Wat is een vertrouwelijke modus in Gmail en hoe deze te gebruiken

abbyclaire091

Wat is een vertrouwelijke modus in Gmail en hoe deze te gebruiken?

Nu heeft Google een ongelooflijke functie toegevoegd met de naam "Vertrouwelijke

modus" die als doel heeft u veiligheid te bieden aan de afzender van een e-mail. Dus

hier, in deze blog, gaan we je hier wat meer uitleg over geven en laten we je de

"Vertrouwelijke modus" begrijpen en hoe je deze functie kunt gebruiken met een

vervaldatum, zodat een e-mail automatisch kan "vernietigen" wanneer niet langer

nodig. Als u meer informatie nodig hebt, neemt u in dit verband contact op met het

Gmail-ondersteuningsteam.


Wat is eigenlijk een vertrouwelijke modus?

Voor gebruikers die zich nog steeds niet bewust zijn, heeft Gmail nu een nieuwe

interface. Houd er rekening mee dat deze bijgewerkte modus alleen beschikbaar is in

een pc-browser, niet in de Android- of iOS-app. Met de vertrouwelijke modus kunt u

uw belangrijke e-mails beveiligen door een toegangscode te maken en geen optie om

door te sturen en kunt u een vervaldatum instellen (na een ingestelde tijd wordt de e-

mail automatisch verwijderd). Daarnaast kan de ontvanger van deze vertrouwelijke e-

mail een hardcopy van een e-mail niet downloaden, kopiëren / plakken, doorsturen of

afdrukken. Ontvangers hebben echter de mogelijkheid om een screenshot te maken

en klikken natuurlijk op een foto van de e-mailinhoud.


In het geval dat de gebruikers zijn aangemeld bij de "Klassieke Gmail-weergave", kunt

u toegang krijgen tot de "Vertrouwelijke modus" samen met de nieuwe functies, zodat

u kunt upgraden naar een nieuwe interface van Gmail. Om dit te doen, moet je op het

pictogram "Instellingen" klikken (een versnellingsafbeelding in de rechterbovenhoek

die net onder de schermafbeelding te zien is) en dan klik je op "Probeer nieuwe

Gmail". Nu duurt het even voordat een wijziging is aangebracht met een nieuwe

interface. Vergeet niet dat je op elk gewenst moment terug kunt gaan naar de

"Klassieke weergave" door dezelfde stappen te volgen.


Hoe kan iemand e-mail verzenden in de "Vertrouwelijke modus"?

Nadat u in de webbrowser een nieuwe Gmail-interface heeft ingevoerd, voert u de

volgende stappen uit:

Klik eerst op 'Opstellen'.


Rechts onder je pc-scherm klik je op "Vertrouwelijke modus inschakelen" door op

een pictogramklok / -slot in de laatste rij te drukken naast de pictogrammen

"Verzenden" en "Bijlagen". (als u de vertrouwelijke modus voor een e-mail hebt

ingeschakeld, kunt u naar de onderkant van de e-mail gaan en vervolgens drukt u op

'Bewerken' om de wijzigingen voor een e-mail aan te brengen.)


Nu kunt u een vervaldatum en toegangscode voor een e-mail instellen, waarna deze

niet langer beschikbaar is in de inbox van de ontvanger. Houd er rekening mee dat

ontvangers de bijlage ook niet kunnen downloaden.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Gmail Klantenservice Nederland: +31-

233020095.


Neem contact op met ons op

+31-233020095

Dank U

Originele Bron: https://bit.ly/2luszXE

More magazines by this user
Similar magazines