Company-Profile-Shqip

edessulce

2021

Company Profile


Asnje nga ne nuk

është aq i mirë sa të

gjithë ne bashkë."


C’farë bëjm ne!

07

06

05

03

04

01

02

Seo

Web Development

(Website/ Web Portals/ API – Public Web Services)

(Web Based, Android, IOS)

(Social Media: fcb/insta/linkedin/tiktok/youtube) (Fushata)

Content Writing) (Menaxhimj Profili Dixhital) (Media PR)

(Logo+Branding) (Packaging Design) (Web Design)

(Konferenca) (Seminare) (Prezantime)

App Development

Marketing

Dizajn Grafik

Menaxhim Eventesh

Printing & Uniforms

Uniforms (kartevizita, borshura, flyer, katalog, stilo, bluze, perparese, etj)

ZHVILLO MARKËN TËNDE!

Duke përdorur fuqinë e teknologjisë, ne implementojmë

ide kreative - dhe i ndihmojmë bizneset të marrin vendime

më të mençura dhe zhvillim më të shpejtë.


Web Development

Skuadra e CodeIT është e specializuar për të ndërtuar , mirëmbajtur

dhe rritur përvojën tuaj dixhitale me shërbime të zhvillimit të

aplikacioneve në rrjet me cilësinë më të mire. Kur ne ndërtojmë

një Web sigurohemi që ai të ketë performancë të lartë, përmbajtje

të kuptueshme, dizajn unik; të jetë funksional në të gjitha

pajisjet dhe i lehtë në përdorim.


Marketing

CodeIT mendon për arritjen e qëllimeve dhe përfitimeve tuaja.

Departamenti i Marketingut harton dhe implementon strategji

bashkëkohore e të suksesshme për pozicionimin tuaj në tregun e

gjerë. Kështu, bazuar në eksperiencën tonë disa vjeçare ju ofrojmë

shërbime të përqendruara:

• Konceptim Strategjik Marketingu Biznesi/Brandi

• Marketing Dixhital (menaxhim profili, media PR, fushata)

• Përmbajtje (content writing )


03

Dizajn Grafik

(Web Based, Android, IOS)

CodeIT është një kompani e specializuar në krijimin e

modeleve unike dhe identitetit të markës. Departamenti i

PROJEKTIMIT është i organizuar në 3 seksione pune, secili i

trajnuar dhe me përvojë në fushat përkatëse.

• Projektimi Grafik

• Projektimi i logo-s

• Projektimi i Web-it

04

App Development

(Web Based, Android, IOS)

Skuadra e Codeit përbëhet nga specialiste te cilët do të

ndërtojnë për ju aplikacione të mirëfillta dhe aplikacione

të bazuara në Web me funksionalitet të lartë dhe lehtësi

përdorimi. Këto aplikacione përshaten për Android dhe

IOS dhe ndërtohen me kodime unike me siguri të lartë.

Ndërtoni aplikacione më të mira me CodeIT!


06

Printing & Uniforms

Idenditeti i një brandi mer jetë me personalizimin. Prandaj

CodeIT ofron si shërbim implementimin e logove

dhe jo vetëm, në formë të printuar në: kartëvizita, broshura,

flyer, katalogje, stilolapsa apo artikuj të tjerë “stationery”,

por edhe në uniforma: bluze, përparëse etj,. Me

ne brandi juaj do të fitojë një tjetër standard!

