Views
1 year ago

Wandelkrant Nr. 11

 • Text
 • Heuvellandvierdaagse
 • Day
 • Vulkanen
 • Eifel
 • Baybacjklamm
 • Parijs
 • Otterdal
 • Roovere
 • Vinderhoute
 • Dijleland
 • Ijzervallei
 • Wandelkrant
De Wandelkrant is een gratis en onafhankelijk Wandel- & Outdoor magazine voor de actieve wandelaar en sportelaar met aandacht voor natuur en cultuur. In deze 11ste editie: De IJzervallei, Omloop van het Dijleland, Fietsen en wandelen tegen kanker, Kastelentocht Vinderhoute, Fort De Roovere, Otterdal, Het Parijs van de insiders, Traumschleife Baybachklamm, Nationale Fiets & Wandeldag Itegem, Walk2Gether, Natuurpark Zuid-Eifel, Wandelen op Duitse vulkanen, SAFF Day, Heuvelland4Daagse.

Verantwoordelijke

Verantwoordelijke Uitgever Marc Thijs Postadres THEMA POSTBUS 28 B-3600 GENK Deze krant is auteursrechtelijk beschermd. Overname uit de inhoud, kopieën of scans van deze krant zijn slechts toegestaan na schriftelijk akkoord van de uitgever. Eindredactie & Vormgeving Marc Thijs Drukwerk Janssen/Pers Rotatiedruk Gennep (NL) COLOFON Werkten mee aan dit nummer: ▶ Bennet Berx, Maaseik ▶ Johan Decadt, Veurne ▶ René Luijsterburg, Bergen op Zoom (NL) ▶ Gilbert Roels, Merchtem ▶ Marc Thijs, Genk ▶ Anja Thys, Mortimer, Reading (GB) Adverteren in De Wandelkrant? Contacteer ons vrijblijvend voor een advertentie op uw maat. Bereik meer dan 60.000 lezers met een jaarcontract, dit reeds vanaf €1 per dag, BTW inbegrepen! Volgende editie: ▶ Herfst editie 2015: advertenties dienen binnen te zijn voor 31 juli. Archief: Deze editie van de wandelkrant kan je vanaf september 2015 in ons digitaal archief nalezen: wandelkrant.be/archief. Volg ons ook online via: ▶ www.wandelkrant.be ▶ Facebook.com/Wandelkrant ▶ Twitter.com/DeWandelkrant De Wandelkrant is een uitgave van: ▶ THEMA | POSTBUS 28 | 3600 GENK ▶ Website: www.themapress.eu ▶ E-mail: info@themapress.eu Lid van: De Wandelkrant verloot aan haar lezers twee arrangementen voor 2 personen in B&B De Grotwoningen gelegen in Spanje op de hoogvlakte van Granada in Andalusië voor 7 nachten in Grot Taibilla, ontbijt inbegrepen, volgens beschikbaarheid op te nemen voor einde december 2016 met eigen vervoer of eigen vlucht, niet geldig in het hoogseizoen. Meer info over deze B&B op: www.grotwoningen.be Lees & Win Je kan via onze wandelkrant website meespelen om deze prijs te winnen: www.wandelkrant.be/lees-en-win Of vul onderstaand formulier volledig in en stuur dit in een voldoende gefrankeerde briefomslag op naar: THEMA, Postbus 28, B-3600 Genk De kleine lettertjes: Wij contacteren zelf de winnaars. Kopieën zijn niet toegestaan. Een deelname per persoon. Er mag maar één formulier per brief omslag opgestuurd worden! De prijzen zijn niet in geldwaarde om te wisselen of uitwisselbaar aan derden. Deze wedstrijd wordt afgesloten op 31 augustus 2015. Succes ermee! Voornaam en familienaam: Straat en nummer: Postcode en gemeente: Land: Geboortedatum (dd/mm/jjjj): Telefoon of GSM nr: Ja, ik wens graag deze prijs te winnen: ☐ Een verblijf voor 2 personen in B&B De Grotwoningen gelegen in Spanje op de hoogvlakte van Granada in Andalusië voor 7 nachten in Grot Taibilla, ontbijt inbegrepen, volgens beschikbaarheid op te nemen voor einde december 2016 met eigen vervoer of eigen vlucht, niet geldig in het hoogseizoen. Vermeld hier de gegevens van uw wandelclub indien je lid bent van een wandelclub. Op welke wandeltocht (+datum) of afhaalpunt heeft u deze krant meegenomen: Geef ook de naam, het adres, geboortedatum en telefoon of gsm nr op van je partner die je zal vergezellen op deze reis!

VOORWOORD Beste wandelliefhebber,wandelliefhebster, na onze lustrum uitgave zijn we per 1 april een nieuw project gestart, de fietskrant website. Deze brengt je bijna dagelijks vers fietsnieuws en omschrijft nu al duizenden kilometers aan fietsroutes van over geheel Europa om je te inspireren. Fiets als de bliksem naar: www.fietskrant.be Met méér dan 1137 volgers zijn we terug te vinden op Twitter.com/DeWandelkrant. Bovendien ontvangen 3800 wandelliefhebbers wekelijks onze nieuwsbrief. Jij nog niet? Schrijf je gratis in via: www.wandelkrant.be/nieuwsbrief Waag je kans en speel mee met onze lees-en-win wedstrijd en win zo een arrangement voor 2 personen in B&B De Grotwoningen gelegen in Spanje op de hoogvlakte van Granada in Andalusië voor 7 nachten in Grot Taibilla, ontbijt inbegrepen, volgens beschikbaarheid op te nemen voor einde december 2016 met eigen vervoer of eigen vlucht, niet geldig tijdens het hoogseizoen. Ontdek de regio van deze B&B op de volgende pagina’s of op : www.grotwoningen.be Heb je één of meer van onze tien vorige wandelkrant edities gemist? Doorblader dan even alle 388 bladzijden in ons archief: www.wandelkrant.be/archief Ook onze wandelkalender valt in de smaak. Er is zeker wel een wandeltocht bij jou in de buurt erbij. Blader door naar de middenpagina of surf als de bliksem naar: www.wandelkrant.be/wandelkalender Ik wens je in ieder geval héél véél wandel-lees-plezier met deze 11 ste editie én succes met onze wedstrijd! Vele wandelgroeten, Marc Thijs Ook volgend jaar zijn we weer op de afspraak! za 27 en zo 28 februari 2016 Antwerp Expo www.fietsenwandelbeurs.be hike & cycle