SHESIM LETRA - Gazeta Express

gazetaexpress.com

SHESIM LETRA - Gazeta Express

16 MARKETING E mërkurë, 11 janar 2012

Në ProCredit Bank,

kartela e kreditit vjen me dhuratë!

Aplikoni për kartelë krediti në ProCredit Bank

dhe do t'ju dhurojmë 600 minuta, 600 SMS,

600 MB internet dhe 600 MMS të IPKO-së në vit,

plotësisht FALAS - me vlerë prej 150€!

Aplikimi llon nga data: 23 dhjetor 2011 deri më 30 janar 2012

Oferta është e limituar.

More magazines by this user
Similar magazines