05

Menaxhim Eventesh

Menaxhimi i Eventeve përbën një risi në listen e shërbimeve

ofruar nga zyra e CodeIT. Grupi ynë i punës në këtë kuadër

ju ndihmon me:

• Rakordimet e datave dhe vendeve të përshtatshme

• Komunikimin dhe publikimin e eventit në media sociale

• Video & Photoshooting

• Përgatitja e të gjithë materialeve të nevojshme për operimin

e eventit (katalogje apo dizajni i ftesave, por jo shpërndarja

e tyre)

• Burime dixhitale për menaxhimin e eventit

• Ndjekja e eventit (përfshir këtu dhe vajza promocioni)


SEO

Vështirësia për tu renditur në Google po rritet, prandaj

ju duhet ndërhyrja jonë që të keni pozicionin e duhur

në Internet. SEO përqendrohet në ndërtimin e pranisë

së biznesit tuaj organik dhe kjo nuk mund të bëhet pa

një strategji të mirë. Shërbimet SEO përfshijnë:

•Fjalë kyçe Kërkimi

•Testime

•Analizimi dhe gjurmimi i faqes në internet

•Header & Etiketimet ALT

•Postime në Blog

•Krijimi i përmbajtjes

•Ndërtimi i Linqeve

•Mediat sociale

•SEO në faqe

•Hartat Dixhitale etj.


CLIENTS


Dosja

App Development

Dosja.al është një projekt totalisht konceptuar

nga skuadra e CodeIT. Nisma e gazetarit Enton

Abilekaj, për një informim tërësor të rregullt, të

paanshëm dhe në kohë reale u parashtrua si

një kërkesë specifike për një dizajn të pastër e

transmetues.


Në një periudhë kohore rekord, prej vetëm dy muajsh është përfunduar

konceptimi grafik i gjithë brandit. Krijuam një identitet

për të nëpërmjet krijimit të Logos, Banerave Prezantues, Web-it

online, Video-spoteve, SEO-s etj.. Gjithashtu ndërtuam aplikacionin

të cilin e përshtatëm për IOS dhe Android. E veçanta e

Dosjes është se për ndërtimin e saj është përdorur një dizajn unik

i personalizuar i gjithi i programuar “from scratch”, posaçërisht

për të.

Website Development

visito

website


Idealign

Mundësuar nga Kacdedja Dental, IDEALIGN në

fillimet e saj përbënte një risi në fushën dentare në

Shqipëri, në lidhje me drejtimin e padukshëm. Erdhi

në praktikë si një teknologji e përparuar mini

evazive dhe si e tillë duhej të përcillej tek publiku.

Pikërisht për këtë, ideimi dhe prezantimi si brand

ishte përgjegjësi më vete për zyrën.

CodeIT ka punuar në detaje për çdo element, nisur

nga: Emri, Logoja, Baneri Prezantues, Landing Page

e inkorporuar tek www.kacdedja-dental.al, strategjia

marketingut etj.. Janë krijuar profilet në media

sociale, të cilat vazhdojnë të menaxhohen nga stafi

ynë dhe të pasurohen me videospot-e dhe photoshoot-e,

po ashtu siç vazhdon edhe mirëmbajtja

teknike.


Packaging

Ambalazhimi është një nga pikat kyçe të identitetit të kësaj

marke, që gjithashtu është prekje e jona dhe ka rezultuar

një sukses i vërtetë në cilësine dhe standardin që

transmeton , duke e çuar këtë emër në një stad tjetër. Janë

dizenjuar broshurat, setet e paketimit me cdo gjë që

përmbajnë: Kuti e-commerce, Kuti Ditore Plastike, Qese

Plastike dhe Stickera Emërtues, duke plotësuar kështu

këndvështrimin e 360 gradëve realizim nga CodeIT.

Padyshim shërbimi IDEAL i Drejtimit Transparent, si edhe

vet kuptimi i emrit IDEALIGN thotë.

