Views
5 years ago

IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE - Gazeta Express

IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE - Gazeta Express

IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE - Gazeta

FOTO: PETRIT RRAHMANI POLITIKË POLITIKË: : PËRBALLJA E DYTË NË BRUKSEL SPORT: RT: GJITHÇKA Ç ZHGËNJEU ZHGË f5 IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE këtë gjë. f8-9 Express E www.gazetaexpress.com N° 2177, Viti VI, Çmimi: 0.20 ¤ • E përditshme e pavarur kosovare Shqiptarë nga vende të ndryshme të Kosovës ia mësyjnë qytezës së Shtërpcës, për të marrë shërbime gratis në qendrën mjekësore të fi nancuar nga Beogradi. Numri i pacientëve shqiptarë nuk është i vogël. Ministria kosovare e Shëndetësisë e sheh normale hënë 28 mars 201 2011 11 Udhëtoni kudo me IPKO-në! Flisni me tarifat më të lira për Roaming në mbarë botën. Imuniteti i Limajt në Kushtetuese? Gjatë vitit 2010, në Kosovë janë hetuar 22 raste të pastrimit të parave, prej të cilave tri janë dërguar në Prokurori, gjashtë persona janë arrestuar dhe janë ngritur shtatë kallëzime penale. Ky fenomen kryhet në formë të transaksioneve të paligjshme dhe shpëlarjes së parave nga shtetet e tjera. Sipas ekspertëve, nga kjo dëmtohet direkt buxheti i Kosovës. f10-11 Kuvendit të Kosovës mund t’i kërkohet që ta dërgojë në Gjykatë Kushtetuese çështjen e imunitetit të deputetit Fatmir Limaj. Kjo mundësi po shqyrtohet nga ndërkombëtarët, pasi që ka dështuar nisma për ta bindur presidentin Behgjet Pacolli dhe kryeministrin Hashim Thaçi që ta bëjnë një gjë të tillë. | FAQE 4 OpED Drejtimi: Përplasja Politika zyrtare kosovare ka marrë drejtimin e përplasjes, e cila do t’i sjell telashe të mëdha Kosovës si shtet dhe qytetarëve të saj. Shkruan: Blerim Shala | FAQE 3 KOMENT Krimet e luftës Jemi pajtuar që krimet e luftës janë akte të ndëshkueshme sipas ligjit, por sikur duam t’i mbyllim sytë kur këto ligje duhet të aplikohen në praktikë kundër komandantëve dhe pjesëtarëve të UÇK-së. Shkruan: Shkëlzen Maliqi | FAQE 2 N’DYSH PER PRESIDENTIN LDK vazhdon të ketë dy qëndrime për postin e Presidentit të Kosovës. Isa Mustafa e njeh Behgjet Pacollin si President, por jo edhe një pjesë e partisë. Shefi n e Shtetit vazhdojnë ta kontestojnë edhe AAK, Vetëvendosje, veteranët dhe një pjesë e shoqërisë civile. Raportet e tyre me Behgjet Pacollin priten të ndryshojnë pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese. f4-5 f28-29 Pastrimi i buxhetit

IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE - Gazeta Express
IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE - Gazeta Express
IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE - Gazeta Express
IU SHERBEJNE SHQIPTAREVE - Gazeta Express
NE KONFLIKT PER GUVERNATORIN - Gazeta Express
MBESHTETJE NGA ANKARAJA - Gazeta Express
FLASIN JAVEN E ARDHSHME - Gazeta Express
OPTIMISTET E DESHPERUAR - Gazeta Express
STRATEGJIA E ENVERIT - Gazeta Express