Views
10 months ago

ALO-Sprint-broj-2@23-nov-2017

Insertion in daily newspaper ALO! Sport magazine "Sprint" on 12 pages. Design, creation, layout, indesign, prepress, logo, spread.

AJMO, AJDE

AJMO, AJDE ALO! Broj 2 | Četvrtak 23. novembar 2017. 2 ZVEZDA I PARTIZAN PRVI PUT U ISTORIJI MOGU ZAJEDNO DA PREZIME U EVROPI SANJAMO 1 Da li ste spremili kratke rukave na dresu za februar, kada počinje eliminaciona faza Lige Evrope? Piše: Dragutin. J. Bužić 2 3 4Šta ste naučili iz prvog duela sa večerašnjim rivalom, koje greške ne smeju da se ponove? 5 Zvezda i Partizan nikad zajedno nisu dočekali proleće u Evropi - da li je sada to ostvarivo? Možete li da pretpostavite - koji je ključ za pobedu večeras? Kakav ritual imate na dan takve utakmice - ti ili cela ekipa? Milan Borjan Životni san mnogih generacija Crvene zvezde i Partizana - zajedničko proleće u Evropi - mogao bi ovog novembra da se pretvori u najlepšu javu. Golman crveno-belih Milan Borjan i napadač crno-belih Leandre Tavamba veruju da večiti rivali mogu da obraduju armije navijača, upisujući ovu sezonu kao istorijsku u srpskom fudbalu. Na teren će u 5. kolu Lige Evrope večeras u Borisovu prvi izaći crveno-beli (19) protiv BATE-a (prvi meč 1:1), potom u Beogradu Partizan dočekuje Jang bojs (21.05) s kojim je u Bernu remizirao (1:1). Šta predviđaju beogradski rivali, reč prvi ima Milan Borjan... FOTO: PROFIMEDIA 1 Spremamo kratke rukave, nego šta. (ha, ha) Veoma sam pozitivan po tom pitanju. Mnogi nisu verovali u nas još od Sparte, preko Krasnodara, pa do sada... A ja sam uvek verovao da možemo jos bolje i siguran sam da nam se, bez obzira na pretešku grupu koju imamo s Arsenalom na čelu, smeši proleće u Evropi. Zvezdin učinak u Grupi H 2 3 Mogućnost da Zvezda i Partizan prezime u Evropi je činjenica koja ispisuje zlatne stranice srpskog fudbala. Bilo bi sjajno da konačno pokažemo koliko vredimo i da nije slučajno to što srpski fudbaleri igraju u velikim evropskim i našim klubovima. Veliki uspeh i još veća odgovornost je na plećima svih nas. Verujem da možemo zajedno u eliminacionu rundu! Ključ za pobedu je veliki rad, velika volja i želja svih nas, od fudbalera do stručnog štaba, uz najvažniju podršku u vidu 12. igrača - naših sjajnih "delija". Naravno, neizostavan je i faktor sreće. Crvena zvezda - BATE 1:1 Keln - Crvena zvezda 0:1 Crvena zvezda - Arsenal 0:1 Arsenal - Crvena zvezda 0:0 BATE - Crvena zvezda (23.11.2017) Crvena zvezda - Keln (7.12.2017) 4 5 Od prvog do poslednjeg minuta moramo da budemo maksimalno koncentrisani, da pokažemo, kao i do sada u važnim mečevima, koliko želimo pobedu. I da ukoliko povedemo, moramo do poslednje sekunde da igramo najjače. Verujem da će tako i biti. Imam rituale, ali to je deo moje intime. Videli ste da se prekrstim i poljubim tetovažu, a ostalo ću zadržati za sebe... Nadam se da razumete.

3 Broj 2 | Četvrtak 23. novembar 2017. AJMO,AJDE ALO! PROLEĆE! Piše: Konstantin Radulović 1 Da li ste spremili kratke rukave na dresu za februar, kada počinje eliminaciona faza Lige Evrope? 2 Zvezda i Partizan nikad zajedno nisu dočekali proleće u Evropi - da li je sada to ostvarivo? FOTO: MARKO METLAŠ 3 Možete li da pretpostavite - koji je ključ za pobedu večeras? 4Šta ste naučili iz prvog duela sa večerašnjim rivalom, koje greške ne smeju da se ponove? 5 Kakav ritual imate na dan takve utakmice - ti ili cela ekipa? Partizanov učinak u grupi B Jang bojs - Partizan 1:1 Partizan - Dinamo (K) 2:3 Skenderbeg - Partizan 0:0 Partizan - Skenderbeg 2:0 Partizan - Jang bojs (23. 11. 2017) Dinamo (K) - Partizan (7. 12. 2017) 3 2 1 Leandre Tavamba Svi vrlo dobro znamo koliko je utakmica sa Jang bojs važna za Partizan. Očekujem da ćemo imati veliku podršku naših navijača i da ćemo zajedno uspeti da izborimo plasman u eliminicionu fazu Lige Evrope, odnosno igranje, kako se to kaže u “kratkim rukavima”. Upoznat sam s činjenicom da je Partizan poslednji put prezimio u Evropi pre više od deset godina, a nisam znao za to da nikada oba kluba nisu igrala na proleće. To je za nas samo još veći motiv da igramo i pokušamo da pobedimo Jang bojs. Ključ je u veri u sebe i podršci navijača. Moramo da iskoristimo prednost domaćeg terena, jer je uz naše navijače sve mnogo lakše. Mogu da im obećam veliku borbu, da će svako od nas igrača dati maksimum, a ukoliko postignem pogotak, umeću da ga proslavim. 4 Švajcarski predstavnik ima ozbiljnu ekipu, koja beleži dobre rezulate u domaćem šampionatu, tako da moramo da budemo veoma ozbiljni i koncentrisani. U prvom deulu smo videli da možemo da se nosimo s njima, uočili smo sve njihove slabosti i pokušaćemo da ih iskoristimo pred našim navijačima. 5 Svako od nas ima neki poseban ritual pred utakmicu, ali ne bih da otkrivam, neka to ostane nešto naše.

ALO-Sprint-broj-1@16-nov-2017
ALO-Sprint-broj-4@07-dec-2017
ALO-Sprint-broj-3@30-nov-2017
ALO-VIP-No-2@21-nov-2017