Views
7 months ago

Sony VPCSA4A4E - VPCSA4A4E Mode d'emploi Danois

Sony VPCSA4A4E - VPCSA4A4E Mode d'emploi Danois

Kom godt i gang > Brug

Kom godt i gang > Brug af Strømbesparelsestilstand n 32 N Brug af Strømbesparelsestilstand Du kan benytte strømstyringsindstillingerne til at spare på batteriet. I tillæg til normal betjeningsmodus, har din computer to forskellige strømsparemodi, så de passer til dine behov: Slumre og dvale. ! Hvis du ikke skal bruge computeren i længere periode, mens den ikke er koblet til en vekselstrømskilde, skal du sætte computeren i dvaletilstand eller slukke den. Hvis batteriet løber tør, mens computeren er i slumretilstand, mister du alle data, der ikke er gemt. Det er ikke muligt at vende tilbage til det arbejde, der ikke er gemt. Hvis du vil undgå tab af data, skal du gemme dine data ofte. Tilstand Normaltilstand Slumretilstand Dvaletilstand Beskrivelse Dette er den normale tilstand for computeren, mens den er i brug. Den grønne strømindikator lyser, når computeren er i denne tilstand. I slumretilstand slukkes LCD-skærmen, og de indbyggede lagerenheder og processoren indstilles til et lavt strømforbrug. Den orange strømindikator blinker langsomt, mens computeren er i denne tilstand. Computeren vender hurtigere tilbage til normal tilstand fra slumretilstand end fra dvaletilstand. Men slumretilstand bruger mere strøm end dvaletilstand. Mens computeren er i dvaletilstand gemmes systemets aktuelle indstillinger på de(n) indbyggede lagerenhed(er) og computeren slukkes. Selvom batteriet løber tør mister du ikke nogen data. Strømindikatoren er slukket, mens computeren er i denne tilstand.

Kom godt i gang > Brug af Strømbesparelsestilstand n 33 N Brug af slumretilstand Sådan aktiverer du slumretilstand Klik på Start, pilen ved siden af knappen Luk computeren og Slumre. Sådan vender du tilbage til normal tilstand ❑ ❑ Tryk på en tast. Tryk på tænd/sluk-tasten på computeren. ! Hvis du trykker på tænd/sluk-tasten og holder den nede i mere end fire sekunder, slukkes computeren automatisk. Du mister alle data, der ikke er gemt.