Views
7 months ago

Sony VPCSE2E1E - VPCSE2E1E Istruzioni per l'uso Ungherese

Sony VPCSE2E1E - VPCSE2E1E Istruzioni per l'uso Ungherese

Problémamegoldás >

Problémamegoldás > Helyreállítás/Helyreállítási adathordozó n168 N Hogyan lehet a helyreállítási terület méretét csökkenteni? A beépített tárolóeszköz helyreállítási területe tartalmazza a rendszer helyreállításához szükséges adatokat. Ha a számítógép szilárdtest-meghajtóval (SSD) van felszerelve, célszerű lehet az adatok törlésével csökkenteni a helyreállítási partíció méretét. 1 Ha számítógépét helyreállító lemezről (optikai lemezről) állítja helyre, és a számítógép nem rendelkezik beépített optikai meghajtóval, csatlakoztasson egy külső optikai meghajtót (nem tartozék) a számítógéphez és a hálózati feszültséghez. 2 Helyezze be a lemezt az optikai meghajtóba, vagy csatlakoztasson egy USB-meghajtót (nem tartozék) a számítógép USB-portjához, miközben a számítógép normál üzemmódban fut. ! Használja a számítógép megvásárlása után készített helyreállító lemez(eke)t. Az USB eszközök nem használhatóak, ha letiltja az USB csatlakozókat a BIOS beállítási képernyőjén. A csatlakozók engedélyezéséhez hajtsa végre a Beépített eszközök kikapcsolása (133. oldal) fejezet lépéseit. 3 Kapcsolja ki a számítógépet, majd kapcsolja vissza. ✍ Amennyiben külső optikai lemezmeghajtót vagy USB meghajtót használ, nyomja meg többször az F11 billentyűt addig, amíg a VAIO embléma el nem tűnik. 4 A M vagy a m billentyű megnyomásával válassza az VAIO Care helyreállító rendszer (VAIO Care Rescue) beállítást, majd nyomja meg az Enter billentyűt. 5 Kattintson az Eszközök (Tools), majd a Speciális helyreállítási varázsló indítása (Start advanced recovery wizard) lehetőségre. ✍ A Gyorsabban szeretné menteni adatait? (Do you need to rescue data?) üzenet megjelenésekor készíthet biztonsági mentést adatairól, amennyiben szükséges.

Problémamegoldás > Helyreállítás/Helyreállítási adathordozó n169 N 6 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Helyreállítási típus kijelölése (Select recovery type) ablak megjelenéséig. 7 Válassza az Egyéni helyreállítás - Helyreállítási tartalmak eltávolítása (Custom recovery - Remove recovery contents) lehetőséget. 8 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. ! A fenti műveletsor a rendszer visszaállítását eredményezi. A helyreállítási adatok törlése előtt felvett alkalmazások és adatok el fognak veszni. A helyreállítási adatok törlése után a rendszer későbbi visszaállításához szüksége lesz a helyreállító lemezekre.