Views
6 years ago

'N' Roses, 'lufta' e bluzave - Gazeta Express

'N' Roses, 'lufta' e bluzave - Gazeta Express

'N' Roses, 'lufta' e bluzave - Gazeta

BOTA: TË VARFRA DHE TË HARRUARA f12-13 SPORT: PRISHTINA FITON BOTA: TITULLIN MENDOJNE PER SHKARKIM Dita e hënë mund të jetë e fundit për Mujë Rugovën si rektor i UP’së. Disa anëtarë të Këshillit Drejtues, në mbledhjen e sotme, pritet të kërkojnë sqarime për gjendjen në Universitet dhe për blerjen e një çmimi ndërkombëtar. Burime të Express thonë se në këtë shkarkimit të rektorit Rugova. Express www.gazetaexpress.com N° 2600 Viti VIII • Kosovë 0.30 ¤ • E përditshme e pavarur kosovare Hej! Komunikim i plotë për t'ri! mbledhje mund të iniciohet procedura e f8-9 E hënë 4 qershor qersh 2012 Arjeta Miftari, që nga e premtja kur doli nga shtëpia, ka humbur pa gjurmë. Pas një fjalosjeje me bashkëshortin, gruaja u largua duke lënë prapa dy vajza. Ragip Bangolli, burri i saj, rastin e ka lajmëruar në polici. Ai beson se krejt sherrin e ka magjia e zezë. f7 Ragipit i humb gruaja Urdhri për tkurrje Miratimi i Ligjit për shërbyesit civilë dhe dy rregullore të tjera për reformim të administratës publike mund t’i lërë pa punë shumë punëtorë kosovarë. Burime brenda Qeverisë thonë se tashmë u ka shkuar një kërkesë agjencive buxhetore që të mos punësojnë njerëz të rinj. Reformimi i administratës vjen edhe si kërkesë e ndërkombëtarëve. | FAQE 10-11 OpED Çka tash? Gati askush në Bruksel nuk sheh mundësinë që në rrethanat e tanishme të ndodhë normalizimi i mirëfi lltë i raporteve Kosovë-Serbi, i cili (natyrisht), do të nënkuptonte që Serbia ta njohë shtetin e Kosovës. Shkruan: Blerim Shala | FAQE 3 KOMENT Gogoli serb PERGJI PARALAJMERIME ME MAK TE KOTA Autoritetet kosovare duket se po i përgjigjen vizitës së Presidentit Boris Tadic, duke dërguar në Luginë të Preshevës Ibrahim Makollin. Kjo mohohet nga Ministri Behgjet Pacolli ka paralajmëruar p se në vjeshtë Kosova i Diasporës. mund Sipas të tij, vizita ka qenë aplikojë për anëtarësim në OKB. Por deklaratat e tij e planifi i kanë kuar nervozuar më herët. E Oliver lobuesit e pavarësisë pavarësis së Kosovës në Washington Ivanovic dhe New nuk York. është kundër këtyre Burime të Express thonë tho se aplikimi do të ndodhë vizitave, vetëm kur por të thotë jenë se atje nuk votat e sigurta dhe kur ku të evitohet mundësia që Rusia duhet dhe të shkojnë Kina ta zyrtarët që kanë përdorin veton e tyre. f4-5 fl etëarreste nga Serbia. f4-5 Për Kosovën pasojat e zhvillimeve në Serbi mund të janë mjaft të rënda, nëse rezultatet aktuale të dialogut dhe të politikave të normalizimit hap pas hapi, dështojnë ose bllokohen për një periudhë më të gjatë. Shkruan: Shkëlzen Maliqi | FAQE 2 f28-29

NJEREZIT E PRESIDENTIT - Gazeta Express
MENDOJNE PER SHKARKIM - Gazeta Express
DALLAVERET E VERIOREVE - Gazeta Express
TAKOHEN PER MARREVESHJE? - Gazeta Express
PRESIDENCEN OSE NE OPOZITE - Gazeta Express
I MBROJTI MASHTRUESIT - Gazeta Express
TE SEMURE, E PA SHPRESE - Gazeta Express
FLASIN JAVEN E ARDHSHME - Gazeta Express
IMPROVIZIMET E PRESIDENTIT - Gazeta Express
KONFRONTIMET NE SHESH - Gazeta Express
E NDJEKIN N'LIGJERATE - Gazeta Express