Bimët e shtazët 1-3 (Mag. Hazir Mehmeti) (pdf, 678 KB)

schule.mehrsprachig.at
  • No tags were found...

Bimët e shtazët 1-3 (Mag. Hazir Mehmeti) (pdf, 678 KB)

Bimët e shtazët,një jetë e pandarë1.bretkosa2.zambak uji3.krapi4.mushkonja5.qepujka ujore6. pilivesa7.shavari8.kallami –9.mjellma10.shelgu11.rosa12.elodea ujoreJeta e përbashkët në një kënetë. Lidh emrat me figurën.1. Ndaj në dy tabela bimë dhe shtazët!bimët________________________________________________________________________shtazët__________________________________________________________________________________ __ ___ ________miu lepuriqukapiku urithi__________ ______________Jeta e përbashkët e shtazëve dhe bimëve në pyll.1. Shkruaj lidhur me këtë pamje.____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Material nga Hazir Mehmeti,ndalohet shumëzimi komercial


Nga ultësira gjerë në lartësiVeço bimët e shtazët. Shkruaj emrat në të dy gjuhët! Bisedoni rreth tyre!Shqiponjadhitë e egrabrejtësitkullosabredhi ,pisha,kaprolli dreridhelprafazani lepurimiu urithidrithërat rrushilëndinat pylli gjetherënës halorët zona e përzier zona e shkurreve kaçubet,zona e ngrirë fusha2. Shkruaj,çka di ti rreth gjallesave në pamjen e dhënë. Përdor emrat dhe fjalët e dhëna.1. Shqiponja është një shpezë e ...2._________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________Material nga Hazir Mehmeti,ndalohet shumëzimi komercial

More magazines by this user
Similar magazines