Views
8 months ago

Sony HT-CT770 - HT-CT770 Istruzioni per l'uso Macedone

Sony HT-CT770 - HT-CT770 Istruzioni per l'uso Macedone

HT-CT770 Долгнавест звучник Почеток/Врв Копче (вклучено/подготвено) Копче INPUT Копче PAIRING VOL (јачина на звук) +/– копчиња Ознака N Кога ја користите функцијата NFC, допрете го вашиот NFC уред на ознаката. Сензор за далечински управувач Светилка Бело: кога екранот на долгнавестиот звучник е исклучен. Сино: BLUETOOTH режим (страница 19) Екран Заден дел/Дно AC кабел за напојување со наизменична струја (главен вод) Приклучок ANALOG IN Приклучок DIGITAL IN (OPT (TV)) Приклучоци HDMI IN 1/2/3 Приклучок HDMI OUT (TV (ARC)) 24 МК

Сабвуфер Светилка за вклучено/подготвено AC кабел за напојување со наизменична струја (главен вод) Копче (вклучено/подготвено) Копче LINK Разно продолжува 25 МК