Views
1 year ago

Wandelkrant Nr. 02

 • Text
 • Tirol
 • Pustertal
 • Wandelweek
 • Zillertal
 • Almenweg
 • Wiedtal
 • Westerwaldsteig
 • Wandeltocht
 • Nederland
 • Belgie
 • Wandelroutenetwerk
 • Voerstreek
 • Zichem
 • Merode
 • Averbode
De Wandelkrant is een gratis en onafhankelijk Wandel- & Outdoor magazine voor de actieve wandelaar en sportelaar met aandacht voor natuur en cultuur. In deze 2de editie: Averbode, Het wandelroutenetwerk “de Merode”, In het land van “De Witte van Zichem”, Wandelroutenetwerk in de Voerstreek, Wandelroutenetwerken in België, Wandelroutenetwerken in Nederland, St-Agatha Wandeltocht, Westerwaldsteig, Wandelen in het Wiedtal, Salzburger Almenweg, Wandelkrant-Special Zillertal, Abtenauer wandelweek, Wandelen in het Zuid-Tirolse Pustertal

Ze schitteren, ze

Ze schitteren, ze betoveren en maken iedere bezoeker rijk: De Swarovski Kristalwerelden, midden in hun gratis toegankelijke parklandschap, nodigen tot verbazen, lachen en spelen uit. Gun uzelf een onbezorgde tijd. Ervaar het geluk samen met uw partner, kinderen en vrienden. Voor iedereen is er in het door André Heller bedachte fantasieoord iets bijzonders bij: De kleintjes wacht een avontuur, de nieuwsgierigen komen geheimen op het spoor, cultuursnuivers kunnen beroemde kunstwerken en designvoorwerpen van dichtbij beleven en, niet minder belangrijk, het Café-terra & Zero0 verwent genieters van alle leeftijden en voorkeuren. De reuzebelevenis van de Kristalwerelden in het concreet: 14 onderaardse Wonderkamers tot stand gebracht, ingericht of geïnspireerd door kunstenaars zoals Brian Eno, Keith Haring, Andy Warhol en Niki de Saint Phalle wachten op u. Ze laten het ongewone en merkwaardige zien, ze weerspiegelen de verscheidenheid van de wereld. Tijdens uw wandeling wordt u bevangen door die ontzettende vreugde, die zijn oorsprong in de kracht van het kristal vindt. Verheug u ook over het ruim opgezette winkellandschap «Crystal Stage» waar u de nieuwste trends en een fantastische veelvoud aan schitterende kostbaarheden kan ontdekken. Hier vindt u een keuze aan geschenken waarvan u altijd al droomde; ’s werelds mooiste kristalontwerpen van Swarovski, fantastisch voor u gepresenteerd. Bent u door kristal geïnspireerd en zou u uw eigen ideeën voor juwelen willen verwezenlijken? Dan bent u bij de «Werkstätte» aan het juiste adres! In de workshops, die regelmatig plaatsvinden, kunnen kinderen, jongeren en volwassenen hun fantasie de vrije loop laten en met de veelvoud aan kristalelementen iets unieks maken. Meer dan TIEN miljoen mensen lieten zich al door de caleidoscoop van kunst, muziek, dans en literatuur betoveren. Steeds weer nieuwe ensceneringen en evenementen hebben een enorme aantrekkingskracht. De laatste informatie vindt u steeds op: www.swarovski.com/kristallwelten Tip: Denk ook bij uw privé-feesten en evenementen aan de Swarovski Kristalwerelden, want het fantastische decor maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk feest! Het creatieve cateringteam staat er garant voor dat uw gastronomische wensen tot op het hoogste niveau worden vervuld. Vraag eenvoudigweg een individuele offerte aan. Swarovski Kristallwelten is centraal in Tirol gelegen en vlot bereikbaar met uw auto, autocar of met het openbaar vervoer met gratis parkeergelenheid. Het is de ideale daguitstap tussen 2 wandeldagen door. Verblijf je in Tirol, dan kan je er een mooie daguitstap van maken! Bekijk de uitgebreide fotoreportage op de website van “De Wandelkrant” of breng zelf eens een bezoek aan de Swarovski Kristallwelten. Het zal je niet spijten!

SWAROVSKI KRISTALLWELTEN Openingstijden Dagelijks van 9 tot 18.30 uur, laatste entree om 17.30 24 december tot 14 uur, laatste entree om 13 uur 31 december tot 16 uur, laatste entree om 15 uur Gesloten van 5 tot 16 november 2012 Entreeprijs € 11 per persoon Groepen vanaf 10 personen € 9,50 per persoon Gratis entree Kinderen tot hun15 de verjaardag mits begeleiding Leden van de Swarovski Crystal Society Gratis toegang tot het park, de speeltuin en gastronomie Gratis bezoek aan de «Crystal Shop» winkels Bonus Bij aankoop van meer dan € 11 wordt eenmalig per persoon per aankoop € 2 van de entreeprijs terugbetaald Reservering Gewenst voor groepen van meer dan 20 personen Parkeerplaatsen Gratis parkeermogelijkheden voor auto’s en bussen Kristallwelten Shuttle De shuttlebus rijdt dagelijks om de twee uur tussen 9 tot 17 uur vanaf het centraal station van Innsbruck naar de Kristalwerelden en terug. E-Newsletter Geef u op bij www.kristallwelten.com/newsletter en blijf op de hoogte van alle wetenswaardigheden over actuele evenementen in de Kristalwerelden. Lezers van De Wandelkrant kunnen een lederen armband (€ 95), zilveren halsketting (€ 105) of een zilveren halsketting met blauwe parels en kristallen (€ 175) winnen !!! Zie elders in deze krant voor het deelnemingsformulier!