Views
6 months ago

Sony VGN-FW46Z - VGN-FW46Z Mode d'emploi Suédois

Sony VGN-FW46Z - VGN-FW46Z Mode d'emploi Suédois

Felsökning > Datorn

Felsökning > Datorn n128 N Hur ändrar jag startenhetsordningen? Du kan ändra startenhetsordning med en av BIOS-funktionerna. Gör så här: 1 Slå på datorn. 2 Tryck på F2 när VAIO-logotypen visas. BIOS-inställningsskärmen visas. Om den inte gör det startar du om datorn och trycker på F2 flera gånger när VAIO-logotypen visas. 3 Tryck på < eller , för att välja Boot. 4 Tryck på M eller m för att välja önskad prioritet under Boot Priority och tryck sedan på Enter. 5 Tryck på M eller m för att välja den enhet som du vill tilldela prioriteten och tryck sedan på Enter. 6 Tryck på < eller , för att välja Exit och därefter Exit Setup. Tryck sedan på Enter. Vid bekräftelsen trycker du på Enter. Vad ska jag göra om jag inte kan starta datorn från USB-diskettenheten som är ansluten till datorn? För att kunna starta datorn från USB-diskettenheten måste du byta startenhet. Koppla på datorn och tryck på F11 när logotypen VAIO visas.

Felsökning > Datorn n129 N Hur minskar jag volymen på återställningspartitionen? Datorns inbyggda hårddisk innehåller återställningspartitionen där data för systemåterställningen lagras. Om datorn har en solid state drive kanske du vill minska volymen på återställningspartitionen genom att göra följande: 1 Sätt i en återställningsskiva i den optiska skivenheten medan datorn är på, stäng sedan av datorn och starta den igen. ! Använd den eller de återställningsskivor som du skapade när datorn levererades. 2 Välj layout för tangentbordet från den nedrullningsbara listan och klicka på Nästa. 3 Välj operativsystem och klicka på Nästa. 4 Klicka på VAIO Recovery Center. 5 Klicka på Restore Complete System och sedan på Start. 6 Välj Skip och klicka på Nästa. Du uppmanas nu att välja om du vill behålla det förbättrade innehållet från VAIO eller inte. 7 Välj Nej och klicka på Nästa. 8 Följ instruktionerna på skärmen. ! Ovanstående procedur inbegriper systemåterställning. Programmen och datan som du lagt till på lagringsenheten innan du minskade volymen på återställningspartitionen försvinner. När du har minskat volymen på återställningspartitionen behöver du återställningsskivan eller -skivorna för framtida systemåterställning.