertete sasi te medha

produktesh, por edhe nese behet

fjale per nje numer si p.sh. prej

500,000 artikujsh ne nuk do ta

kishim problam per ta organizuar

nje porosi te tille.

Ne nuk ofrojme vetem produkte qe kemi

ne magazina por kemi dhe maredhenie me

prodhuesit e tyre.

Kjo eshte pikerisht ajo qe na vecon nga te

tjeret. Ne punojme jo vetem me mallra te

kthyer pasi cmimet e tyre jane vertet te

ulet por dhe me mallra te reja te cilat i

blejme direkt nga prodhuesit ne sasi te

medha.

Por kjo nuk eshte e gjitha.

Ne kemi me disa prodhues kontrata

ekskluzive. Marka te caktuara mund te

shiten vetem ne kompanine tone .

Nese p.sh. deshironi te blini gjeneratore

per Arabine Saudite dhe interesoheni per

nje marke e caktuar, atehere mos ngurroni

te na kontaktoni.

Ne gezojme kontrata ekskluzive me

prodhuesit. Kete mund ta arrije vetem nje

kompani me profesionalizem dhe me nje

bashkepunim nderkombetare.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

18


13 Produkte te reja

Produkte te reja me cilesi te larte

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

19


Perse kompania jone?

Transparenca eshte per ne

shume e rendesishme!

Ne jemi nje ekip i ri dhe

shume dinamik. Stafi eshte

trajnuar ne menyre te

shkelqyer dhe eshte gati

qe te perballet me te gjithe

sfidat.

Departamenti yne i shitjeve

nuk funksionon me

komisjone baze. Ne kemi

punonjes te drejtperdrejte

ne shitje dhe kjo na dallon

nga shume kompani te

tjera.

Nuk ka asgje qe eshte e

pamundur per ne. Ne

perpunojme cdo kerkese.

Ky eshte nje premtim i vete

drejtuesit te kesaj

kompanie.

Pjese e vete shitjes eshte

dhe mbeshtetje e

mepasshme. Ne jemi

disponibel 24 ore ne dite

per ju.

1

Besimi

Ne nuk jemi tregtare te thjeshte.

Ne jemi per shume kompani

tregtaret zyrtare te mallrave qe

ato prodhojne, qe do te thote

"mallra nga dora e pare "!

3Inovativ / ekip i forte

dhe dinamik

Ekipi yne eshte

gjithmone aty per ju.

Ne flasim shume gjuhe.

Ne pershtatemi

gjithmone me tregun

dhe kushtet.

Kenaqesia juaj na

motivon per te ecur

me perpara.

Maredhenie

nderkombetare

Ju mund te beni nga

shtepia juaj nje liste porosie

dhe ne do te kujdesemi per

organizimin ,transportin

doganimin dhe prenotimin.

2

Ne nje kompani qe nuk

perdoret sherbimi i shitjes

online, as ai ne nje vend fiks

fizik!

Keshtu nuk keni perse te vrisni

mendjen per mundesine e

perzgjedhjes se mallrave te

caktuara dhe tregtimit te tyre

ne menyre te vecante

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

20


A kemi mundur tju bindim?

Ky informacion eshte vetem per tregtaret

dhe vetem ata mund te kene qasje.

Faleminderit per mirekuptimin tuaj.

Atehere hidhuni nje sy produkteve tona.

Ne excel kemi nje liste te permbledhur te disa

produkteve.

Me inventarin, pershkrimin e artikullit dhe fotot.

Do te merrni nje permbledhje te ofertave qe kemi

ne magazina.

Per ne, besimi vjen para shitjeve.

Listat me çmime jane ne dispozicion sipas kerkeses!

Lista perditesohet çdo dite.

Ju jeni keshtu te azhornuar dhe mund te

perpunoni porosite tuaja te cilat pajtohen me

menaxherin perkates te shitjeve.

Ju duhet vetem te shkruani numrat e artikullit.

Kerkohme mirekuptimin tuaj per faktin se jo cdo

poste mund te pasqyrohet ne nje liste Excel-i.

Gjithmone rekomandohet nje vizite personale!

Beni kujdes te gjithe skedaret kane nje fjalekalim i cili

ndryshohet cdo jave nga administratori yne. Kontaktoni

ju lutemi administratorin dhe do te merrni prej tij

fjalekalimin aktual.

GUSHT 2020

SASA GROUP - KATALOGU

21


“Feedbacku ka nje rendesi shume te madhe

per ne.

Sugjerimet per permiresim jane te

mireseardhura "

- Ekipi SaSa Trading

Ju bejme me dije se kemi nje xhirim vjetor te inventarit prej 15

heresh. Jo cdo poste eshte gjithnje dhe menjehere e

disponueshme. Ne jemi tragtare qe blejme produkte dhe i

shesim ato menjehere.

Nuk mbahet pergjegjesi per saktesine e te dhenave.

Sasia dhe gjendja e artikujve te vecante nuk eshte e

karakterit detyrues. Behet fjale per te dhena te peraferta.

© Copyright, Sasa Trading GmbH | Fruchtbahnhofstr. 3 | 68159 Mannheim

Hooray! Your file is uploaded and ready to be published.

Saved successfully!

Ooh no, something went wrong!