Views
1 week ago

Sony HDR-AS30VR - HDR-AS30VR Guide pratique Turc

Sony HDR-AS30VR - HDR-AS30VR Guide pratique Turc

NTSC/PAL arasında

NTSC/PAL arasında geçiş Kamerayı kullandığınız ülke veya bölgenin televizyon sistemine bağlı olarak NTSC/PAL seçebilirsiniz. Ayarı yapmak için önce [SETUP] öğesini seçin. 1 [SETUP] öğesini görüntülemek için NEXT düğmesine basın, ardından ENTER düğmesine basın. 2 [V.SYS] (Video Sistemi) öğesini görüntülemek için NEXT düğmesine basın, ardından ENTER düğmesine basın. 3 Ayarı seçmek için NEXT düğmesine basın, ardından ENTER düğmesine basın. 4 NEXT düğmesine basın, ardından ekran panelinde [OK] görüntülenirken ENTER düğmesine basın. NTSC/PAL ayarını iptal etmek için [OK] görüntülenirken NEXT düğmesine basın, [CANCL] öğesini seçin ve ENTER düğmesine basın. Televizyon sistemi NTSC olduğunda. Televizyon sistemi PAL olduğunda. Ayar ekranı t İçindekiler Çalışma Arama Ayarlar Arama Dizin [V.SYS] menüsüne döner. Notlar • [PAL] öğesini seçtiğinizde, kamera aşağıdaki gibi davranır. – [SLOW] ve [SSLOW] kullanılamaz. – Kamera film modunda ayarlandığında çerçeve hızı görüntülenmez. – Kayıt Modu ayarlama ekranında çerçeve hızı gösterilmez. • NTSC/PAL ayarını değiştirdiğinizde kamera otomatik olarak yeniden başlar. • Sıfırlanan veya NTSC içinde kaydedilen kayıt ortamı veya tam tersi PAL içinde kaydedilemez veya yürütülemez. NTSC/PAL ayarını değiştirdikten sonra ekran panelinde [FORMT] görüntülenir, onay ekranına gidin ve [OK] öğesini seçin, ardından mevcut kayıt ortamını sıfırlayın veya başka bir kayıt ortamı kullanın (sayfa 34). 32 TR

Ayarları Sıfırlama Ayarları varsayılana sıfırlayabilirsiniz. [RESET] etkinleştirirseniz, görüntüler silinmez. Ayar ekranı 1 [SETUP] öğesini görüntülemek için NEXT düğmesine basın, ardından ENTER düğmesine basın. 2 [RESET] (Sıfırlama) öğesini görüntülemek için NEXT düğmesine basın, ardından ENTER düğmesine basın. 3 [OK] görüntülenirken [SURE?] öğesini görüntülemek için ENTER düğmesine basın, ardından ENTER düğmesine basın. Sıfırlama bittiğinde kamera otomatik olarak yeniden başlar. Sıfırlamayı iptal etmek için, [SURE?] veya [OK] görüntülenirken [CANCL] öğesini seçmek için NEXT düğmesine ve ENTER düğmesine basın. t İçindekiler Çalışma Arama Ayarlar Arama Dizin 33 TR