Views
1 year ago

Nashe_katalog izdelkov_2017

NASHE® so ročno izdelani naravni kozmetični izdelki. Naša želja je, da na trgu ponudimo nove izdelke, ki bodo izstopali po vrhunski kakovosti in izvirni zunanji podobi. Za ta namen smo s pomočjo naših strokovnih sodelavcev ustvarili linijo naravnih kozmetičnih izdelkov NASHE. Vsebujejo izključno najkakovostnejše naravne sestavine in so v celoti ročno izdelani. Osnova za milo Luxury french mill vedno vsebuje 3 osnovna olja: kokosovo , palmovo in oljčno olje. Aktivne sestavine naših mil nikdar ne vsebujejo SLS, parabena in PEG. Osnova mila se dodatno obogati s kakovostnimi vonji in barvami. Posebno pozornost posvečamo tudi zunanji podobi, tako da so naša mila na voljo vedno ročno okrašena, v unikatni embalaži pisanih barv in izvirnih nazivov.

KREMASTI EMULZIJSKI

KREMASTI EMULZIJSKI PILING Kremasti pilinga Nashe vsebuje “mešanico voska”, ki omogoča, da se voda pri tuširanju v kombinaciji z oljem spoji ter deluje kot losion za kožo. Vlažilna krema za telo po uporabi pilinga običajno ni potrebno. Vsebujejo zmes eteričnih olj. Vsebina: 180 ml

• PEONY BLOSSOM SCRUB Po prijetnem pilingom in hidrataciji kože ostaja čutno vonj potonike obogaten z vitaminom E • JOJOBA PERLS SCRUB Vsebuje delce jojobe , ki se pripomorejo za odstranjevanje odmrle kožne iz najbolj občutljivih predelov. • BAMBOO BODY SCRUB “Wellness v vašem domu” - privoščite si pridih glamurja v opojnem vonju bergamotke, mandarine in sandalovine lesa. Eterično olje bergamotke ima sladek, limonast vonj s toplimi, cvetnimi, balzamičnimi podtoni.