Views
4 months ago

Sony SLT-A33 - SLT-A33 Consignes d’utilisation Danois

Sony SLT-A33 - SLT-A33 Consignes d’utilisation Danois

Sletning af billeder

Sletning af billeder (slet) Når du har slettet et billede, kan du ikke gendanne det. Kontroller, om du sletter billedet eller ej på forhånd. Bemærk • Beskyttede billeder kan ikke slettes. Sletning af det billede, som vises i øjeblikket 1 Vis det billede, du vil slette, og tryk på -knappen. -knap 2 Vælg [Slet] med v på kontrolknappen, og tryk så på midten af kontrolknappen. Sletning af de markerede billeder 1 MENU-knap t 1 t [Slet] t [Flere billeder] 2 Vælg de billeder, som du vil slette, med kontrolknappen, og tryk derefter på midten af kontrolknappen. Der vises et -symbol på det markerede billede. Samlet antal 3 Gentag trin 2 for at slette andre billeder. 130

4 Tryk på MENU-knappen. 5 Vælg [Slet] med v, og tryk derefter på midten af kontrolknappen. Sletning af alle billederne i mappen Sletter alle stillbilleder i mappen. Dette vises kun ved afspilning af stillbilleder. 1 MENU-knap t 1 t [Slet] t [Alle i mappe] 2 Vælg [Slet] med v på kontrolknappen, og tryk så på midten af kontrolknappen. Sletning af alle film med samme dato Sletter alle film fra denne dato. Dette vises kun ved afspilning af film. 1 MENU-knap t 1 t [Slet] t [Alle på dato] 2 Vælg [Slet] med v på kontrolknappen, og tryk så på midten af kontrolknappen. Brug af visningsfunktionen 131