Views
8 months ago

Sony STR-DN840 - STR-DN840 Istruzioni per l'uso Macedone

Sony STR-DN840 - STR-DN840 Istruzioni per l'uso Macedone

7.1 канален

7.1 канален систем на звучници користејќи предни високи звучници Можете да уживате во вертикални звучни ефекти поврзувајќи два предни високи звучници. Поставете ги предните високи звучници – под агол помеѓу 25° до 35°. – под агол помеѓу 20° ± 5° во висина. 20˚ ± 5˚ Совет Бидејќи сабвуферот не емитува многу сигнали кои се во определен правец, можете да го поставите каде што сакате. 22 MK

2: Поврзување на звучниците Пред поврзување на каблите, проверете дали сте го исклучиле кабелот за напојување со наизменична струја (главен довод). Звучник за опкружувачки звук Десно Лево Централен звучник Поврзувања B B A A B B Десно Лево Десно Лево Сабвуфер * Заден за опкружување/ Bi-засилувач/ Преден висок/ Преден звучник B ** Преден A звучник A Кабел за моно-аудио (не се доставува) B Кабел за звучник (не се доставува) 23 MK