Views
6 months ago

Sony STR-DN840 - STR-DN840 Istruzioni per l'uso Albanese

Sony STR-DN840 - STR-DN840 Istruzioni per l'uso Albanese

Seksioni NETWORK LAN- i

Seksioni NETWORK LAN- i eternetit 10BASE-T/100BASE-TX LAN-i me valë Standardet e përputhshme: IEEE 802.11 b/g Mbrojtja: WEP 64 bit, WEP 128 bit, WPA/ WPA2-PSK (AES), WPA/WPA2- PSK (TKIP) Frekuenca e radios: 2,4 GHz Të përgjithshme Furnizimi me energji Zona Meksika Evropë, Australi Furnizimi me energji 127 V AC, 60 Hz 230 V AC, 50/60 Hz Konsumi i energjisë 240 W Konsumi i energjisë (gjatë modalitetit të gatishmërisë) 0,3 W (Kur “Control for HDMI”, “Pass Through” dhe “Network Standby” janë të vendosura në “Off ”). Përmasat (gjerësia/lartësia/thellësia) (afërsisht) 430 mm × 156 mm × 329,4 mm përfshirë pjesët projektuese dhe kontrollet Masa (afërsisht) 8,5 kg Dizajni dhe specifikimet i nënshtrohen ndryshimit pa dhënë njoftim. 116 AL

Indeksi Numerics 2 kanale 50 5.1-kanalëshe 19 7.1-kanalëshe 19 A A/V Sync. 88, 96 Adresë fikse IP 37 Advanced Auto Volume 88 AirPlay 69 Alto 96 AM 47 Antena Wireless LAN (Antena e LAN-it me valë) 12 Audio Input Assign 90 Audio Settings 87, 96 Auto Standby 92, 97 Auto Tuning 47 Auto Volume 88 Automatic Phase Matching 85 B Bas 96 Bi-Amp 79 BRAVIA Sync përgatitja 74 C Calibration Type 93 Center Lift Up 85 Cilësimet e Kalibrimit automatik 93 Cilësimet e rrjetit 90 Control for HDMI 89, 97 Crossover frequency 87, 95 D D.L.L. (Digital Legato Linear) 87 DCAC (Kalibrimi Automatik i Kinemasë Dixhitale) 32 Device Name 91 Direct Tuning 48 Distance Unit 87, 95 DLNA 55 Dolby Digital EX 18 Dual Mono 88, 96 E Easy Setup 32 EQ Settings 53, 96 F Fast View 90 FM 47 FM Mode 47, 96 Fuqia e sinjalit LAN me valë 11 Fusha zanore 50 H HD-D.C.S. 50 HDMI 97 HDMI Audio Out 89, 97 HDMI Settings 89, 97 Home Network 61 Home Theatre Control 77 Hyrja 40 Informacion shtesë 117 AL