Views
5 years ago

Këshilla shëndetësore për familjet. - Institut für Sozial- und ...

Këshilla shëndetësore për familjet. - Institut für Sozial- und ...

Këshilla shëndetësore për familjet. - Institut für Sozial- und

Mos u bëni i ashpër. Jepni lejë që në banesën tuaj të • luhet edhe me ndonjë topth të butë. Çlirojeni fëmijën tuaj. Çips-at dhe snaks-at tjerë të • pashëndetshëm çojnë tek mbipesha. Shkyçuni nga sistemi. Gjatë orëve të ditës krijoni dhe • faza qetësie në të cilat mund të këndellet gjithë familja. Uluni në tavolinën e bisedimeve. Dhe përpunoni me • fëmijën tuaj rregulla se kur dhe për sa kohë mund të qëndrojë përpara televizorit apo kompjuterit. Këshilla shëndetësore për familjet. Numëroni yjet në qiell. Por jo dhe kaloritë. Kështu • ushqimi mbetet një kënaqësi. Bëhuni monoton. Animacioni nuk është puna e juaj. Monotonia nuk duhet luftuar sakaq me ndonjë shaka pa • kripë, ngaqë mund t’i vërë fëmijët në lëvizje drejt një kreativiteti të paparandjerë. 2. Auflage 2012, albanisch Gesundheitsförderung Kanton Zürich Universität Zürich, Institut für Sozial- und Präventivmedizin Hirschengraben 84, 8001 Zürich, Tel. 044 634 46 29, Fax 044 634 49 77 www.gesundheitsfoerderung-zh.ch, praev.gf@ifspm.uzh.ch www.leichter-leben-zh.ch Përditshmëria e karakterizon shëndetin tuaj. Me lëvizje, ushqim, shtendosje. Nxitja shëndetësore e Kantonit të Cyrihut, www.gesundheitsfoerderung-zh.ch

aktuelle Information und mehr - Institut für Umweltenergie UG
IDEEn FÜR HEIM, HAuS unD GARTEn - Lithonplus
NOTIM PËR MËSIM NË SHEKULLIN - Збирка на материјали за ...
Pflaster und Kosmetikartikel
prezentacija - Institut za Javne Financije
CHMEL - PIVO - Institut oceňování majetku
Broshura me informata Për personat nga jashtë
os hibrida kukuruza 2010 - Poljoprivredni institut Osijek
IDEEn FÜR HEIM, HAuS unD GARTEn - Lithonplus
Многообразие в школе - Landesinstitut für Lehrerbildung und ...
Ivona Marasović Institut za oceanografiju i ribarstvo, Split ...
Rak grlića materice u svetu - Institut za onkologiju Vojvodine
Global education digest 2010 - Institut de statistique de l'Unesco
Prezentacija MAT-a, broj 213-214 - Ekonomski institut
zbornik kratkih sadržaja - Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Godište 37 supplement 1 - Institut za reumatologiju
Institut za histologiju i embriologiju - Medicinski fakultet - Univerzitet ...
Fizika u ekologiji - Hrvatska znanstvena bibliografija - Institut Ruđer ...
Program okruglog stola - Institut za društvena istraživanja u Zagrebu
Incidence Kostních příhod u nÁdoRŮ prSu - Institut biostatistiky a ...
Familienrecht - Kostenlose Tips und Formulare von Profis!
IDEEN FÜR HEIM, HAUS UND GARTEN - Lithonplus
IDEEN FÜR HEIM, HAUS UND GARTEN - Lithonplus
PËRRALLËZA PËR FËMIJËT MENÇUR - xhamia-aarburg
система статистики культуры юнеско 2009 - Institut de statistique ...
Agjendë për zhvillimin e ekonomisë lokale të Mitrovicës
Leseprobe - UNTERNEHMEN NEU ERFINDEN - Das St. Galler Management Konzept praktisch umgesetzt. Das Denk- und Arbeitsbuch gegen organisierten Stillstand von Christian Abegglen
komunitetin ndërkombëtar: për të ndihmuar në - IOM Publications