Views
9 months ago

Sony STR-DN840 - STR-DN840 Istruzioni per l'uso Macedone

Sony STR-DN840 - STR-DN840 Istruzioni per l'uso Macedone

HDMI Видео

HDMI Видео Влез/Излез (HDMI Повторувачки блок) 3D Формат 2D Една Рамка Над-под до друга пакување (Горе и долу) (Половина) 4096 × 2160p @ 23,98/24 Hz a – – – 3840 × 2160p @ 29,97/30 Hz a – – – 3840 × 2160p @ 25 Hz a – – – 3840 × 2160p @ 23,98/24 Hz a – – – 1920 × 1080p @ 59,94/60 Hz a – a a 1920 × 1080p @ 50 Hz a – a a 1920 × 1080p @ 29,97/30 Hz a a a a 1920 × 1080p @ 25 Hz a a a a 1920 × 1080p @ 23,98/24 Hz a a a a 1920 × 1080i @ 59,94/60 Hz a a a a 1920 × 1080i @ 50 Hz a a a a 1280 × 720p @ 59,94/60 Hz a a a a 1280 × 720p @ 50 Hz a a a a 1280 × 720p @ 29,97/30 Hz a a a a 1280 × 720p @ 23,98/24 Hz a a a a 720 × 480p @ 59,94/60 Hz a – – – 720 × 576p @ 50 Hz a – – – 640 × 480p @ 59,94/60 Hz a – – – Дел за iPod/iPhone DC 5V 1,0 A MAX Дел за USB Поддржана бит-стапка* MP3 (MPEG 1 Audio Layer-3): 32 kbps – 320 kbps, VBR AAC: 16 kbps – 320 kbps, CBR, VBR WMA9 Standard: 40 kbps – 320 kbps, CBR, VBR WAV: 8 kHz – 192 kHz 16 bit PCM 8 kHz – 192 kHz, 24 bit PCM FLAC: 8 kHz – 192 kHz, 16 bit FLAC 44,1 kHz – 192 kHz, 24 bit FLAC * Не може да се гарантира компатибилност со секој кодирачки/творечки софтвер, уреди за снимање и медиуми за снимање. Брзина на пренос High Speed Поддржан USB-уред Класа на масовно складирање Максимална струја 500 mA 124 MK

Дел за NETWORK Етернет LAN 10BASE-T/100BASE-TX Безжичен LAN Компатибилни стандарди: IEEE 802.11 b/g Безбедност: WEP 64 bit, WEP 128 bit, WPA/ WPA2-PSK (AES), WPA/WPA2- PSK (TKIP) Радиофреквенција: 2,4 GHz Општо Побарувања за напојување Област Мексико Европа, Австралија Побарувања за напојување 127 V AC, 60 Hz 230 V AC, 50/60 Hz Дополнителни информации Потрошувачка на струја 240 W Потрошувачка на струја (за време на режим на подготвеност) 0,3 W (Кога „Control for HDMI“, „Network Standby“ и „Pass Through“ се поставени на „Off “.) Димензии (ширина/висина/длабочина) (Прибл.) 430 mm × 156 mm × 329,4 mm вклучително издадените делови и контроли Маса (прибл.) 8,5 kg Дизајнот и спецификациите се подложни на промена без известување. 125 MK