Report of the situation of children's rights in the field of education

kec.ks.org

Report of the situation of children's rights in the field of education

SHTOJCA 1: Shkollat e grupit të synuar dhe të grupit kontrollRAJONI I PRISHTINËSShkollat e synuara1. “Asim Vokshi”– Prishtinë2. “Elena Gjika” – Prishtinë3. “Emin Duraku” – Prishtinë4. “Gjergj Fishta” – Prishtinë5. “Iliria” – Prishtinë6. “Hilmi Rakovica”– Prishtinë7. “Isa Boletini”– Busi8. “Mitrush Kuteli”– Mat9. “Nëna Terezë”– Vranidoll10. “Shkëndija”– Ajvali11. “Teuta”– Grashticë12. “Mihal Grameno”– Fushë Kosovë13. “Lismir”– Lismir14. “Zenel Salihu” – Bardh i Madh15. “Vëllezërit Frashëri” – Miradi e PoshtmeShkollat kontroll1. “Pjetër Bogdani” – Prishtinë2. “Naim Frashëri”– Prishtinë3. “Zenel Hajdini”– Prishtinë4. “Ismail Qemali” – Prishtinë5. “Faik Konica” – Prishtinë6. “Dardania” – Prishtinë7. “Avni Rrustemi” – Mramor8. “7 Marsi” – Prishtinë9. “Ditët e Minatorit” – Kishëz10. “Ganimete Tërbeshi” – Llugar11. “Tefik Çanga” – Koliq12. “Selman Riza” – Fushë Kosovë13. “Laura Scotti” – Grabovc14. “Bajram Curri” –Sllatinë15. “Dituria”– Shkabaj29

More magazines by this user
Similar magazines