Сезонски Каталог ноември

reptilremoteСЛАВИМЕ ОД

срце

РОДЕНДЕНСКИ

ПОПУСТИ

И ПОВОЛНОСТИ ВО РЕПТИЛ

(не важи за цигари и тутун)

5% кешбек за купувачите

*haPPy кредитна картичка

01.11-30.11.2021

5% бонус поени за купувачите

*со кредитни картички на Халкбанк

*на рати без камата

*Е-комерц само за кредитни картички на Халк

01.11-30.11.2021

5% Cashback + 1 Shopping point

01.11-30.11.2021

6 рати без камата +

одложено плаќање од 01.01.2022

15.11-30.11.2021


More magazines by this user
Similar magazines