02.06.2023 Views

TDS-C01 Tableau Desktop Specialist Real Dumps

Certspots TDS-C01 Tableau Desktop Specialist Real Dumps are regularly updated to reflect the latest exam syllabus and ensure that you are fully prepared for every aspect of your exam. It covers all the topics and concepts that are featured on the actual exam.

Certspots TDS-C01 Tableau Desktop Specialist Real Dumps are regularly updated to reflect the latest exam syllabus and ensure that you are fully prepared for every aspect of your exam. It covers all the topics and concepts that are featured on the actual exam.

SHOW MORE
SHOW LESS

You also want an ePaper? Increase the reach of your titles

YUMPU automatically turns print PDFs into web optimized ePapers that Google loves.

TDS-C01 Dumps

https://www.certspots.com/exam/tds-c01/


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

1. Which of the following are the options to export the data used to

build the view / visualisations?

A. CSV file

B. PDF File

C. JSON format

D. MS Access Database

Answer: A,D


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

2. Which of the following is NOT a valid official data source in

Tableau Desktop?

A. PostgreSQL

B. SAP HANA

C. Google Firebase

D. Amazon Redshift

Answer: C


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

3. __________ is a technique in Tableau which will identify marks

with similar characteristics

A. Clustering

B. Grouping

C. Sets

D. Union

Answer: A


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

4. Which of the following are valid reasons to use a Tableau Data

Extract (.tde) over Live Connections?

A. To support additional functionality such as count distinct

B. Fast to create

C. Help improve performance

D. To have access to the freshest possible data at all times

Answer: A,B,C


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

5. What does the following icon do in Tableau?

Larger image

A. Create a Story

B. Create a Story and Dashboard both

C. Create a Worksheet

D. Create a Dashboard

Answer: D


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

6. By default, what does Tableau do when you connect to a data source?

A. Creates an extract of the data

B. Creates a live connection to the data

C. Loads your actual file into Tableau

D. Sorts the data in descending order

Answer: B


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

7. How does Tableau know at which level to aggregate values?

A. Values are always aggregated at the level of granularity of the

worksheet.

B. Tableau doesn't aggregate values, we do!

C. Values are always aggregated at the level of the Date Part

D. Aggregation is always done by using Tableau special formulas

Answer: A


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

8. Which of the following are benefits of using Data Extracts in

Tableau?

A. Improved Performance

B. Ability to use the data offline

C. Working with freshest data at all times

D. Faster to work with

Answer: A,B,D


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

9. Which of the following is a valid way to create Sets in Tableau?

A. In the Data pane, right-click a dimension and select Create > Set.

B. In the Tableau Main Menu, Choose Worksheet and select Create >

Set

C. In the Tableau Main Menu, choose Dashboard and select Create >

Set

D. In the Data pane, right-click a measure and select Create > Set.

Answer: A


Tableau Desktop Specialist TDS-C01 Dumps

10. Which of the following are valid Layout Container types when

using Dashboards in Tableau?

A. Vertical Container

B. Diagonal Container

C. Horizontal Container

D. Split Container

Answer: A,C

Hooray! Your file is uploaded and ready to be published.

Saved successfully!

Ooh no, something went wrong!