Views
5 months ago

Pajisje për Punëtori-servis

Ketu mund te shfletoni katalogun Würth per gjithe gamen e pajisjeve per punëtori servis.

MBAJTËS motorI Nr. Art:

MBAJTËS motorI Nr. Art: 071597020 Mbajtës motori - Urë 500kg • Për mbajtje pezull të motorit me ose pa transmision, gjatë riparimeve të transmisionit ose diferencialit, mbajtësve të motorit, gominave, shasisë etj. • Përdorimi në motorët me vendosje lineare dhe transferzale • Mbështjellësit prej gome në pikat mbështetëse–evitojnë dëmtimin e trupit të makinës. Kapaciteti Gjatësia Pesha 500 kg 1.500 mm 16 kg 10

VINÇ PËR TRANSMISION Karakteristikat: • Bazë e fortë prej çeliku • Komandim me këmbë (pedal) • Bosht i kromuar • Përshtatje e lartësisë Bazë e përforcuar prej çeliku Rrota prej POLIAMIDI Nr. Art: Përshkrimi Lartësia minimale (mm) Lartësia e ngritjes (mm) Pesha (kg) 071597005 Vinç për transmision 500kg 1.140 1.965 31,00 071597006 Vinç për transmision 1.500kg 1.195 1.985 55,50 11

ROTALIGN®Ultra - PK Servis
Untitled - CALS servis sro
Untitled - CALS servis sro
Untitled - CALS servis sro
program školení - Hair servis
SC 2002 / 3 - SERVIS CENTRUM
SC 2000 / 2 - SERVIS CENTRUM
SC 2006 / 2 - SERVIS CENTRUM
SC 1998 / 4 - SERVIS CENTRUM
březen - duben 2007 - Hair servis
leden - únor 2012 - Hair servis
zgibanka SKI SERVIS - HR.cdr - Hervis
SC 2000 / 1 - SERVIS CENTRUM
SC 2011 / 2 - SERVIS CENTRUM
SERVIS ZA KOTLARNICU - Termoenergetik plus Beograd
Total katalog Průmyslová maziva - PK Servis
Dialog září - říjen 2010 - Hair servis
sanitární přívěsy - Johnny servis
Cjenik 2011 - distribucija i servis alata
Mikrofiltrim uji ne disa nivele
TE SEMURE, E PA SHPRESE - Gazeta Express
Kako izbrati kakovosten računovodski servis?
Kujdesi spitalor për fëmijë - ICHRC