Stationary

visito

website


Limitless

Limitless Albania është një operator-turistik, i vogël dhe i regjistruar

që synon të sigurojë përvoja autentike të Shqipërisë për grupe të vogla,

familje ose udhëtarë të vetëm, të përshtatur për interesat dhe buxhetet

individuale dhe të ofruara me profesionalizëm, entuziazëm të pakrahasueshëm

dhe nivele të larta të kujdesit dhe shërbimit ndaj klientit. Pra, fokusi kryesor i tyre

është prurja e vizitorëve dhe rritja e nivelit të sektorit të turizmit; kështu që për

CodeIT është krenari të jetë pjesë e një projekti të tillë, edhe për imazhin

që i japim Shqipërisë përveç punës teknike.

visito

website


Limitless

Fokusi kryesor i CodeIT,

gjatë ndërtimit

Nga specialistë të fushës është ndërtuar një website me dizajn

unik, ku çdo seksion është i personalizuar dhe të gjitha

funksionet janë ndërtuar në përshtatje të tipologjisë dhe

kërkesave të Limitless.

Është krijuar një koncept i tërë që pasqyron natyrën shqiptare

por është njëkohësisht i qartë e i kuptueshëm për të huajt, të

cilët kanë interes të zbulojnë më shumë për vendin tonë. Të

gjitha fotot janë unike të vetë klientit, çka e kthen këtë web në

një blog autentik ku mund të hulumtosh, zbulosh dhe

definosh pikpamjet.

NGRITJA

E STRUKTURËS

STRATEGJIA

SEO

Australinë

Skandinavinë

Amerikën

2 Muaj Projekti 6 Muaj SEO


Elefandi

Elefandi është një platformë e shitjes me pakicë në

internet, e cila intervenon me shërbimet e saj në Shqipëri,

Kosovë dhe Maqedoni. Çdo biznes duke u bërë pjesë e

kësaj platforme regjistron, krijon dhe menxhon vetë shitjen

online të produkteve përkatëse. Codeit ka mundësuar

dizajnin unik të faqes, të cilën e programoi nga e para në

çdo detaj, si në WEB ashtu edhe në App; përshtatur për

IOS dhe Android. Të dyja, portali dhe aplikacioni janë

ndërtuar në mënyrë të tillë që blerësit dhe dyqanet të

regjistrohen në mënyrë të pavarur. Gjithashtu nga

specialistët tanë të fushës i’u dha një identitet grafik me

anë të logos që përfaqëson qartazi emrin dhe idenë:

visito

website

visito

website


Elefandi

Që nga koha e publikimit ELEFANDI ka njohur një sukses të paparë dhe që tani numëron një portofol të larmishëm të kompanive

në sektorë të shumtë të biznesit. Funksionon njësoj si platforma të kësaj tipologjie në të gjithë botën, por këtë herë është

një nismë krejtësisht vendase, që i kthen eksperiencat e të blerit online në veprimtari më të thjeshta dhe afat-shkurtra. Portali/App

ofrojnë besueshmëri për blerësin duke mundësuar porosi të sigurta dhe të përpikta. Padyshim një projekt rigoroz që

flet për emrin dhe punën e CodeIT, duke na bërë krenarë dhe inspiruar për projekte të tjera komplekse, të këtyre përmasave.


Eida

Eida është një ikonë e sipërmarrjes së suksesshme dhe

rritjes së qëndrueshme, duke çuar në mënyrë të

pashmangshme në cilësinë dhe emancipimin e sektorit

jetësor të energjisë. Të jemi bashkëpunëtorë të këtij evolimi

na bën shumë të lumtur dhe krenarë. Puna jone ka

konsistuar në zhvillimin e faqes Web, në dizajnin e saj dhe

mirëmbajtjen teknike.


Eida

Por një nga pikat kyçe ka qënë ndërtimi i aplikacionit për menaxhimin e kartave, gjë që ka sjellë lehtësi për vetë biznesin dhe

klientët por edhe risi në industrinë përkatëse në vendin tonë. Partneriteti ynë është në vazhdimësi dhe synojmë të zgjerohemi

së bashku në drejtime të tjera. Më e mira s’ka ardhur akoma!

visito

website


FALEMINDERIT!

@develop_your_brand

Code-IT shpk

codeIT albania

Rr. Reshit Collaku, “Myslym Shyri”

Tirana, Albania

info@codeit.al

+355 69 70 46 707 www.codeit.al

Similar magazines