Views
4 months ago

Paraja_elektronike_E_ardhmja_e_parase (1).pdfmbrojtje

Tabelë 1. Avantazhet

Tabelë 1. Avantazhet dhe disavantazhet e parasë elektronike. Aktorët kryesorë Efektet pozitive Efektet negative Rregullatorët Më e kontrollueshme në momentin e kryerjes së transaksionit Nuk lë gjurmë Evazion fiskal Kuadër rregullator në lëvizje Emetuesit Tregje të reja dhe fitimprurëse Falsifikim Klientët Më praktike në përdorim Mungesë e mbrojtjes së anonimitetit të klientit Tregtarët Hyrje në tregjet globale Efikasitet në veprime Falsifikim 22

23

1 Guxim shqiptar - Syri 3
SHKURT 2006 Çmimi 30 lekë - kishadhejeta.com
Kreshmet kohë pendese, kthimi dhe faljeje - kishadhejeta.com
Shtator 2008 Çmimi 30 lekë Organ i ... - kishadhejeta.com
Ja paga që do të merrni tash e tutje Hyri në fuqi ... - Tribuna News
TRAGJEDI NE BISTRICE - Gazeta Express
HESHTJA PARLAMENTARE - Gazeta Express
VDIQ NGA DEHIDRATIMI - Gazeta Express
TE SEMURE, E PA SHPRESE - Gazeta Express
LDK TE SHKRUAJ LETER - Gazeta Express
si të bëni biznes në tiranë përmbajtja - Bashkia e Tiranes
MENDOJNE PER SHKARKIM - Gazeta Express
Lufta kundër racizmit - Tribuna News
2013-01 - Radio e Jashtme e Kinës
MBESHTETJE NGA ANKARAJA - Gazeta Express
KTHEHUNI DHE BESONI UNGJILLIN - Kisha dhe Jeta
2 - The Regional Environmental Center for Central and Eastern ...
Flori Bruqi - Triumf Shqiptar - Lajme / News Albemigrant
Revista Haemus nr. 30-32 - Libraria pentru toti