Views
1 year ago

Nashe_katalog izdelkov_2017

NASHE® so ročno izdelani naravni kozmetični izdelki. Naša želja je, da na trgu ponudimo nove izdelke, ki bodo izstopali po vrhunski kakovosti in izvirni zunanji podobi. Za ta namen smo s pomočjo naših strokovnih sodelavcev ustvarili linijo naravnih kozmetičnih izdelkov NASHE. Vsebujejo izključno najkakovostnejše naravne sestavine in so v celoti ročno izdelani. Osnova za milo Luxury french mill vedno vsebuje 3 osnovna olja: kokosovo , palmovo in oljčno olje. Aktivne sestavine naših mil nikdar ne vsebujejo SLS, parabena in PEG. Osnova mila se dodatno obogati s kakovostnimi vonji in barvami. Posebno pozornost posvečamo tudi zunanji podobi, tako da so naša mila na voljo vedno ročno okrašena, v unikatni embalaži pisanih barv in izvirnih nazivov.

OKOPANI V PARFUMSKIH

OKOPANI V PARFUMSKIH MILIH Vsa naša mila so 100 % naravna, izdelana so s hladnim stiskanjem osnove luxury french mill in vsebujejo 3 visokokakovostna olja: • oljčno, • palmovo in • kokosovo. Aktivne sestavine naših mil ne vsebujejo parabena, SLS, PEG, konzervansov in umetnih barvil. Posebno pozornost posvečamo tudi zunanji podobi, tako da so naša mila na voljo v ročno okrašeni, posebni embalaži pisanih barv in z ustreznimi imeni. Vsebina: 60 g BOUQUET Esenca šopka bolgarske vrtnice i n belega jasmina. PARTY TIME Čutni vonj po jasminu, vrtnici in pačuliju. JAFFA TIME Nepremagljiv spoj olja pomarančnega cveta, riža in frezije THINK IN PINK Popolna kombinacija svežih osvežujočih olj ylang-ylanga in jasmina za idealen začetek dneva.

ES MEDITERANA Alga nori, potopljena v sadno harmonijo vonjav. BLUEBELL FOREST Opojni gozdni vonj cvetnih eksplozij z notami belega mošusa. MARIGOLD PETALS Zapeljiv vonj s toni citrusov, obogaten s kokosovim oljem in cvetnimi listi ognjiča. POWDER PUFF Sapica svežega mediteranskega zraka s pomirjujočimi delci morske soli. HEALTHY BREAKFAST Zajtrk„ za kožo z ovsenimi kosmiči za popoln začetek dneva. FOR HIM Vonj, katerega osnova je krema vanilje, zelo primeren za moške.