Views
6 months ago

Sony DCR-SR42E - DCR-SR42E Mode d'emploi Roumain

Sony DCR-SR42E - DCR-SR42E Mode d'emploi Roumain

Informaþii suplimentare

Informaþii suplimentare Utilizarea camerei video în strãinãtate Alimentare Puteþi folosi camera dvs. video în orice þarã/ regiune utilizând adaptorul de reþea ce v-a fost furnizat împreunã cu camera. Tensiunea de alimentare poate fi cuprinsã între 100 V ºi 240 V în curent alternativ, iar frecvenþa de 50/60 Hz. Relativ la sistemele TV de culoare Camera dvs. video este una ce se bazeazã pe sistemul PAL. Dacã vreþi sã vedeþi imaginile redate de un televizor, acesta trebuie sã fie un aparat TV în sistem PAL cu o mufã de intrare AUDIO/VIDEO. Sistem Folosit în PAL Australia, Austria, Belgia, China, Republica Cehia, Danemarca, Elveþia, Finlanda, Germania, Hong Kong, Italia, Kuwait, Malaysia, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelandã, Olanda, Polonia, Portugalia, Singapore, Republica Slovacia, Spania, Suedia, Tailanda, Ungaria etc. PAL – M Brazilia PAL – N Argentina, Paraguay, Uruguay NTSC Insulele Bahamas, Bolivia, Canada, America Centralã, Chile, Columbia, Ecuador, Filipine, Guyana, Jamaica, Japonia, Korea, Mexic, Peru, S.U.A., Surinam, Taiwan, Venezuela etc. SECAM Bulgaria, Franþa, Guiana, Iran, Irak, Monaco, Rusia, Ukraina etc. 108

Utilizarea camerei video în strãinãtate (continuare) Potrivirea ceasului stabilind diferenþele temporale Puteþi potrivi cu uºurinþã ceasul stabilind diferenþa de fus orar atunci când cãlãtoriþi în strãinãtate. Alegeþi (SETTINGS) T [CLOCK / LANG] T [AREA SET] (diferenþa de fus orar) ºi [SUMMERTIME] (ora de varã) din meniul HOME (pag. 17). Diferenþa de fus orar Diferenþa de fus Regiune orar GMT Lisabona, Londra +01:00 Berlin, Paris +02:00 Helsinki, Cairo, Istambul +03:00 Moscova, Nairobi +03:30 Teheran +04:00 Abu Dhabi, Baku +04:30 Kabul +05:00 Karachi, Islamabad +05:30 Calcutta, New Delhi +06:00 Almaty, Dhaka +06:30 Rangoon +07:00 Bangkok, Jakarta +08:00 HongKong, Singapore, Beijing +09:00 Seoul, Tokyo +09:30 Adelaide, Darwin +10:00 Melbourne, Sydney Diferenþa de fus orar +11:00 +12:00 –12:00 –11:00 –10:00 –09:00 –08:00 –07:00 –06:00 –05:00 –04:00 –03:30 –03:00 –02:00 –01:00 Regiune I. Solomon Fiji, Wellington Eniwetok, Kwajalein I. Midway, Samoa Hawaii Alaska LosAngeles, Tijuana Denver, Arizona Chicago, Mexico City New York, Bogota Santiago St. John’s Brasilia, Montevideo Fernando de Noronha Azores, I. Capului Verde 109